Categories Gay-hieronta

Hieronta homoseksuaaliseen espoon keskus läski kalu

Eikä mulla mitään kulkulupia ollut ja muistaakseni asuntolassakin kävin kurkistamassa. Olisko sit ollu joku erityinen "vierailupäivä", en muista kun siitä on jo niin kauan. Santahaminaan ei todellakaan pääse ilman kulkulupaa. Bussikin pysähtyy portilla ja kulkuluvattomat heitetään armotta pois.

Takakonttia ei tosin ole koskaan tutkittu, mutta kulkulupa kysytään JOKA kerta. No en tiiä muuta kuin että siellä olin mieheni serkkua moikkaamassa joka oli kadettikoulussa , ihan luvallisesti ja omalla autolla. En tiiä oliko mieheni serkku sit hoitanu lupa-asiat vai mitä, mutta itse en mistään luvasta tiennyt.

Tsiisus, ei nyt tarvii alkaa hiiltymään, sanoin vaan et olen siellä käyny kesällä ja piste. Tarinan paikkansa pitävyyteen muuten tarttumatta pakko kertoa, että kun muutamia vuosia sitten seurustelin kadetin kanssa, joka vietti pätkiä opiskeluajastaan Santahaminassa, kävimme useamman kerran pyörähtämässä Santahaminassa hänen asuntolahuoneellaan yhdessä.

Myös ilta-ja viikonloppuaikaan - oikeastaan lähinnä silloin. Yleensä oli joku tavaranhaku- tai jättöreissu kyseessä esim. En ikinä jäänyt yön yli hänen huoneelleen olisi ollut todella noloa hänelle jäädä tästä kiinni eikä se huone nyt niin viihtyisäkään ollut ja maksimissaan vietin asuntolassa ehkä tunnin, kaksi kerrallaan. Santahaminaan menimme yleensä autolla ja portilta taisimme päästä sisään aina hänen henksu-lätkillään.

En muista, että mitään olisi ikinä enemmälti kyselty eikä nimeni todellakaan ollut vieraslistoilla kuin niinä kertoina kun käytiin paikalla jossain virallisissa juhlissa. Nämä harvat ilta-ja viikonloppukäynnit mitä tehtiin oli suurimmaksi osaksi siinä hetkessä päätettyjä käyntejä, ei etukäteen suunniteltuja. Olet valitettavasti todella väärässä, vaikka olisitkin siellä käynyt. Saarelle saa tuotua kenet vaan omalla luvalla ja omalla luvalla myös sänkyynsä. Jännästi blogi muuttanut suuntaa, mitälie suunnitelmia kirjoittajalla..

Vähän olosuhteiden pakosta muuttanut tilapäisesti suuntaa, ei tässä mitään master plania ole taustalla: Jep,erittäin paljon muistuttaa Kolmas Pyörä blogia,oon niin pettynyt jos tääki paljastuu huijaukseks: Muttakun, tämäkään postaus ei viihdyttänyt. Kommenteista päätellen, ei viihdyttänyt muitakaan.

Jos sulla ei ole muuta kirjoitettavaa, kuin kuviteltuja tai todellisia seksimuistoja, jätä kirjoittamatta! Oon joskus miettinyt, että onko Puumanaisen kuvailema elämä jonkun mielestä kivaa - seksikumppaneita vaikka kuinka monta, pettämistä, yhen illan juttuja kännissä, menneisyydessä tällaisia ihmevirityksiä. Avioliitto, jossa molemmilla taitaa puntti tai helma vipattaa vähän tai aika paljonkin vieraaseen suuntaan.

Seksikaverina nuori mies, jolla taustalla heikko seksuaalinen itsetunto ja halu tulla hyväksytyksi. Mun mielestä toi ei oo mitenkään tavoiteltavaa, vaan pelkästään äärimmäisen surullista. Ja sitten noi vikakerta-tekstit. Olen luullut sivun idean perusteella, että ihmiset sinne kirjoittelee ihan oikeasti viimeisimmistä seksikerroistaan - no vissiin joo.

Niin siis noi yhden illan jututhan on tapahtuneet aikana, jolloin olin sinkku. Silloin se oli kivaa, enää en harrastaisi. Mutta kiitos mielipiteestäsi kuitenkin - elämä olisi aika tylsää jos jokainen eläisi sitä samalla tavalla. Se, mikä sinusta on surullista, on minusta voimaannuttavaa, jännittävää, kiihottavaa.

Meitä kun on moneen junaan niin sanotusti: D Mutta kiva että herättää mielipiteitä! Jouduin valitettavasti dellimään ne vikakerta-linkit, sieltä alkoi tulla sen verran linkkiä kirjoituksiin jotka eivät ole omiani: Siinä pähkinänkuoressa suunnilleen kaikki, mikä parisuhteessa tai elämässä ylipäänsä voi mennä pieleen.

Hyvä että sentään sinä auktoriteettina tulit paikalle kertomaan, miten muiden ihmisten kuuluu elämänsä elää. Sinun näkökulmasihan on selvästi ainoa oikea. On varmaankin ihanan helppoa, kun kaikki elämässä on noin mustavalkoista. Elämä ei koskaan ole helppoa eikä mustavalkoista. Pahemmilta ruhjeilta kai kuitenkin vältytään, jos yritetään elää niin, ettei loukata toisia. Välillä niin tapahtuu, ja se on surullista. Olen itse kokenut molempia: Olen myös pettänyt, mutta ei se ole asia, mistä pitäisi olla ylpeä.

Se on arpi, joka kulkee mukana aina - vaikka ko. Nykyään seksiä pidetään liian usein itsen kelpaamisen mittarina: Mutta on kai elämässä lopulta enemmän? Itse ainakin haluan uskoa niin. Seksuaalisuus on iso osa identitettiä, toisille vielä isompi kuin toisille. En katso että voin jonkun toisen puolesta mennä sanomaan, että hän voi aivan hyvin olla ehyt seksittömässä avioliitossa, koska elämässä on jotain "enemmän".

Nämä on jokaisen ratkaistava itse. Tietysti seksuaalisuus on iso osa identiteettiä. Mutta jos seksuaalisuuttaan toteuttamalla loukkaa toisia, rakkaitaan, se on musta se surullinen asia. Tai jos kokee oman arvonsa olevan riippuvainen panokumppaneiden määrästä, niin sekin on. Luulen, että Puuman miehellä on myös sutinaa jossain toisaalla, blogipostauksista päätellen. Se, että suhteessa täytyy molempien salailla sivusuhteitaan, on samoin surullista.

Salailu ja asioiden pimittäminen on lopulta se, mikä loukkaa eniten. Mä en ole tulkinnut, että Puumis kokee arvonsa olevan riippuvainen kumppaneiden määrästä. Sen sijaan tulkitsen sun kommenttien rivien välistä, että "panokumppaneiden" suuri määrä olisi jotenkin huono asia. Minusta se ei ole hyvä eikä huono, vaan neutraali asia. Jälkimmäiseen kappaleeseen en osaa ottaa kantaa, koska olemme selvästi eri linjoilla siitä, kuinka pitkälle omia ihmissuhdekäsityksiä kannattaa projisoida toisten parisuhteisiin.

Ei kantti kestänyt kun alkoi paljastumaan että sinä olet kopioinut Vikakerta palstalta suoraan tekstejä tänne, ja muokannut niitä mieleiseksi. Sieltä löytyy useita kohtauksia, jotka ovat yksi yhteen sinun seikkailujesi kanssa Anteeksi että sanoin näin, mutta tämä on täyttä provoa koko blogi. Kenelläkään, jolla on täysipäiväinen työ ja kiireinen kuten olet niin monet kerrat todennut , rakastaja, omakotitalo, mies, kotieläimiä ja ennen kaikkea äiti joka tietää että tätä kirjoitat, ei ole aikaa eikä mahdollisuutta tällaiseen.

Mutta kai tästä hommasta jotkut kiksit saat, miksi muuten tätä tekisit. Kopionti on kuitenkin säälittävää Onhan Cougarwoman voinut kirjoittaa sekä tänne että vikakertaan Mut samaa mieltä, pelästyi kiinnijäätyään! Vihaan toistoa ja varsinkin itseni lainaamista , mutta kopioin nyt ja tässä omaa tekstiäni:.

Siinä olen kanssasi samaa mieltä, että plagiointi on säälittävää; paitsi säälittävää on se myös kai? Mainitsemiltasi sivuilta löytyy siis muutama juttu, jotka ovat minun käsialaani.

En siis ole kopioinut keneltäkään mitään - kertomuksethan ovat omiani. Jos vertaat nykyisiä kirjoituksiani viimekesäisiin, huomaat, että viimekesäiset ovat paljon kesympiä; tämä johtuu siitä että tarkistin erikseen Toimitukselta, kuinka "eroottista" tekstiä tänne saa suoltaa.

Huomioi kuitenkin, että ko. Siksi siis poistin ko. Tarkennettakoon nyt vielä, että nykyään kirjoitan ainoastaan tänne - johtuen varsinkin kotieläimistäni ja äidistäni minulla ei ole enää aikaa tuplapostauksiin! Toivottavasti tämä selvensi ja helpotti hieman elämää si. Ellei, jatkan keskustelua mielelläni sähköpostin välityksellä.

Mielensäpahoittajat, tosikot, oman elämänsä vangit ja julistajat ovat saapuneet. Totta tai tarua, aivan sama. Jokaisen blogia tuntuu lukevan ihmisiä, joiden kannattaisi palata ihan vaan Niksipirkan pariin ja lakata hitto soikoon valittamasta!

Etenkään kun seksi on vain ja ainoastaan oman itsetunnon pönkittämiseen. Tiedän niinkin joillain asioiden olleen. Lilyn Puumalla on parisuhteessa oikeasti ongelma ja vain yksi ulkopuolinen seksikumppani. Hän ei halua monesta syystä jättää miestään ja kun vaan seksin puute on se mättäävä asia, niin hoitakoon sen kuntoon muualla. Parasta tietysti olisi jos mieheltä moiseen olisi lupa, etenkin kun mies itse ongelman aiheuttaa.

Mun mielestä tää blogi vois olla aivan yhtä hyvin faktaa tai fiktiota, ja tyydyn siihen, että en voi asian oikeaa laitaa todella tietää. Jotenkin vaan jengi tuntuu niin helvetisti pelkäävän tulevansa huijatuksi, että varmuuden vuoksi esittelevät salaliittoteorioitaan kommenttiboksin täydeltä.

Tässä maassa kun pahin synti tuntuu olevan, että ihminen on joskus hyväuskoinen tai väärässä. Ei siinä, hauskaahan näitä spekulointeja on lukea. Ties vaikka olisivat oikeassa. Mä epäilin jossain vaiheessa tämän olevan kirjailija Tuija Lehtisen sivuprojekti - toinen vaihtoehto, että kirjoittaja on lukenut Lehtisen kirjoja yhtä paljon kuin mä aikoinaan.

Muitakin teorioita on, jotka liittyvät lähinnä kirjoittajan asuinpaikkaan. Oli miten oli, viihdyttävää lukemista! Mutta totta kai on kiva oppia toisen perinteistä. Käsittääkseni se viinikin siunataan, saapa nähdä parantaako makua.

Nainen, mies on selkeästi tehnyt suhun vaikutuksen. Ihan kuin ilmassa olisi paljon muitakin kuin vain seksuaalisia väreitä En tiedä mikä siinä edes on, ei ole pitkä eikä edes hirveän komeakaan, mutta oh, mikä karisma D Tuommosia vaan joskus tulee vastaan.

Tätä on kommenttiboxeissa ennenkin yritetty arvailla, mutta mistä maasta Puuma oikein kirjoitat? D Välillä veikkaan Espoota ja seuraavaksi New Yorkin pohjoisosaa. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin.

Liity yhteisöön » tästä. Kaksi päivää rohkeutta kerättyäni uskalsin viimein kysyä. Edellinen juttu Seuraava juttu. Kommentit Onhan meistä kristityistäkin suurin osa vain tapakristittyjä. Arvostan paneutumistasi ja onneksi saa viiniä. D  En tiedä onko tämä niinkään paneutumista vai uteliaisuutta, jos ihan totta puhutaan Uteliaisuus vie eteenpäin tai ainakin antaa uusia kokemuksia.

Ehkä jotain siltä väliltä ; En kerro! Tää ei tykkää vehnähössöstä

...

Tarinan paikkansa pitävyyteen muuten tarttumatta pakko kertoa, että kun muutamia vuosia sitten seurustelin kadetin kanssa, joka vietti pätkiä opiskeluajastaan Santahaminassa, kävimme useamman kerran pyörähtämässä Santahaminassa hänen asuntolahuoneellaan yhdessä.

Myös ilta-ja viikonloppuaikaan - oikeastaan lähinnä silloin. Yleensä oli joku tavaranhaku- tai jättöreissu kyseessä esim. En ikinä jäänyt yön yli hänen huoneelleen olisi ollut todella noloa hänelle jäädä tästä kiinni eikä se huone nyt niin viihtyisäkään ollut ja maksimissaan vietin asuntolassa ehkä tunnin, kaksi kerrallaan. Santahaminaan menimme yleensä autolla ja portilta taisimme päästä sisään aina hänen henksu-lätkillään.

En muista, että mitään olisi ikinä enemmälti kyselty eikä nimeni todellakaan ollut vieraslistoilla kuin niinä kertoina kun käytiin paikalla jossain virallisissa juhlissa.

Nämä harvat ilta-ja viikonloppukäynnit mitä tehtiin oli suurimmaksi osaksi siinä hetkessä päätettyjä käyntejä, ei etukäteen suunniteltuja. Olet valitettavasti todella väärässä, vaikka olisitkin siellä käynyt. Saarelle saa tuotua kenet vaan omalla luvalla ja omalla luvalla myös sänkyynsä. Jännästi blogi muuttanut suuntaa, mitälie suunnitelmia kirjoittajalla.. Vähän olosuhteiden pakosta muuttanut tilapäisesti suuntaa, ei tässä mitään master plania ole taustalla: Jep,erittäin paljon muistuttaa Kolmas Pyörä blogia,oon niin pettynyt jos tääki paljastuu huijaukseks: Muttakun, tämäkään postaus ei viihdyttänyt.

Kommenteista päätellen, ei viihdyttänyt muitakaan. Jos sulla ei ole muuta kirjoitettavaa, kuin kuviteltuja tai todellisia seksimuistoja, jätä kirjoittamatta! Oon joskus miettinyt, että onko Puumanaisen kuvailema elämä jonkun mielestä kivaa - seksikumppaneita vaikka kuinka monta, pettämistä, yhen illan juttuja kännissä, menneisyydessä tällaisia ihmevirityksiä. Avioliitto, jossa molemmilla taitaa puntti tai helma vipattaa vähän tai aika paljonkin vieraaseen suuntaan. Seksikaverina nuori mies, jolla taustalla heikko seksuaalinen itsetunto ja halu tulla hyväksytyksi.

Mun mielestä toi ei oo mitenkään tavoiteltavaa, vaan pelkästään äärimmäisen surullista. Ja sitten noi vikakerta-tekstit. Olen luullut sivun idean perusteella, että ihmiset sinne kirjoittelee ihan oikeasti viimeisimmistä seksikerroistaan - no vissiin joo. Niin siis noi yhden illan jututhan on tapahtuneet aikana, jolloin olin sinkku. Silloin se oli kivaa, enää en harrastaisi. Mutta kiitos mielipiteestäsi kuitenkin - elämä olisi aika tylsää jos jokainen eläisi sitä samalla tavalla.

Se, mikä sinusta on surullista, on minusta voimaannuttavaa, jännittävää, kiihottavaa. Meitä kun on moneen junaan niin sanotusti: D Mutta kiva että herättää mielipiteitä! Jouduin valitettavasti dellimään ne vikakerta-linkit, sieltä alkoi tulla sen verran linkkiä kirjoituksiin jotka eivät ole omiani: Siinä pähkinänkuoressa suunnilleen kaikki, mikä parisuhteessa tai elämässä ylipäänsä voi mennä pieleen.

Hyvä että sentään sinä auktoriteettina tulit paikalle kertomaan, miten muiden ihmisten kuuluu elämänsä elää. Sinun näkökulmasihan on selvästi ainoa oikea. On varmaankin ihanan helppoa, kun kaikki elämässä on noin mustavalkoista. Elämä ei koskaan ole helppoa eikä mustavalkoista. Pahemmilta ruhjeilta kai kuitenkin vältytään, jos yritetään elää niin, ettei loukata toisia. Välillä niin tapahtuu, ja se on surullista. Olen itse kokenut molempia: Olen myös pettänyt, mutta ei se ole asia, mistä pitäisi olla ylpeä.

Se on arpi, joka kulkee mukana aina - vaikka ko. Nykyään seksiä pidetään liian usein itsen kelpaamisen mittarina: Mutta on kai elämässä lopulta enemmän?

Itse ainakin haluan uskoa niin. Seksuaalisuus on iso osa identitettiä, toisille vielä isompi kuin toisille. En katso että voin jonkun toisen puolesta mennä sanomaan, että hän voi aivan hyvin olla ehyt seksittömässä avioliitossa, koska elämässä on jotain "enemmän".

Nämä on jokaisen ratkaistava itse. Tietysti seksuaalisuus on iso osa identiteettiä. Mutta jos seksuaalisuuttaan toteuttamalla loukkaa toisia, rakkaitaan, se on musta se surullinen asia. Tai jos kokee oman arvonsa olevan riippuvainen panokumppaneiden määrästä, niin sekin on.

Luulen, että Puuman miehellä on myös sutinaa jossain toisaalla, blogipostauksista päätellen. Se, että suhteessa täytyy molempien salailla sivusuhteitaan, on samoin surullista. Salailu ja asioiden pimittäminen on lopulta se, mikä loukkaa eniten. Mä en ole tulkinnut, että Puumis kokee arvonsa olevan riippuvainen kumppaneiden määrästä. Sen sijaan tulkitsen sun kommenttien rivien välistä, että "panokumppaneiden" suuri määrä olisi jotenkin huono asia. Minusta se ei ole hyvä eikä huono, vaan neutraali asia.

Jälkimmäiseen kappaleeseen en osaa ottaa kantaa, koska olemme selvästi eri linjoilla siitä, kuinka pitkälle omia ihmissuhdekäsityksiä kannattaa projisoida toisten parisuhteisiin. Ei kantti kestänyt kun alkoi paljastumaan että sinä olet kopioinut Vikakerta palstalta suoraan tekstejä tänne, ja muokannut niitä mieleiseksi.

Sieltä löytyy useita kohtauksia, jotka ovat yksi yhteen sinun seikkailujesi kanssa Anteeksi että sanoin näin, mutta tämä on täyttä provoa koko blogi. Kenelläkään, jolla on täysipäiväinen työ ja kiireinen kuten olet niin monet kerrat todennut , rakastaja, omakotitalo, mies, kotieläimiä ja ennen kaikkea äiti joka tietää että tätä kirjoitat, ei ole aikaa eikä mahdollisuutta tällaiseen.

Mutta kai tästä hommasta jotkut kiksit saat, miksi muuten tätä tekisit. Kopionti on kuitenkin säälittävää Onhan Cougarwoman voinut kirjoittaa sekä tänne että vikakertaan Mut samaa mieltä, pelästyi kiinnijäätyään! Vihaan toistoa ja varsinkin itseni lainaamista , mutta kopioin nyt ja tässä omaa tekstiäni:.

Siinä olen kanssasi samaa mieltä, että plagiointi on säälittävää; paitsi säälittävää on se myös kai? Mainitsemiltasi sivuilta löytyy siis muutama juttu, jotka ovat minun käsialaani. En siis ole kopioinut keneltäkään mitään - kertomuksethan ovat omiani. Jos vertaat nykyisiä kirjoituksiani viimekesäisiin, huomaat, että viimekesäiset ovat paljon kesympiä; tämä johtuu siitä että tarkistin erikseen Toimitukselta, kuinka "eroottista" tekstiä tänne saa suoltaa. Huomioi kuitenkin, että ko.

Siksi siis poistin ko. Tarkennettakoon nyt vielä, että nykyään kirjoitan ainoastaan tänne - johtuen varsinkin kotieläimistäni ja äidistäni minulla ei ole enää aikaa tuplapostauksiin! Toivottavasti tämä selvensi ja helpotti hieman elämää si. Ellei, jatkan keskustelua mielelläni sähköpostin välityksellä. Mielensäpahoittajat, tosikot, oman elämänsä vangit ja julistajat ovat saapuneet.

Totta tai tarua, aivan sama. Jokaisen blogia tuntuu lukevan ihmisiä, joiden kannattaisi palata ihan vaan Niksipirkan pariin ja lakata hitto soikoon valittamasta! Etenkään kun seksi on vain ja ainoastaan oman itsetunnon pönkittämiseen. Tiedän niinkin joillain asioiden olleen. Lilyn Puumalla on parisuhteessa oikeasti ongelma ja vain yksi ulkopuolinen seksikumppani. Hän ei halua monesta syystä jättää miestään ja kun vaan seksin puute on se mättäävä asia, niin hoitakoon sen kuntoon muualla.

Parasta tietysti olisi jos mieheltä moiseen olisi lupa, etenkin kun mies itse ongelman aiheuttaa. Mun mielestä tää blogi vois olla aivan yhtä hyvin faktaa tai fiktiota, ja tyydyn siihen, että en voi asian oikeaa laitaa todella tietää.

Jotenkin vaan jengi tuntuu niin helvetisti pelkäävän tulevansa huijatuksi, että varmuuden vuoksi esittelevät salaliittoteorioitaan kommenttiboksin täydeltä. Tässä maassa kun pahin synti tuntuu olevan, että ihminen on joskus hyväuskoinen tai väärässä. Ei siinä, hauskaahan näitä spekulointeja on lukea.

Ties vaikka olisivat oikeassa. Mä epäilin jossain vaiheessa tämän olevan kirjailija Tuija Lehtisen sivuprojekti - toinen vaihtoehto, että kirjoittaja on lukenut Lehtisen kirjoja yhtä paljon kuin mä aikoinaan.

Muitakin teorioita on, jotka liittyvät lähinnä kirjoittajan asuinpaikkaan. Oli miten oli, viihdyttävää lukemista! Kaipa ihmisten täytyy vain saada todistella itselleen omaa älykkyyttään esittämällä erilaisia teorioita.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Edellinen juttu Seuraava juttu. Kommentit I love men in uniforms, too: Joskus totuus on tarua ihmeellisempää ;.

Lady Chatterleyn rakastajan jotkin kohtaukset kuultavat myös läpi ;. Sitä paitsi puolentunnin taksimatka se on Santahaminaankin Onhan meistä kristityistäkin suurin osa vain tapakristittyjä. Itse ainakin niihin lukeudun, joten omankin uskontokunnan salaisuudet ovat osin piilossa. En tiedä onko tämä niinkään paneutumista vai uteliaisuutta, jos ihan totta puhutaan Mutta totta kai on kiva oppia toisen perinteistä.

Käsittääkseni se viinikin siunataan, saapa nähdä parantaako makua. Nainen, mies on selkeästi tehnyt suhun vaikutuksen. Ihan kuin ilmassa olisi paljon muitakin kuin vain seksuaalisia väreitä En tiedä mikä siinä edes on, ei ole pitkä eikä edes hirveän komeakaan, mutta oh, mikä karisma D Tuommosia vaan joskus tulee vastaan.

Tätä on kommenttiboxeissa ennenkin yritetty arvailla, mutta mistä maasta Puuma oikein kirjoitat? D Välillä veikkaan Espoota ja seuraavaksi New Yorkin pohjoisosaa. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Kaksi päivää rohkeutta kerättyäni uskalsin viimein kysyä. Edellinen juttu Seuraava juttu.

Kommentit Onhan meistä kristityistäkin suurin osa vain tapakristittyjä. Arvostan paneutumistasi ja onneksi saa viiniä. D  En tiedä onko tämä niinkään paneutumista vai uteliaisuutta, jos ihan totta puhutaan

Livesexchat homoseksuaaliseen porno tarinoita

Hieronta homoseksuaaliseen espoon keskus läski kalu