Categories Gay-hieronta

Parhaat seksilelut alistuva mies homoseksuaaliseen

Jos jenkkilän raamattusekopäät ymmärtäisivät vähänkään tutkimustiedon päälle, he saattaisivat miettiä hetken ennen seuraavaa kampanjaansa.

Tavoitteena tuskin oli saada heteronuoret harrastamaan peppuseksiä tai homomiehiä harjoittamaan suojaamatonta, aviotonta yhdyntää nuorten naisten kanssa.

En esimerkiksi halua nöyryyttää kumppaniani; en pistää syömään koiran ruokakupista, käymään vessassa ovi auki, laittaa nuolemaan kenkiäni tai kovan piiskaamisen jälkeen käskeä lähtemään uimahalliin. Sen sijaan esimerkiki pieni satuttaminen on kiihottavaa. Piiskaus, nännien pureminen,… Samalla kuunnella, kuinka toinen huokailee pienestä kivusta. Myös sitominen on välillä kivaa vaihtelua. Lisää jännitystä leikkiin saattaa tuoda se, kun toiselle laittaa silmälaput.

Vaikka käyttämistämme käsiraudoista pääsee itsekin pois ja narut eivät koskaan kovin kireillä solmulla ole , voin silti kuvitella toisen olevan minun armoillani. Tuhmat lelut — varsinkin hieman erikoisemmat — esimerkiksi anal hook k18! Toki tavalliset anaalitapit ja muut ovat myös kivoja leluja, ja sellaisia laatikosta löytyykin jonkin verran…. Omassakin pepussani lelut ovat toki miellyttäviä, mutta hyvin paljon kiihottaa myös siis se, että ne löytävät tiensä kumppanini anaaliin.

Olen myös kokeillut olla itsekin sidottuna. Tässä kuten monessa muussakin asiassa olen kuitenkin aika kontrollifriikki, joten en koe sitä yhtä kiihottavana… En oikein ehkä pysty alistumaan kunnolla. Kuitenkin tykkään itsekin esimerkiksi kivusta, joten piiskaaminen peppu saa alkaa punoittamaan kunnolla, mutta ei ihoa rikki sopii hyvin! Todennäköisesti hohto menisi, jos ne olisivat jokaviikkoinen harrastus.

Kukin omalla tavallaan tietysti. Millainen on sinun tapasi? Kuuluuko sitomiset tai satuttamiset ollenkaan sinun makuuhuoneeseesi? Monesti ihmiset käyttävät virheellisesti keskusteluissaan yhdynnän synonyyminä seksiä. Kun seksi ei kuulemma suju, tarkoitetaan sillä monesti vain sitä, ettei emätin yhdyntä onnistu. Tai mikä ehkä vielä yleisempää, ei edes ajatella sitä, että seksiä voisi harrastaa ihan yhtä nautinnollisesti myös ilman sitä yhdyntää, jos vaikkapa toinen ei ole siihen kykenevä tai halukas.

Mistä siis kumpuaa näin yhdyntäkeskeinen ajattelu, kun seksin muotoja kuitenkin on niin monia? Usein suuseksi ja käsillä tapahtuva hyväily luetaan vain esileikeiksi, vaikka ne yksinäänkin voisivat riittää tyydyttämään molemmat. Suuseksistä on jo aiemmin kirjoitettu esimerkiksi artikkelissa Suuseksi nautintoa ko.

Lisäksi mukaan voidaan ottaa seksileluja klitoriskiihottimista dildoihin ja anaalitappeihin. Seksiksi voidaan aivan yhtä hyvin lukea myös itsetyydytys. Sitä voi harrastella niin yksistään kuin kumppaninsakin kanssa. Myös eroottista hierontaa voi kokeilla. Yleensä kannattaa aloittaa kehon ääreisosista varpaat, kädet, pää ja siirtyä sitten selkään, jalkoihin, rintoihin, pakaroihin ja lopuksi vasta jalkoväliin. Halutessa voi käyttää hierontaöljyä. Kaikki eivät siitä toki tykkää, mutta toisille voi sen kautta ulottua aivan uusi ihana alue.

Jos siis lapsia ei olla tekemässä, seksin ei tarvitse välttämättä sisältää ollenkaan yhdyntää emättimeen. Myönnänhän toki itsekin, että kaipaan edellä mainittujen lisäksi usein myös juuri sitä perinteistä yhdyntää. Silti välillä tulee harrasteltua esimerkiksi suuseksiä molemmin puolin orgasmiin asti en kuitenkaan tarkoita tällä sitä, että seksin tarvisi olla orgasmikeskeistäkään — myös ilman sitä seksi voi olla tyydyttävää!

Jos siis joskus syystä tai toisesta yhdynnät eivät ole mahdollisia, ei seksin tarvitse siihen loppua. Välillä myös tuntuu siltä, että läheisyys unohdetaan kokonaan, jos seksiä ei haluta harrastella. Silloinkin kuitenkin kannattaisi siis muistaa ihan vain halailla, nukkua vierekkäin, silitellä, pussailla ja esimerkiksi hieroa toisen hartioita, vaikka itse seksi ei maistuisikaan. Ja mikä tärkeää — antaa toiselle oikeus itsetyydytykseen, jos hän sitä kaipaa.

Näitä kommentteja kuulee edelleen valitettavan usein, vaikka kyse on käytännössä aina ennakkoluuloista. Ajattelin, että mies on jo lähellä 40, joten teiniangstikin pitäisi olla takana. En yhtään ihmettele, että apurahaa on mietitty toiseenkin kertaan. Sekoitetaanko radikalismi ja räikeä kohahduttaminen? Negatiivinen esilläoloko tekee ajattelijan?

Kaikkea säkin Marjatta luet ihan vapaaehtoisesti: D Samat sanat, kun Leenalla edellä, että sua ei todellakaan voi ennakkoluulottomuudesta syyttää. Myönnän, että Hännikäiseen en itse taipuisi. Toisaalta se on hänen oma vikansa, kun on höpöttänyt ihan käsittämättömiä juttuja. Sun kirjoitus sen sijana on timanttia! Juu, olen ottanut periaatteekseni kaikkiruokaisuuden: Eräällä Jorilla on blogi "Kaiken voi lukea". Minun lukemiseni on juuri sellaista, laidasta laitaan, elämän koko kirjo.

Tarkoitukseni oli kirjoittaa terävästi, ei loukaten. Annan Hännikäiselle vieläkin mahdollisuuden. Jos oma kustantaja hylkää, olisi ehkä parsta uskoa, että jotain on vialla. Tämän kirjan on julkaissut tamperelainen pienkustantamo Hexen Press, Hännikäisen kirjoja aiemmin julkaissut Savukeidas sai tarpeekseen Naisten Linjan ja muiden naisjärjestöjen Facebook-seinille juhannusyönä saapuneiden viestien jälkeen.

Kirjoitit, luit kuten lupasit. Munkin on sitten kai pakko lukea. Pois sulkeminen, eli oman piirin sisäisen ja hyväksytyn tekstikoodin toistaminen, kopioiminen ja sille aplodeeraaminen ei ole älyllisesti eikä moraalisestikaan dialoginen ratkaisu koskaan.

Se kuuluisa epämukavuusalue tekee hyvää kirjallisuudessakin, vaikka ei meitä muutakaan. Jope, niin tein, koska tuntui hankalalta keskustella teoksesta, jota ei ole lukenut. Lue vaan sinäkin ja kerro sitten, miltä tuntui.

Kouluelämässä, peruskoulussa, oli koko ikäluokka lapsia ja nuoria vanhempineen, olen siis ollut aina tekemisissä kaikenlaisten ihmisten kanssa myös lapsuuden perheessä ja lukenut oppilaiden kirjoituksista vaikka mitä. En tiedä, mistä se tulee, että opettajia pidetään jotenkin elitistisinä.

En tarkoita, että sinä pitäisit minua. En usko, että minulla edes on mitään omaa piiriä kirjallisuudessa tai muutoinkaan.

Timo Turusen penis on varmasti täysin normaali. Ohjeita löytää, kun aloittaa tämän kirjoituksen lukemisen muutamaa kappaletta ylempää. Koulupoikien pilasoitto hätäkeskukseen poiki massiivisen poliisilähdön Nivalaan De va Keva-juttu, de! Rikollisten kannattaa siis valittaa! Päivi Räsänen merkittävä syy eroihin Kohu valtionyhtiöpomosta:

KALUA HOMO ANOPILTA KYRPÄ KALUSSA

Parhaat seksilelut alistuva mies homoseksuaaliseen