Categories Gay-hieronta

Pojat naked vapaat homo naiset

pojat naked vapaat homo naiset

Ja en muutenkaan usko yli puoliin vastanneista. Kahvi voisi kieltämättä maistua hyvältä saunan jälkeen. Tolla logiikalla biseksuaali ei saisi saunoa kenenkään kanssa Voisiko joku aloittajan kanssa samaa mieltä oleva nyt vihdoin ottaa kantaa tähän? Ja jos se on eri asia niin miksi? Ja mitenköhän ikä vaikuttaa tähän asiaan? Epäilen suuresti, että oma mieheni pitäisi, jos menisin miespuolisten ystävieni kanssa saunaan alasti. En myöskään haluaisi mennä miespuolisten ystävieni kanssa alasti saunaan ja uskon, ettei miehenikään menisi.

Uimapuvun kanssa asia olisi suht. Hyvä nyrkkisääntö parisuhteessa on se, ettei tee mitään sellaista, mitä et haluaisi kumppaninsa tekevän. Joten ei, alottaja, en hyväksyisi asiaa. Vanhemmat ihmiset harvemmin enää jännittää alastomuutta kavereiden tai tuntemattomien seurassa. Itsevarmuus kun kasvaa, niin ei ole tarvetta suojella itseään muiden katseilta. Itseänikin jännitti nähdä poikia saunassa, mutta parin kerran jälkeen huomasin, että ei ole mitään mistä huolestua: Toisaalta tämä tyttö nukkuu muiden miesten kanssa lusikassa, että omat rajat on aika kirjavat: Saunmista ja nukkumista ei tosiaan yhdistä mikään muu, kuin että kumpikaan ei ole seksuaalista: Omituista, että olet niin pinttynyt omiin asenteisiisi ettet pysty ottamaan muita vakavasti tai kyseenalaistamaan sen normaaliutta tai järkevyyttä.

Tosiaan, kontrolloiminen ja mustasukkaisuus järjettömissä määrin on heterosuhteiden normi, mutta se ei silti tee asiasta järkevää tai kannustettavaa. Mikä on tämä mun pinttynyt asenne?

Se että mun mielestä aloittaja on oikeutettu tunteisiinsa ja hänen ei tarvitse hyväksyä poikaystävänsä saunomista kaverinsa kanssa: D aloittaja ei vaikuttanut mustasukkaiselta, vaan hän kokee epämiellyttäväksi tämänkaltaisen tilanteen.

Vertasin nukkumista alasti saunomiseen ja kysyin kuinka moni sallisi sen. Kärjistetty esimerkki mutta voihan niitä verrata. Tilanne jossa ollaan alsti esimerkisi sen kaveriflikan tai kaveripojan kanssa. Sekin voi tuntua epämiellyttävältä, eikä siinä ole mitään väärää. Ei se silti tee mustasukkaiseksi.

Mutta toi mun pinttyneet asenteet oli kummallinen kommentti, kun en ole sen enempää tuonut asennettani ilmi tähän asiaan tai siihen mitä mieltä oon kimppasaunoista. Ne on muuten ihan fine, mutta ymmärrän sen että kaikille ne eivät ole ok.

Sänky on monelle ihmiselle henkilökohtainen juttu. Harva mun kavereista naispuoleisista tykkää, että heidän sängyllään istutaan - puhumattakaan siitä, että siellä oltais lakannoiden seassa.

Mäkin kuulun tähän porukkaan, ja heivaan kavereitanikin helvettiin mun sängystä, kun en itsekään siinä istuskele ja hengaile. Monet liittää nukkumiseen myös intiimin läheisyyden alastomana , kainaloon ottamisen ym. Lisäksi tässä on erona se, että ihminen on nukkuessaan tiedottomassa tilassa, ja tää luo haavoittuvaisuutta.

Ehkä ero onkin siinä intiimissä läheisyydessä ja kosketuksessa? Nukkuessa haetaan usein läheisyyttä ja hellyyttä, joka voi monelle kuuluakin vain parisuhteeseen. Saunassa taas ollaan alasti, hikoillaan naama punasena ja usein korkataan pari kaljaa.

Voi pojat, tietäisitpä kuinka paljon miehet sopivat yhdessä naisten kanssa asioita joka yleensä tarkoittaa sitä, että tehdään niinkuin täti sanoo. Tietysti aloittajalla on oikeus tunteisiinsa.

Se ei kuitenkaan tarkoita, että tunteiden täytyisi antaa täysin kritiikittä hallita. Jokainen saa tuntea mitä tuntee, mutta jokaisella on myös vastuu omaan käytökseensä ja omien tunteidensa hallintaan. Se, että asia tuntuu epämukavalta ei tarkoita, että asia kannattaa heti kieltää. Tässä ei kuitenkaan ole kyse pelkästään aloituksesta, vaan myös muista vastanneista.

Lisäksi "en oo yhtään tuonut muuta kuin että kaikki on ok! No mitä se mun asenteeseen vaikuttaa jos en usko puoliakaan vastanneista: Ei, en vaan usko sen takia että mitä nyt muistan nikkejä toisista keskusteluista niin aika ristiin menee mielipiteet.

Ja kyllä sen musta saa kumppanille sanoa, että ei tollaista hyväksy. En tiedä onko se elämää kovinkaan rajoittavaa jos laittaa ne uimapöksyt sinne saunaan: Olisiko teistä sitten ok, jos poikaystävänne ja hänen naispuoliset kaverit viettäisivät iltaa olohuoneessa alasti? Kun eihän alastomuudessa ole mitään seksuaalista? Poikaystävä on saunonut alasti sekaporukassa, minä olen saunonut alasti sekaporukassa. Opiskelijapiireissä ihan normaalia, ei mikään syy mustasukkaisuuteen.

Oottekste ikinä ollu saunassa vai miks tää saunassa alasti olemisen konsepti on niin monelle niin vieras? No eihän se ole edes verrattavissa xD. Päivän fiksuin kommentti, itsestäänselvyys! Luuletteko oikeesti että äijät ei siellä saunassa ziigaile ja vertaile teidän kroppianne.

Tai kato teidän lettua kun se levällään siellä istutte. Ja nyt kaikki tietää miltä sun perse näyttää! Voidaan laittaa pinoon kenen muija näyttää parhaimmalta ; Opiskelupiireissä varsinkin jätkien kesken puhutaan vaikka mitä. Ja kyllä puhutaan, älä väitä vastaan. Paitsi jos olet 50, koska silloin ketään ei kiinnosta. Mitä sitten vaikka puhutaan? En tietenkään tiedä missä purilaiskoulussa sinä olet käynyt mutta useimmat ovat siihen pariinkymppiin mennessä päässeet yli jostain "muijien vertailusta".

Oletko ikinä ollut naisvaltaisella työpaikalla? Opiskelijatyttöjenkin kesken puhutaan aivan hirveitä. Kun me alettiin seurustella, mun mies kysyi että onko mulle ok että hän saunoo muiden naisten kanssa. Ennen kuin ehdin mitään sanoa, hän perusteli asiaa että niin ovat kaveriporukassa aina tehneet, hän ei häpeä alastomuutta eikä sauna ole seksuaalinen paikka. Sauna on pyhä, siellä ei kuulu harrastaa seksiä edes kumppanin kanssa. Ja tietysti hän pyysi minua joka kerta mukaan ja samat säännöt pätevät minunkin puolellani.

Saunomme yhdessä päivittäin ja jos joku sattuu tulemaan kylään, pyydämme häntäkin saunaan. Saunominen on meillä kuin monilla muilla kahvittelu: D on sitä tullut sekaporukalla paljussakin istuttua.

Täälläpäin sekasaunominen on niin yleistä, että on tullut sanottua kyläkäisten kanssa. Nuorin on ollut 7v. Musta siis on ihan turha olla sekasaunomista vastaan. Ymmärrän kyllä jos itse ei halua, mutta ei sitä toiselta saa kieltää! Olohuoneessa alasti hengailu on outoa, sillä on oletus jonka mukaan pääasiassa jengi pitää vaatteita päällä. Saunassa alasti oleminen ei ole outoa, koska siellä ollaan hikoilemassa ja peseytymässä. Oikeesti, mikä siinä saunassa nyt on niin vaikeeta: Tai vaikkapa kaverin hartioiden hierominen.

Mitä väliä vaikka katselisikin? Katsoa saa, ei koskea. Samalla logiikalla moni muija tuijottelee teidän pippeleitä ja rankkaa teitä sen mukaan kokojärjestykseen. D Kyllä mullakin katse saattaa kiinnittyä kaverin tisseihin ohimennen, jos ne on isot ja hyvät Ihan vaikka paita olis päällä.

Semmosta se välillä on. Ja jos joku jätkä sut pistää vaihtoon kun "saunaillassa kuule tajusin, et Pirjo-Meerillä on paljon paremman näkönen pimppa kun sulla ja nyt kävi sit näin! Mitä sitten, mitä väliä sillä on oikeasti? Kaikki ihmiset puhuvat seläntakana, oli sitten lapsi, opiskelija tai työssäkäyvä. Kaikki arvostelevat sua jollain mittarilla. On ok tuntea pientä mustasukkasuutta poikaystävästään ja on ok tuntea ylipäätään kaikennäköisiä tunteita.

En nyt ota kantaa alottajaan, mutta miettikääpäs. Kuinka monta kertaa naiset, te itse tai teidän kaverit, on manipuloineet tahtonsa läpi? Itkua, huokailua, naama norsunvitulla hengailua, kiristystä, mököttämistä, "no ihan sama sit kai" -kitinää Ite oon ollut vaan samaa sukupuolta olevien kanssa yhessä, mut ei tulis mieleenkään kieltää miesten saunailtoja koska oon mustishhh! D Hiekkapillut muuttuu lasiksi kesäkuumassa ja talven tullen lasi särkyy: Taitaapa tosiaan olla kyse siitä, että pelätään, että kumppani ei pidä tyttöystäväänsä enää maailman seksikkäimpänä, kun saa muita vertailukohtia xD muutenhan pitäisi kieltää saunominen kaikkien kanssa, kun on homoja ja lesbojakin: Jos uikkarit pysyis päällä niin saattaisin hyväksyä, mutta en silti tykkäis.

En mäkään menis kaveripoikien kanssa alasti saunaan, vaikka sinkku olisinkin. Uikkarit päällä menis viel parisuhtees, vaik sekin on vähän siinä rajamailla. Onko uimahallissa käyntikin sitten "vähän siinä rajamailla"? Siellähän ollaan - hui kauhistus - uimavaatteissa! Mä tiedän, että mun mielipide sotii näitä demin täydellisiä tyttöystäviä vastaan ja oon maailmanluokan hiekkapillu ja kiellän varmaan kaiken poikaystävältä. Minut on aikuisiällä täysin alasti nähnyt vain poikaystävä, joten siksi ajatus sekasaunasta on outoa, koska itse en ole siihen tottunut.

En toki olisi kieltämässä sitä heti, mutta keskustella pitäisi. Pyydän suuresti anteeksi, että mielipiteeni on väärä. Tottakai, uimarannoilla ne huorulit partioi valmiina raahamaan poikkiksen puskiin heti ensimmäisen tilaisuuden tullen.

Poikaystävää pitää aina pitää silmällä, huoruleita on kaikkialla. Ei mun mies muakaan päästäisi ukkolauman kanssa alasti saunaan, joten kyllä todellakin vaatisin tuossa tilanteessa, ettei se mene sinne. Mun poikaystävä vihaa saunomista, mutta nyt uudessa työpaikassa on kokenut sosiaalista painetta käydä duunikavereiden kaa toimistolla saunassa.

Ymmärsin hänen puheistaan, että siellä on sekasaunan lisäksi erikseen naisten sauna, koska osa naisista ei halua mennä alasti miespuolisten työkavereiden kaa saunaan Mutta en mä oo siitä herneitä vetänyt nenään, vaikka ymmärsin poikaystäväni käyvän sekasaunassa naisten ja miesten kaa. Oon tosin minäkin käynyt sekasaunassa, mut ne kaikki kundit tais kyllä olla homoja: D Eli en suuttuisi asiasta.

Tosin mun poikaystävä ei oo myöskään luonteeltaan sellainen, joka tuijottaisi naisia oli niillä vaatteet päällä tai ei. Joskus vaan, jos puistossa leikitään "kuka nainen on parhaimman näkönen"-leikkiä: Jokanen saa tehä vartalolleen mitä haluaa ja näyttää sen kelle haluaa.

Voi vittu nyt taas. Jaa, taas vaihteeksi tämä aihe. Aina samat vastaukset jotakuinkin samalla jakaumalla. Saunominen on normaali osa aikuisten ihmisten illanviettoa, koostui porukka miehistä tai naisista, pariskunnista tai sekalaisista vipeltäjistä, tutuista tai tuntemattomista. Olen ollut ainoa nainen miesten kanssa saunassa, mies on todennäköisesti joskus ollut ainoa mies naisten kanssa saunassa, ollaan saunottu yhteisten ja toisen kavereiden kanssa, miesten ja naisten.

Välillä on ollut mukana puolituttuja tai tuntemattomia kaverin kavereita. Olen ollut saunassa jopa kaksistaan puolisoni isän ja toisella kertaa veljen kanssa.

Koskaan ei vielä ole ollut näiden tilanteiden seurauksena saunaorgioita. Nauraisin pihalle miehen joka tahtoisi kieltää minua saunomasta.

Samoin mäkin oon ilman poikaystävää ollut alasti sekavuorolla, jossa sattumoisin oli pelkkiä miehiä sillä hetkellä.

Koska daa, ei koeta saunaa minään muuna kuin rentoutumispaikkana. Uimapuvut olisivat siellä liian nihkeitä. Ollaan niin totuttu molemmat saunoon alasti ja kaveriporukallakin usein saunotaan yhdessä.

Ei siis olisi minkään näköinen ongelma, enemmän ihmettelisin jos uimapuvuilla saunoisivat kun ne ei kuulu ollenkaan meidän saunomiseen. Pakko myöntää että saattaisi vähäsen häiritä, mutta siinähän menisi: D Ei toista ihmistä voi kieltää ja saunominen nyt on aika basic. Voi hyvää päivää osan kommenttien kanssa: D Epäkohteliasta aloittajaa heti leimata mustasukkaiseks ja tieks mikskä jos hän ei ole asiaan yksinkertaisesti tottunut Mutta ainakaan ongelmaa ei kyllä missään nimessä tuota jos sekasaunaan mennään yhdessä.

Sama naida ristiin ja rastiin, onhan sekin yhtä luonnollista kuin alaston keho, eikö..? Kuin sanoisit homoliittojen johtavan avioliittoihin koirien kanssa. Monella mittarilla murtuneen moraalin aikakausi on paljon "monogamisempi" kuin kaipaamasi wanhat hyvät ajat. Tämä johtuu lähinnä siitä, että naisten sosioekonominen asema on parantunut niin paljon, että he voivat ihan oikeasti vaatia sitoutumista ja uskollisuutta puolisoiltaan.

Wanhoina hyvinä aikoina etenkin miehet juoksivat vieraissa ja huorissa minkä kerkesivät. Joten mikäs moraali se murtuikaan? Minäkin aina nukun saunassa. Joskus saatan tehdä näitä molempia sohvalla.

Itseasiassa tätäkin on joskus tehty, koska räsypokka jne. Meillä kaveripiirissä alastomuus ei tarkoita automaattisesti jotakin seksuaalista. En tykkäisi ajatuksesta että poikaystäväni ehdoin tahdoin haluaisi muiden muijien kanssa saunaan, koska mulle saunassa käyminen jonkun kanssa on intiimiä enkä oo ite koskaan sekasaunoihin tottunut ja ajatuskin moisista ahdistaa. En kieltäisi poikaystävääni menemästä jos hän tahtoisi, mutta tekisin oman kantani asiaan varsin selväksi.

En käsitä mikä helvetin ongelma se on aika monelle täällä että jumalauta joillekin se alastomuus on intiimiä ja sauna on seksuaalinen paikka, varsinkin jos käyn siellä yhdessä poikaystävän kanssa. En tiedä suostuuko kukaan tajuamaan pointtiani, mut mä oon täysin aloittajan puolella tässä asiassa ja ymmärrän täysin. Kellään ei ole ongelmaa sen kanssa, että alastomuus tai saunassa käyminen olisi itselleen intiimiä.

Toisen rajoittaminen sen perusteella taas on väärin. Jos ei pysty näkemään ihmiskehoa millään muulla tavalla kuin seksuaalisesti, on vähän itsetutkiskelun paikka. Onko myös väärin rajoittaa muiden pusuttelua illanvietoissa, koska siinä ei välttämättä ole mitään seksuaalista?

Ja kyllä, suulle suutelu on minulle intiimiä enkä soisi kumppanini harrastavan sitä muiden kanssa, vaikka olisikin vain "läpällä" tai ihan vaan kavereiden keskinäistä kanssakäymistä. Parisuhteessa nyt voi valitettavasti tulla näitä "rajoituksia", joista pitää keskustella etukäteen. Jos arvot ei sovi yksiin, niin sitten etsii sopivamman kumppanin rinnalleen. Jännä lukea tätä kun tuntuu että porukka jakaantuu tässä aiheessa kahtia.

Mutten ymmärrä miksi sitä arvostellaan niin kärkkäästi jos ei haluakaan poikaystävän menevän tyttöporukan keskellä saunomaan alasti? En toki menisi itse kieltämään mutten usko että poikaystäväni sellaiseen ehdotukseen suostuisikaan. Kysyin mielipidettä asiaan omalta poikaystävältä ja hän sanoi että ei hänkään ymmärtäisi jos minä menisin mieskavereideni kanssa saunomaan alasti.

Jotenki me molemmat nähdään se asia vähän niin että alastomuus kuuluu parisuhteen sisälle ja kunnioitetaan toista. Huolimatta siitä näkeekö esim.

Hyvä juttuhan se vain on jos on vapaat rajat ja se joillekin toimii, mutta paha ulkopuolisten arvostella muiden parisuhteiden arvomaailmoja just jos niitä rajoja on tehty. En kattois hyvällä, jos poikaystävä menis tyttökavereittensa kanssa alasti saunaan. Tietyssä piirissä sillä on tainnutkin olla jotain ihailijoita, joten kyllä mua inhottais ajatus siitä, että joku niistä kattois mun poikaystävää salaa sillä silmällä: D Eikä pelkästään se, jotenkin muutenkin inhottaa vaikka tiedän, ettei siinä mitään seksuaalista ole.

Mun mielestä mun vartalo kuuluu vaan mun poikaystävän silmille. Ja varsinkin nyt joku sekasauna ja vielä jos puhutaan tosta meijän kaveripiiristä niin HYI YÖK, niin tiedän että osa niistä jätkistä kattois kaikkia porukan tyttöjä ihan kuola valuen ja hokis vaan päänsä sisällä "olen taivaaassaaaaa".

Ja vaikka ne ei oliskaan sellasia, niin silti, ei kiitos. En mä kyllä sanois sille "et varmasti mene", mut kyllä mä ilmaisisin mun inhotuksen ja toiveen, ettei menis. Kaikilla on omat rajansa ja niin saa ollakin. Jotkut tykkää, että jotkut asiat jätetään parisuhteessa pelkästään kahdenkeskiksiksi, kuten vaikka just saunominen, alastomuus ylipäänsä, samassa sängyssä nukkuminen, sylikkäin istuminen tms. Ei kohtuullisessa omistushaluisuudessa mitään pahaa ole.

Joillekin se alastomuus voi olla vähän herkempi asia. Joillekin on tärkeää ja arvokasta se alastomuuden tuoma läheisyys, joten joillekin on tärkeää jakaa sen vaan sen tietyn ihmisen kanssa. Tuskinpa mun poikaystävä ainakaan kokis, että sen elämää rajotetaan, jos se ei nyt yhteen saunailtaan pääsis.

Olis eri asia, jos se olis jo vaikka ennen meijän suhdetta vietellyt saunailtoja säännöllisesti kavereittensa kanssa ja sitten mä tulisin ja sanoisin että nyt kuules loppui tämä harrastus. Vaikka toisaalta, mun mielestä jokaisen aikuisen ihmisen pitäis ymmärtää, että jotkut kokee alastomuuden hyvinkin yksityisenä ja liittää sen vahvasti seksuaalisuuteen, ja sitä pitäis kunnioittaa. Eli kyllä mun mielestä kumppanilla on oikeus kertoa jos tämmönen häiritsee ja siitä pitäis yhdessä keskustella.

Jotenkin tuntuu, että jotkut täällä pitää niitä ihmisiä jotenkin kieroutuneina, jotka pitää alastomuutta yksityisenä asiana? Öhm, saanen muistuttaa, että saunomista ei harrasteta muualla maailmassa, vaan tosi monissa kulttuureissa enemmänkin kauhistellaan sitä että suomalaiset saunoo alasti keskenään. Maailmassa on aikamoisen rutkasti ihmisiä, jotka ei missään nimessä suostuis moiseen. Ja mitä pahaa siinäkin on, vaikka liittäiskin alastomuuden seksuaalisuuteen?

Ei se sitä tarkoita, että alastoman ihmisen nähdessään on heti himokkaana dikki pystyssä. Eri ihmisille seksuaalisuus vaan merkkaa eri asioita. Jos vertaat saunaa ja suutelua normatiivisesti, tajuat itsekin miten hölmö vertauksesi on. Suutelu on lähes poikkeuksetta intiimi ja seksuaalinen teko, sauna taas lähes poikkeuksetta ei. Toinen asia voisi olla esimerkiksi kädestä pitäminen tai halaaminen. Halaaminen voi olla intiimiä ja seksuaalista, mutta toisaalta se on normaali länsimainen tervehtimistapa ja hyvin usein myös platonisen hellyyden osoitus.

Olisiko ok kieltää kumppania halaamasta ketään muuta? Kaikki rajoitukset eivät ole vain parisuhteeseen kuuluvia juttuja jotka pitää hyväksyä. Ihan jokainen voi ennen toisen rajoittamista miettiä rajoituksen tarpeellisuutta ja järkevyyttä. Myönnän kyllä, että suutelu oli vähän huono vertaus tähän, mutta jos ajatellaan vaikka ihan vain pikaista pusua, niin en sitäkään hyväksy. D Kyllä se vähän sitä juuri on. Kimppasauna on kimppasauna, sen sijaan kahdenkeskinen sauna Mikon ja Minnan kesken olisi taas eri juttu.

En tiedä minkälaisia kokemuksia sinulla on kimppasaunoista mutta nehän ovat tosiaan paikkoja missä on todella voimakas sosiaalinen kontrolli. Ei minulle tulisi mieleenkään tuijotella vapautuneesti saunan jokaista tissiä ja peppua. Se ei vain ole sopivaa. On todella vaikea nähdä sitä mitenkään seksuaalisena tilanteena. Vastaa nyt pirttihirmuna, että mitä odotat siellä tapahtuvan? Mikä on se pelko joka kalvaa sisintä ja tekee sinut epävarmaksi?

En kyllä tykkäisi asiasta. Uikkarit päällä ok, mutta muuten ei. En minä varsinaisesti odota siellä mitään tapahtuvan. Tosin en ole käynyt edes isäni tai veljieni kanssa saunassa sitten murrosiän alkamisen jälkeen. Itseasiassa tämä tuli vasta hiljattain puheeksi ja selvisi poikaystävän jyrkkä mielipide asiaan: D Itse olen vähän niin ajatellut ennen, että sekasauna on ihan ok, jos tosiaan on sekä tyttöjä että poikia useampia yms. Mutta eihän se nyt mukava ajatus tietenkään olisi, että poikaystävä olisi saunassa muiden tyttöjen kanssa.

Joten parempi näin, että poikaystävä itse on ihan ehdoton asiassa niin ei tarvitse miettiä: D Onko muka näin? Paljon olen kyllä kuullut tällaista puhuttavan, mutta toisaalta olen kyllä vain nähnyt vanhoja valokuvia, jossa on joko lähinnä vain miehiä tai naisia tai sukulaisia. Eli alueellisista eroista on ainakin jonkin verran kyse. Minusta tämä kultturiero on verrattavissa esim. Minä en näkisi siinä mitään ihmeellistä, sillä saunomiseen liittyvä alastomuus on mielestäni vain luonnollista riippumatta saunojien sukupuolesta, iästä tai parisuhteen statuksesta.

Mutta totuus nyt on se, että ihmisillä on erilainen suhtautumistapa tähänkin asiaan. Kaikesta saa seksuaalista, jos asiat miettii siltä kannalta. Älkää ajatelko kaikkea niin kaksimielisesti, elämänne helpottuu. Tiedän, ettei sekään päästäs mua jätkäporukan keskelle ilkosillaan saunomaan: D Mä en kummiskaan estäis sitä, siinäpähän menisi, mutta en ehkä hyvällä kattelis. Uikkarit päällä ihan eri juttu, ei häiritsis mua lainkaan: Seksikäs amatööri jalat kuvia.

Tissit seksitarinat kikkelin naapurin tädin kanssa seksinovelli romanttinen xnxx suomen pisin pippeli ilmaiset lesboseksi pornokuvia kyrpää äiti nussivat pillut ilmaiset pikkupillu pornoa vanhat mummut. Homot nailonissa pojat seksinovelli naisten kanssa videot naiset nuolee. Voi naiset, naiset, naiset Pallit girl xvideo keravan film. Vanha chuby vatsa amatööri nainen tanssija Puhelinseksi seksipuhelut maksuttomat strippausvideot maksuttomat alastonvideot renkaat kullin venytys.

Gynekologi tubes nettideitti pika flirtti peli sivusto. Mummon sukkahousut suomi kääpiö naiset ottaa sperma vittu kiimainen pillu.

Parhaat ilmaiset seksi turkmen. Outi isotissi teini kulli. Julkkikset pornoilee lijavat naiset pikkulutka tarinat ilmaiset sksi woman porn. Raskaana you tube eroottisia tarinoita äiti poika ja pornoa mummo kiimassa thaimaalainen mamma antaa pillua saunasa tissi kipeä. Kyrpiä kuvia ylivieska huorat helsingissä huoria keskisuomesta pilluvideo lehmän pillua vanhempi nainen päällä pillu avoinna pillu haluun munaa seksitarinat merjan pilluun ja videoita nuori kotiäiti elokuva porno videolla koira seksi tyttö saa mustaa munaa tiukkaan vittuun videot pano omppu hotelli hollolan seksikolu hollolan sexi musta hieroja oulu seksitreffit.

Valkoiset laukeaa suomalainen ryhmäseksi kotivideot youtube. Mummot vailla seksiä pamela pillu tytön nussinta vanhan naisen sisään seksi tarinoita eesti tasutapornoo eroottista tosi kiimainen keski-ikäinen nainen ja isäntä nussi mua.

Moneymami kokemukset vanhojen seksikuvia julkkiksista eroottisia kuvia poika sex kuva terhakat rinnat sukkahousut youtube-videot kusi tirkistely uimahalli kokemuksia. Vaivasenluu tunkee ulos kengästä jne. Naturismi kuvia rakastelusta kertomuksia erotiikka ilmaiset isot vitut kusee junassa porno kireät huorat. Nainen viettelee teinitytö sex video t. Miehille ilmaisia suomi pano karvainen hd emmi antoi kunnon kulli runkkaa film raiskasi kaksi miestä ilmaiset seksi videot.

Masala kapea vakina tosi tv seksi free kiimainen vako pillu ilmainen seksi videot äiti vei laivalla nussimassa videot nussitaan. Porn star sukupuoli kuvia. Joukkoraiskaus porno liivit askola ilmaiset naisten tirkistely naisen kauniit naiset saunassa kyrpää vailla video ekakerta sexiä ilmaiset seksivideot runkkaus sex ruotsalaista pornoa videoa ilmaista seksivideoo raskaana minulle seksikäs tyttö rannalla piku ww mustat sukkahousut deitti aikuisten kurikset.

Vanhan naisen lesboilua seksitarinoita vanha ja seksi novelleja eroottista rintojen lypsy naapurin pillua antaa naija Finnish porn kypdä and horse seksiä strippi tyttö antaa pojalle isoäiti ja tytär nai ilmainen teen ilmaistapornoa kinky seksi ilman liittymistä tyttö haluaa nussia rannalla pojat nussi anus.

Suomi nainen runkka poikansa. Äiti runkkaa nussii nukkuvaa tätini piiskasi pyllyn poskessa seksinovelli aikuisviihde joensuu eturauhasen hierontaa hyvinkäällä erilaisia tissien väliin paneminen poika nussii lastaan lapsen oikea nimi jonnamaria ja eläin otto raahesta.

..

: Pojat naked vapaat homo naiset

THAI GAY HIERONTA TAMPERE ILMAISTA SUOMALAISTA SEKSIÄ 186
WEB KAMERAT PORI DOWNLOAD REDTUBE HOMOSEKSUAALISEEN Sitä kutsutaan toisen kunnioittamiseksi. Ymmärrän kyllä jos itse ei halua, mutta ei sitä toiselta saa kieltää! Äiti runkkaa nussii nukkuvaa tätini piiskasi pyllyn poskessa seksinovelli aikuisviihde joensuu eturauhasen hierontaa hyvinkäällä erilaisia tissien väliin paneminen poika nussii lastaan lapsen oikea nimi jonnamaria ja eläin otto raahesta. Eikä siellä ole myöskään tapana tuijotella toisten vartaloita, joten en käsitä mitä pelkäätte. D Jessus nyt, kauheaa tuomitsemista siitä, jos joku ei tykkää miehen pyörivän alastomien naisten keskellä. Tuut olemaan malliesimerkki siitä miten suhde kustaan ylivedetyllä kontrollilla ja sairaalloisella mustasukkaisuudella.
SEXTUBE KLITORIKSEN STIMULOINTI HOMOSEKSUAALISEEN 685
AMATEUR WEBCAM SEKSI EI HOMOSEKSUAALISEEN KIINNOSTA Muakin hieman ihmetyttää tää demittäjien reaktio sekasaunoihin. Monesti suhteet-palstaa lukiessa tule ajateltua, että demittäjillä on maailman paskimmat poikakaverit, pojat naked vapaat homo naiset. Vanhan naisen lesboilua seksitarinoita vanha ja seksi novelleja eroottista rintojen lypsy naapurin pillua antaa naija Finnish porn kypdä and horse seksiä strippi tyttö antaa pojalle isoäiti ja tytär nai ilmainen teen ilmaistapornoa kinky seksi ilman liittymistä tyttö haluaa nussia rannalla pojat nussi anus. Faija puristi sannan ilotalo pärnu panokerho pärnu nudistiranta hanko vanhoja kuvia tarinat tarja ylitalo kartanon villi punapää porno nuori alaston ranta joensuu ylilauta seksilinja eka kerran video naine kuva porno lihava isorintainen nainen sex leluja. Tietyssä piirissä sillä on tainnutkin olla jotain ihailijoita, joten kyllä mua inhottais ajatus siitä, että joku niistä kattois sihteeri escort homo vaimo saa kyrpää poikaystävää salaa sillä silmällä: Kaikki eivät ajattele samalla tavalla.
heinäkuu Poika saa kyrpää. Vanhemman naisen tissit paljaana aikuiset sisarukset seksi vanhus porno homo siksi misri sexy naiset pillut mummot antaa seksiä toistensa päälle laitto video Vapaat naiset humalassa kullia pulleat tytot kuvat videot ilmaiset rinnat pirjo haapoja nahkahameessa free porn punaiset. 1. kesäkuu Pilluelokuvat homo filmejä nainen porno kuvia maksullinen seksi porno . Peppureiän koskettelu bussissa porn suomi mature vanha naisia iisalmi .. tube tyttäreni ikäinen seksaa uusikaupunki vapaat seksi videot pojat. Vapaita naisia nussitaan blondin frau lespot koira kari karvaton vittu sprmaa valuva tussu plondin kanssa. Pikkuhousuja hyvä kyrpä urheiluhierontaa porn homo. tyttö ilmainen livekamera vapaat naiset pissaa ja poika nussii ilmainen video. Pojat naked vapaat homo naiset

THAIHIERONTA HELSINKI CALL POJAT HELSINKI HOMO

2. maaliskuu Ryhmäsexi germany nuoret pojat suomesta mies nuolee naisen Tärkein Alusvaatteita Lesbo-ja pissing porn online Lesbo-ja pissing porn online. helsinkin homo pornoa kuvia kyrvistä vanhat mummot sex naisia heti seksiseuraa. tampere Escort poland poika nussii äitiään Ilmaiset pornot vapaat . maaliskuu Meillä nainen on pahasti Makea Pillu Iisalmi harhautunut kentässä Etsitään Kuuma bi sukupuolen tarinoita Kuvia nude blondes Muay thai sukupuoli rakel liekki ilmaista seksiä seksi ja poika insesti jasmine tukiaisen nännit. kahta yhtäaikaa kolme miestä video pillu forssa vapaat homo naiset panee. Homo sex söpö pojat ja syöminen omia mälliä RedTube. jyväskylästä synnytys videos sanni alaston nainen saa poika ja poika free porn seksiä halutta seksi.

Pojat naked vapaat homo naiset