Categories Gay-hieronta

Seksi fantasia homoseksuaaliseen haluan kalua

Minkäänlaista muuta vetoa minulla ei miehiä kohtaan siis ole. Muita saman fantasian jakavia miehiä? Tykkääkö naiset istua miehen naamalla Haluaisin kuulla naisista jotka tykkäävät istua miehen naamalla, onko heitä? Vanhempien naisten teehetki - palvelija Pitkään olen miettinyt ja kuvitellut itseni vanhempien naisten tapaamiseen palvelijaksi, vaikka päivärupattelutuokioon, teehetkeeen, taikka lounaalle.

Miten naisen pitäisi pukeutua ollakseen mahdollisimman kiihottavan näköinen. Ei ole jäänyt fantasian asteelle. Melkein kaikkea ihminen eläissään katuu vaan ei nuorena naimistaan. Sama fantasia mutta ei panoja, haluaisin ihan hirveästi. Täällä olisi myös v mies, joka on samaisessa tilanteessa kuin sä Ja haluja olisi myös kokeilla.

Olen 33v mies ja haluaisin imeä munaa niin että suuhuni lauetaan kiimaisesti. Mun poikaystävän fantasia on rakastella mun ja kahden miehen kanssa. Sitä pantais ja alistettais? Minun fantasiani on myös alistaa mieheni toisen miehen pantavaksi.

Olen tuonut asian esiin ja kun mieheni haluaisi että mua panisi vieras hänen katsellessa niin olen luvannut, että kun saan katsella miestenvälistä seksiä niin suostun myös vieraalle. Onko kellään kokemusta ja suostuisiko miehet tähän. Olen kanssa tyttö ystävälleni ehdottanut vähä suastuki et imisin munaa sen katellessa alistamana. Ja sit haluis itekki viarasta et olis reiluu. Ja suastuisin ja viaras ku olis pannu ni olis kiva nuolla puhtaaks vaik molemmat; Kuha vaa toteutus olisin valmis.

Olen jo pidempään miettinyt seksin harrastamista miehen kanssa, tuon fantasian toteuttamisessa olisin mielelläni mukana. Itselläni on samanlaisia ajatuksia,mutta on jäänyt vain fantasioihin. Fantasia olis ottaa suihin ja mennä ratsastaan,ja myös toistepäinkin. Saa nähdä toteutuuko koskaan? No joo, onhan sitä muutaman kerran tullut mietittyä, ihan vain koska "kaikkea pitää kokeilla". Mutta olen melko varma kuitenkin, että jos tilaisuus tulisi, niin jättäisin kuitenkin väliin.

Ois kiva olla lökärit, hupparit ja skedetossut jalassa ja runkkailla toisiamme: Juu, fantasiani olisi saada kalua sisääni mutta romanttisessa mielessä en voisi kuvitellakaan olevani miehen kanssa.

Ei taida Suomesta löytyä upeaa, rintavaa ja isokaluista kaunotarta. Uneksin, että tuollainen naisi minua. Olis kiva vaikka kokeilla yhteisrunkkua..

Seksin puutteessa tulee mieleen myös kullifantasioita. Jos ei saa omalle kullilleen mitään kivaa, tekisi mieli antaa kullin käsittelyä jollekin toiselle. Olen ajatellut antaa jollekkin imettäväksi kyrpääni.

Omaan kookkaan kalun ja jos olen oikein ymmärtänyt on se haluttua tavaraa h ja bi piireissä. Miksi sitä pihisin jos tuo jollekkin on jumalainen fantasia saada imeä isoa, käy itselleni, kun antaa saa jotain itsekkin ;D. Oon kiimanen 41v kundi. Ensi rupeat tykkäämään munasta, sitten kaipaat miehen hellää kosketusta, seuraavaksi ihastut ja lopulta huomaatkin seurustelevasi kundin kanssa.

Eikä siinä oo mitään tuomittavaa!! Miestenvälinen toiminta on yleisempää Miehillä kuin naisilla, siitä ei vaan puhuta!! Miesten homoseksuaalinen käyttäytyminen on yleisempää kuin naisilla vastaava naistenvälinen!!

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Miesvartalo on omalla tavallaan seksikäs ja visuaalisesti kaunis. Voisi olla hauskaa veljellisesti runkata yhdessä jossain miesporukassa. Nähdä muiden miesten vehkeet juhlakunnossa ja antaa heidän nähdä omani. Sellaista yhteistä kiireetöntä fyysistä nautiskelua pienessä ryhmässä, ennalta tuntemattomien ihmisten kanssa joita ei välttämättä tarvitse myöhemmin tavata.

En ole koskaan kokeillut, mutta voisin kuvitella kokeilevani jossain vapaamielisellä nakurannalla tai muussa sopivassa paikassa. Selkeä raja menee kuitenkin mielestäni henkisessä puolessa.

Ajatus eroottisesta kahdenkeskisestä henkisestä yhteydestä toiseen mieheen tuntuu jotenkin täysin vieraalta Jännitteen syntyminen vaatii mielestäni sen, että mukana kuviossa on naisen luonteella varustettu nainen. Naisen antaisin mieluusti vetää itseäni vaikka sträppärillä perseeseen. Yes, olen aina pitänyt myös miesten vartaloita, pakroita ja peniksiä esteettisinä, mutta seksuaalista kiinnostusta miehiin on heräillyt vasta iän karttuessa, mutta puhtaasti friend-sex pohjalta, ei seurustelumielessä kuten naisten kanssa.

Naiset ovat jatkuvasti mielessä ja visuaalisen huomion kohteina, mutta aika ajoin alkanut myös miesten siluetit, pakarat ja etumukset kiinostaa. Fiiliksestä ja kiiman asteesta riippuen melkein kaikki seksiskenariot käyvät mielessä, toisen hidas masturbointi, imemeinen, nuoleminen, nänniensä imemimen iän myötä tulevat herkemmiksi , anuksen liukakrilla hyväily, sileiden pakaroidensa tai reisiensä välissä liukkarilla työntely, sekä kuumaan ja kiimaiseen peppuunsa pyöreiden pakaroiden välistä painautuminen.

Toisinaan kiimattaa myös ajatus vastaavan saamisesta, ajatus siitä miltä maltilisen kokoinen kuuma penis tuntuisi rauhallisesti peppuun painautuessa. Fantasiassa 'kohteena' olisi nuorehko siisti seksuaalisesti bi-utelias mies ja luonnostaan liki karvaton, solakka mutta materiaalia', mies pyöreillä pakaroilla ja sileäksi ajettuna papusta kalun vartta myöten. Myös naisten asut kiihottaa ideana toisen yllä tai toisinaan istensä yllä. Olen masturboidessa aina toisinaan hyväillyt anukseni seutua, joka tuntuu hyvin nautinnolliselta ja sittemmin joskus kokeillut 'eri juttuja' työntää liukkarilla anukseen.

Kun ensi kertaa ajelin sileäksi pepusta kalun varteen, niin se oli eri nautinnollinen fiilis. Pepun tarjoamat nautinnot ovat yhä enempi mielessä mukana. Eturauhasta hoitaessaan saa boonuksena nautintoa ;-. Fantasiana on myös sitoa täläinen musta kullimies X-asentoon ja alkaa hieromaan öljyisin käsin tuota vartaloa ja kullia Muutamat niin kehnosti, että shoppaus oikein loistaa.

Olen myöskin miettinyt monesti seksin harrastamiseen toisen miehen kanssa, kaikkea pitäisi kokeilla kun vielä voi. Serano ei kiellä biologian merkitystä sukupuoleen. Serano näkee esimerkiksi sukupuolihormoneilla olevan vaikutusta naisten ja miesten käytökseen. Biologiset seikat eivät kuitenkaan ole ainoita tekijöitä, jotka vaikuttavat siihen, miten naiset ja miehet käyttäytyvät, vaan myös naisten ja miesten sosiaalistamisella on merkitystä. Ilman sosiaalista säätelyä naisten ja miesten väliset erot olisivat pienempiä.

Sosiaalisessa järjestyksessä biologista sukupuolieroa korostetaan ja liioitellaan. Nais- ja miestyypillisyyttä liioitellaan ja 6. Sosiaalinen säätely vaikuttaa siihen, että ne naiset ja miehet, joiden käyttäytyminen ei vastaa sukupuolelle tyypillisiä odotuksia joutuvat piilottaan ja hillitsemään itsessään sukupuoliodotuksiin vastaamatonta puoltaan. Sosiaalistamisen kautta epätyypillisten sukupuoliominaisuuksien ilmaisemista rajoitetaan.

Rajoittaminen vahvistaa sukupuolieroa naisten ja miesten välillä ja sitä kautta luodaan vääristynyt vaikutelma naiseudesta ja miehisyydestä toisilleen vastakkaisina muuttumattomina kategorioina.

Seranon ajatus sukupuolieron liioittelemisesta on hyödyllinen tutkielmassani. Käsitys sukupuolieron liioittelemisesta mahdollistaa sukupuolen ymmärtämisen sosiaalisena kieltämättä biologisen sukupuolen olemassaoloa. Populaarissa seksologiassa käsitys naisista ja miehistä pohjautuu sukupuolieroon, jonka vuoksi naiset ja miehet sukupuolittuvat populaarissa seksologiassa toisilleen vastakkaisiksi.

Populaarissa seksologiassa sukupuolesta ja seksuaalisuudesta tuotetaan tietoa tavalla, joka korostaa ja liioittelee naisten ja miesten keskinäistä vastakkaisuutta. Huolimatta siitä, että tässä tutkielmassa keskityn sukupuolen ja seksuaalisuuden diskursiiviseen muotoutumiseen, ei pyrkimykseni ole kieltää biologian olemassaoloa.

Lähden luvussa kaksi liikkeelle tutkimusaineiston esittelystä. Luvussa kaksi esittelen myös millaista diskurssianalyysiä tässä tutkielmassa on tarkoitus käyttää. Tuon esiin lisäksi, millaisin tutkimusmenetelmin analysoin aineistoa. Luvussa kolme analysoin niitä sukupuolittamisen tapoja, joilla käsityksiä naisesta ja miehestä tuotetaan populaarissa seksologiassa.

Keskeisenä kysymyksenä on, millaisia merkityksiä naiseus ja mieheys analysoitavissa teksteissä saavat sekä miten sukupuoli rajaa ja määrittää seksuaalisia toimijuuksia. Analyysissäni seuraan tekstistä toiseen toistuvia naiseksi ja mieheksi sukupuolittamisen tapoja, jolloin nimenomaan sukupuolieron tekemisen tavat nousevat analyysissä keskeisiksi.

Luvussa kolme analysoin sukupuolta ja seksuaalisuutta myös sukupuolihierarkian näkökulmasta, jolloin sukupuolten mahdollisuudet seksuaalisuuden diskursseissa eivät näyttäydy yhtäläisinä. Sukupuolihierarkian ollessa analyysin keskiössä fallosentrismin käsite on hyödyllinen. Fallosentrismin käsitteen avulla analysoin miehisestä normista käsin rakentunutta todellisuutta, jossa mies ja miehisyys on normi, jota vasten käsitys naisesta ja naiseudesta muotoutuu.

Luvussa neljä analysoin heteroseksuaalisen järjestyksen muotoutumista populaarissa seksologiassa. Heteroseksuaalinen järjestys ei ole ymmärrettävissä ilman naisiksi ja miehiksi sukupuolitettuja toimijoita, joten siinä mielessä myös luvun kolme voi ymmärtää heteroseksuaalisen järjestyksen muotoutumista koskevaksi analyysiksi.

Luvussa neljä keskeisenä kysymyksenä on, miten populaarissa seksologiassa rakennetaan käsitystä heteroseksuaalisuudesta normina ja millaisten ulossulkemisten kautta tämä tapahtuu.

Sukupuolen ja seksuaalisuuden diskurssien jäljittäminen populaarista sekso- logiasta Tutkimusaineisto Tutkimusaineistoni koostuu heterogeenisestä joukosta Suomessa vuosina julkaistuista suomenkielisistä seksuaalisuutta käsittelevistä teoksista. Osa mukana olevista teoksista on ilmestynyt alunperin englanninkielisinä.

Tässä tutkielmassa mukana olevan aineiston olen hankkinut Tampereen kaupunginkirjastosta. Mukana olevat teokset löytyvät kaikki kirjastosta luokasta Seksologia Mukana olevat teokset voidaan ymmärtää seksologian alaan liittyvinä, kun seksologia käsitetään laajana kattokäsitteenä moninaiselle joukolle, joka pyrkii omalta osaltaan määrittämään seksuaalisuutta. Tieteellistä tietoa aineistossani edustavat ainoastaan mukana olevat seksuaalisuutta koskevat yleistajuiset tutkimukset. Mukana olevat teokset määrittelen populaariksi seksologiaksi, joissa toisissa seksuaalisuutta koskevan tiedon tuottaminen on keskeisemmässä asemassa kuin toisissa.

Osassa teoksista viihteellisyys on selkeästi keskeisempää kuin seksuaalisuutta koskevan tiedon tuottaminen. Siinä mielessä niiden nimittäminen populaariksi seksologiaksi voi tuntua kyseenalaiselta.

Kirjoittajien joukossa on muun muassa seksologeja, pari- ja seksuaaliterapeutteja, seksuaalineuvojia- sekä kouluttajia, Väestöliiton seksuaaliterveysklinikalla työskenteleviä asiantuntijoita ja psykologeja. Kirjoittajien asiantuntijuuden taso vaihtelee huomattavasti, johtuen jo siitä, että teokset ovat luonteeltaan hyvin erilaisia.

Kuvitetut seksioppaat ovat enemmän viihteellisiä, eikä niissä tuoda esiin seksuaalisuutta koskevaa tietoa samassa määrin kuin muissa teoksissa. Teoksia yhdistää se, että ne kaikki osallistuvat määrittämään sitä, miten seksuaalisuus ymmärretään luvun alun Suomessa. Teokset osallistuvat keskusteluun seksuaalisuudesta.

Teoksia yhdistää myös se, että ne on kaikki kirjoitettu laajalle yleisölle. Raskasta terminologiaa teoksissa ei esiinny, vaan ne on kirjoitettu yleistajuisesti.

Teoksia ei ole kirjoitettu asiantuntijoille, vaan kaikille, jotka ovat kiinnostuneita seksuaalisuudesta ja joita askarruttaa seksuaalisuuteen liittyvät kysymykset.

Muutamien teosten suosiosta kertoo se, että niistä on otettu useita painoksia. Halusin tutkimusaineistokseni mahdollisimman monipuolisen joukon seksuaalisuutta käsitteleviä kirjoituksia ja siksi mukana on erilaisia tekstilajeja edustavia teoksia sekä erilaisille kohderyhmille suunnattuja teoksia.

Tutkimusaineistossani seksuaalisuutta lähestytään erilaisista näkökulmista. Näkökulmien moninaisuus avaa mahdollisuuden analysoida seksuaalisuuden diskurssin moniäänisyyttä ja sisäistä ristiriitaisuutta. Mukana on yhteensä kaksikymmentäyksi teosta, joista varsinaiseksi 8. Fantasioita ja fetissejä koskevissa osioissa puhe kääntyy usein myös pornoon. Varsinaisen tutkimuksen rajaaminen koskemaan fantasioita ja fetissejä auttoi rajaamaan myös tutkimusaineistoa.

Aineistoon ovat päätyneet ainoastaan sellaiset teokset, joissa fantasioita ja fetissejä on käsitelty laajasti, usein jopa oman lukunsa verran. Aineistoksi päätyneiden teosten valintaan on vaikuttanut myös se, että olen etsinyt tutkimusaineistoa ainoastaan Tampereen kaupunginkirjastosta.

Tampereen kaupunginkirjastosta saatavilla oleva aineisto on yleisessä käytössä ja siinä mielessä aineistohaun rajaaminen nimenomaan kaupunginkirjaston aineistoon on tämän tutkielman kohdalla perusteltua. Tutkielmaani mukaan valikoituneissa teoksissa fantasioita ja fetissejä käsitellään vaihtelevasti, osassa useiden sivujen laajuisesti ja osassa vain muutaman sivun verran. Lisäksi osasta teoksia olen valikoinut mukaan varsinaisen fantasia- ja fetissilukujen ulkopuolelta kappaleita ja lukuja, mikäli olen nähnyt niistä löytyvän teemoja, jotka ovat tässä tutkielmassa keskeisiä.

Teoksista, jotka sivumäärällisesti edustavat suurinta ryhmää, on luonnollisesti mukana enemmän lainauksia kuin toisista, sillä analysoitavaa tekstiä on saattanut olla monikymmenkertaisesti enemmän. Seuraavaksi esittelen tutkimusaineiston tekstilajeittain.

Olen jakanut aineiston kuuteen ryhmään. Osa aineistosta edustaa selkeästi tiettyä tekstilajia. Osan olen puolestaan yhdistänyt samaan ryhmään sisällöllisen samankaltaisuuden vuoksi. Värivalokuvin kuvitetut seksioppaat heteropariskunnille Tutkielmassani on mukana neljä kuvitettua seksiopasta, jotka toimivat käytännön oppaina heteroseksuaalisille pariskunnille. Seksioppaat pyrkivät kuvitetuin esimerkein antamaan pariskunnille käytännönohjeistusta sekä virikkeitä onnelliseen ja aktiiviseen seksielämään.

Esittelen seuraavassa heteropariskunnille suunnatut seksioppaat ilman mainintaa kirjoittajasta, sillä seksioppaissakaan kirjoittajia ei varsinaisesti esitellä.

Seksioppaat toimivat pääasiassa viihteellisenä virikkeenä pariskuntien seksielämään eikä asiantuntijatieto näin ollen ole keskeisessä asemassa. Värivalokuvin kuvitettu Yli aistikasta värivalokuvaa rakastelun eri vaiheista Seksi ja aisti- ilot: Seksuaaliset fantasiat tuodaan esiin pariskunnan yhteisenä, jaettavana asiana, joiden avulla on mahdollista piristää seksielämää.

Yksityiskohtaisesti naista opastaen kirjassa esitellään strippaamisfantasia Naisen strippaamista koskevan sanallisen ohjeistuksen tukena on kuvasarja, jossa tuodaan esiin mahdollisia tapoja poseerata strippausesityksen eri vaiheissa. Toinen huomiota saava teema on pukeutumisfantasiat, joissa esitellään erilaisiin roolivaatteisiin pukeutumista ja ristiinpukeutumista Ideoita nautinnolliseen rakasteluun -kirjassa seksuaalisuutta lähestytään tarjoten seksuaalisuudesta tietoa sekä erilaisia ideoita seksuaalisuuden toteuttamiseen.

Yksityiskohtaista opastusta erilaisiin seksitekniikoihin ei ole tässä teoksessa tarjota. Seksuaalisia fantasioita käsitellään kirjan yhdessä luvussa 4. Kirjassa fantasiat jaotellaan esimerkkien kautta neljään tyyppiin: Ihanaa yhdessä kirjasta olen ottanut tähän tutkielmaan mukaan kappaleen Pukeutumisleikit , jossa tuodaan esiin perinteisiä pukeutumisfantasioita korseteista, pitkistä sukista, korkeista koroista ja univormuista.

Seksileikkejä pyrkimyksenä on tarjota pariskunnille virikkeitä. Myöskään tässä seksioppaassa erilaisten seksitekniikoiden kuvaamiseen ei keskitytä. Seksuaalisia fantasioita käsitellään luvussa Unelmissasi. Unelmissasi-luku esittelee pariskunnille joukon erilaisia mahdollisuuksia toteuttaa käytännössä fantasiansa ryhmäseksistä. Värivalokuvin kuvitetuissa seksioppaissa valokuvat ovat tärkeässä roolissa, sillä niitä on paikka paikoin jopa runsaammin kuin tekstiä. Tässä tutkielmassa jätän kuitenkin kuvat analyysin ulkopuolelle, sillä syventyminen ainoastaan teksteihin jäsentää moninaista aineistoani yhtenäisemmäksi.

Keskittyminen teksteihin mahdollistaa samanlaisten analyysimenetelmien käytön tekstistä toiseen siirryttäessä. Muillekin kuin pariskunnille suunnatut seksioppaat Muillekin kuin pariskunnille suunnattuja seksioppaita tutkielmassa on mukana kaksi. Pääasiassa piirroskuvin kuvitettujen oppaiden tekijöitä ei kirjoissa esitellä, joten en pidä nimien mainitsemista esittelyssä tärkeänä.

Piirroskuvin ja osittain värivalokuvin kuvitettu opaskirja Seksiopas: Seksuaalisia fantasioita ja fetissejä käsitellään luvussa 3. Mikä tahansa voi saada sinut kiihottumaan. Mukana on kirjan kolmannesta luvusta yksi alaluku 1 Fetissit, taikakalut. Kirjoituksen lomassa on neuvottomien ihmisten kirjeinä esitettyjä kirjoituksia, joissa esitetään fetisististä käyttäytymistä koskevia kysymyksiä. Näihin kysymyksiin Hyvä lääkäri pyrkii vastaamaan.

Muusta aineistosta poiketen tässä kirjassa kerrotaan kannessa teoksen olevan nimenomaan heteroille tarkoitettu. Seksuaalisia fantasioita ja fetissejä käsitellään luvussa 5. Seksuaalikasvatus Seksuaalikasvatusta tarjoavia teoksia mukana on kolme, joista yksi on suunnattu sekä tytöille että pojille ja kaksi pelkästään nuorille pojille ja miehille. Nuorille, vuotiaille, miehille suunnatun teoksen, Korkkari: Kirja koostuu asiantuntijaosioista, joissa seksuaalisuuteen liittyviä kysymyksiä valaistaan sekä fiktiivisistä kertomuksista, joissa nuoret miehet kertovat seksuaalisista kokemuksistaan.

Tutkielmaani olen valinnut mukaan kappaleet: Seksuaalisuus, seksi ja porno sekä kappaleen: Jälkimmäinen on fiktiivinen kertomus erään miehen fantasiasta. Kappale Seksuaalisuus, seksi ja porno puolestaan tarjoaa tietoa fantasioista ja mielikuvista. Nuorille miehille on suunnattu myös opaskirja Kalun käyttöopas.

Johdatus rakkauteen, tunteisiin ja sukupuolielämään Seksuaalisia fantasioita käsitellään kappaleissa Itsetyydytys masturbointi, onanointi sekä Porno. Aiheita käsitellään kirjoittajan omien sekä nuorten miesten ja naisten kokemusten kautta. Mukana on myös fakta- ja asiantuntijatietoa, mutta pääpaino on kirjoittajan omissa kokemuksissa ja mielipiteissä.

Hei beibi, mä oon tulta! Se esitellään takakannessa täsmäiskuna seksiin liittyvään epätietoisuuteen. Teoksen tekijäjoukko on pääasiassa sama kuin Korkkarissa. Tähän tutkielmaan olen valinnut Hei beibi, mä oon tulta! Valintaani on vaikuttanut se, että tytöille ja pojille suunnatut oppaat ovat luonteeltaan hyvin erilaisia. Pojille suunnatuissa oppaissa seksuaalisuuteen liittyvät kysymykset ovat keskeisessä asemassa, ja niistä voidaan puhua nimenomaan seksuaalikasvatusoppaina.

Tämän voi nähdä jo teosten nimissä. Kalun käyttöoppaan lisäksi luvulla ilmestyneitä pojille suunnattuja seksuaalikasvatusoppaita ovat muun muassa Sepaluksen alla ja Sexpack: Tytöille suunnattujen oppaiden kohdalla ei voida puhua seksuaalikasvatuksesta, sillä seksuaalisuus ei ole niissä keskeisessä asemassa luvulla ilmestyneiden, tytöille suunnattujen opaskirjojen takakansissa niiden kerrotaan johdattavan muun muassa terveyttä, ulkonäköä, seurustelua, liikuntaa ja vastuunottamista käsittelevien kysymysten äärelle ks.

Näytä hyvältä ; Minä nuori nainen ; Hyvän olon kirja Seksuaalisuuteen liittyvien kysymysten käsittely on tytöille suunnatussa opaskirjallisuudessa hyvin vähäistä eikä niistä ollut mahdollista löytää seksuaalisuuden käsittelyä samassa mielessä kuin pojille suunnatuissa oppaissa, joista jo nimien perusteella voi päätellä, että penis on kirjan keskipisteenä.

Pojille suunnatussa opaskirjallisuudessa seksuaalisuuden käsitteleminen on monipuolisempaa. Tytöille suunnatuista oppaista ei ollut mahdollista löytää tähän tutkimukseen aineistoa, jossa käsiteltäisiin seksuaalisia fantasioita tai fetissejä. Opaskirjat naisen ja miehen seksuaalisuuteen Oman yhtenäisen joukkonsa muodostavat teokset, joissa keskitytään tarkastelemaan naisen ja miehen seksuaalisuutta omana erityisyytenään.

Näissä teoksissa naisten ja miesten seksuaalisuus ei mahdu käsiteltäväksi samojen kansien väliin, vaan seksuaalisuutta käsitellään kirjasarjan erillisissä teoksissa. Tällaisia kirjoja tässä tutkielmassa on mukana neljä, jotka ovat ilmestyneet kirjasarjana, joista toinen käsittelee naisen ja toinen miehen seksuaalisuutta. Naisen ja miehen seksuaalisuutta omana erityisyytenään käsittelevistä kirjoista olen ottanut mukaan tutkielmaani fysioterapeuttina ja seksologina toimivan Kari Heusalan Naisen seksuaalisuus ja Miehen seksuaalisuus Heusala lähestyy naisen ja miehen seksuaalisuutta fysiologisesta näkökulmasta.

Näissä kirjoissa fantasioita on käsitelty omissa luvuissaan: Lisäksi mukana on Miehen seksuaalisuudesta luvut: Vastaavia lukua ei löydy Naisen Olen valikoinut kyseisistä teoksista mukaan myös lukuja fantasia- ja fetissilukuja laajemmin. Miehille annettavaa suuseksiä käsittelevä luku sitoutuu muuhun aineistooni siinä, että niemenomaan suuseksi kuvataan toistuvasti yhdeksi suosituimmaksi miesten seksifantasiaksi.

Kiinnostavaa on jo se, että miehille annettavalle suuseksille varataan sivumääräisesti tilaa hieman yli kymmenen sivua, kun taas vastaavasti naisille annettava suuseksi on käsitelty puolen sivun mittaisessa tekstissä.

Miehille annettavan suuseksin tärkeyden voi nähdä määrittyvän jo tässä mielessä kulttuurissamme tärkeämmäksi kuin naisille annettavan suuseksin. Naisen ja miehen seksuaalisuutta kirjasarjan erillisissä teoksissa on käsitelty myös Anneli Kivijärven kirjoittamassa kirjassa kysymystä naisesta ja seksistä sekä Jukka Virtasen kirjoittamassa kirjassa kysymystä miehestä ja seksistä. Molemmat kirjoittajat ovat koulutukseltaan seksologeja, Kivijärvi lisäksi naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri.

Kirjoissa naisen ja miehen seksuaalisuutta lähestytään sadan kysymyksen kautta, joihin kirjoittajat antavat oman asiantuntija vastauksensa. Mitä on sooloseksi ja kuka sitä harrastaa? Mitä vikaa on naisessa, jonka mies viihtyy internetin seksisivuilla? Mitä merkitystä on fantasioilla? Pitävätkö naiset väkivaltaisesta seksistä? Mikä naisten mielestä miehessä on seksikästä? Miten naisen ulkonäkö vaikuttaa hänen seksielämäänsä?

Millaisia ovat miehen seksifantasiat? Onko miesten ja naisten seksifantasioilla eroja? Kirjasta kysymystä naisesta ja seksistä olen valinnut fantasioita ja fetissejä käsittelevien lukujen lisäksi muutamia lukuja, joiden katson liittyvän käsittelemääni aihepiiriin. Naisen ulkonäköä koskeva luku liittyy tutkimukseeni siinä, että toisaalla aineistossa käsitystä seksuaalisesta naisesta tuotetaan nimenomaan nivomalla se naisen ulkoiseen viehättävyyteen ja seksikkyyteen.

Nimenomaan ulkoisesti viehättävä nainen kuvataan seksuaalisten fantasioiden kohteena. Luvussa Mitä sooloseksi on ja kuka sitä harrastaa? Miesten fantasioiden ja fetissien käsittely punoutui usein osaksi miesten itsetyydytyksen käsittelemistä, joten tutkimusaineistossani on mukana miesten itsetyydytystä käsitteleviä kohtia. Naisten itsetyydytystä koskevan kappaleen mukaan ottaminen on siten perusteltua, vaikka siinä ei fantasioista ja fetisseistä puhutakaan.

Luvun Mitä vikaa on naisessa, jonka mies viihtyy internetin seksisivuilla? Muu parisuhde- ja seksuaaliasiantuntijoiden kirjoittama kirjallisuus Näissä kuudessa seksuaalisuutta käsittelevässä kirjassa seksuaalisuutta lähestytään muusta kuin fysiologisesta näkökulmasta. Tämä on aineistossani selkeimmin ryhmä, jossa tekstintasolla irtaannutaan voimakkaasta sukupuolten vastakkainasettelusta ja useimmiten puhutaankin ihmisistä eikä naisista ja miehistä.

Ylva Franzénin kirjoittamassa kirjassa Lisää orgasmeja: Kirjan takakannessa teos esitellään oppaaksi naisille itselleen sekä oppikirjaksi miehille. Fantasiantäyteinen viettely ja leikki.

Luvussa esitellään käytännön esimerkkejä siitä, miten pariskunnat voisivat piristää seksielämäänsä. Parisuhdeneuvoja Jenny Haren kirjoittamassa kirjassa Seksi mielessä: Onnellisen seksin salaisuus pyrkimyksenä on romuttaa käsitystä seksuaalisuudesta pelkästään fyysisenä asiana. Kirjassa seksuaalisuus määritellään ennen kaikkea mielen asiaksi. Kirjassa ei keskitytä pelkästään parisuhteeseen, vaan takakannen teksti lupaa onnistuneen seksisuhteen rakennuspalikoita myös yhden illan juttuihin. Seksuaalisia fantasioita käsitellään luvussa Mielikuvitus, sinä ja nautintojen kokemusmaailma Amerikkalaisten psykologien Sheree Conradin ja Michael Milburnen kirjoittamassa kirjassa Seksiäly pyritään korostamaan naisten ja miesten samanlaisuutta.

Sukupuoliroolit kuvataan rajoittavina ja androgyynit kuvataan seksuaalisesti tyytyväisempinä. Seksuaalifantasioita on käsitelty luvussa 8.

Keskeistä fantasioidenkin käsittelyssä on korostaa naisten ja miesten fantasiamaailmojen samanlaisuutta. Shannon Ethridgen kirja Sensuelli nainen: Kirjan kirjoittaja erittelee seksuaalisuutta omien ja muiden ihmisten kokemuksiin pohjautuen. Seksuaalisiin fantasioihin paneudutaan luvussa Seksi kaikki mitä olet halunnut tietää tarjoaa tietoa seksistä ja seksuaalisuudesta tuoden esiin ihmisten mieltä askarruttavia kysymyksiä, joihin asiantuntijaääni antaa vastauksensa.

Tästä kirjasta mukana ovat luvut Seksifantasiat sekä Fetisistisyys. Suomessa aikuisviihdealalla työskennelleen kuvataiteilija Rakel Liekin kirjassa Hyvän olon seksiä fantasioita ja fetissejä käsitellään luvussa Rajut leikit. Tähän tutkielmaan olen valinnut mukaan Rajuista leikeistä alaluvut Roolileikit sekä Sadomasokismi ja fetisismi. Roolileikki- luvussa keskitytään burleskiin ja sukupuoliroolien vaihtamiseen.

Tutkimukset Seksuaalisuutta koskevaa tutkimusta tässä tutkielmassa edustaa kaksi laajaa suomalaista seksuaalisuutta käsittelevää teosta.

Tutkimuksissa on käytetty omaelämänkerrallista aineistoa sekä haastatteluja. Kirjojen tekijällä, Osmo Kontulalla, on suomalaisessa seksuaalisuuden tutkimuksessa merkittävä rooli. Kontula toimii tutkimusprofessorina Väestöliiton väestöntutkimuksenlaitoksella, ja häneltä on ilmestynyt useita suomalaista seksuaalisuutta käsittelevää teosta.

Tutkimusaineistona on usein käytetty haastatteluja sekä omaelämänkerta- aineistoa. Seksuaalisen läheisyyden kaipuu ja täyttymys omaelämäkertojen kuvaamana Sosiologina toimiva Haavio- Mannila on osallistunut useisiin sukupuolirooleja ja suomalaisten sukupuolielämää kartoittaviin tutkimuksiin. Seksuaalisia fantasioita teoksessa käsitellään luvussa 3.

Keskeisessä asemassa on omaelämänkerralliset tekstiotteet. Tekstiotteita kirjan kirjoittajat pyrkivät tarkastelemaan suhteessa kulttuuriin. Heidän tulkintansa ovat hienovaraisia ja pääpaino on tekstiotteissa. Tietoa suomalaisesta seksistä Teoksessa tutkimusaineistona on käytetty neljän vuosikymmenen aikana kerättyä suomalaista seksuaalisuutta kartoittavaa tutkimusaineistoa FINSEX- tutkimushanke.

Fantasioita käsitellään kappaleessa Seksipalveluiden myynti ja ostaminen. Kappaleessa käsitellään sitä, millaisten fantasioiden ja mielikuvien ohjaamina miehet hakeutuvat seksipalveluiden pariin. Tutkimusaineistona on käytetty haasteluilla kerättyä aineistoa sekä omaelämäkerrallista aineistoa, mutta itse tutkimusaineistosta lainattuja tekstiotteita ei tässä kirjassa ole käytetty.

Seksuaalisia fantasioita lähestytään aineistossa nojautuen tietoon ihmisten yleisistä ja tyypillisistä fantasioita. Tämän vuoksi seksuaalifantasiat toistuvat tekstistä toiseen siirryttäessä varsin samankaltaisina. Niitä vain käsitellään eri tavoin. Toisissa teksteissä seksuaalifantasioista tarjotaan pääasiassa tietoa ja toisissa tarjotaan myös käytännön esimerkkejä fantasioiden toteuttamiseen.

Seksuaalisiin fantasioihin suhtaudutaan myönteisesti. Tässä tutkielmassa mukana olevan seksologisen kirjallisuuden voidaan nähdä olevan suunnattu lähes yksipuolisesti heteroseksuaaleille. Homoseksuaalisuutta sivutaan joissakin teoksissa. Esimerkiksi Jokamiehen jännityslukemiston fiktiivisessä kertomuksessa Maailman seksikkäin käsitellään homoseksuaalista halua toteutumattomana fantasiana. Tampereen kaupungin kirjastosta lainattavissa olevat seksioppaat on suunnattu heteroseksuaaleille, eikä seksioppaiden joukosta löydy esimerkiksi homoseksuaaleille suunnattuja oppaita, vaikka sellaisia kirjamarkkinoilla onkin saatavilla.

Heteronormatiivisen ajattelun voidaan nähdä vaikuttavan tällaisiin valintoihin. Oletus heteroseksuaalisuudesta tekee mahdottomaksi nähdä ei-heteroseksuaalisten tarpeiden olemassaolon.

Homoseksuaalisuutta käsitteleviä teoksia löytyy kirjastosta luokasta seksologia. Nämä ovat kuitenkin pääsääntöisesti enemmän tieteellisiä asiantuntijatekstejä, jotka eivät ole yleistajuista kuten tässä tutkielmassa mukana oleva aineisto.

Tässä tutkielmassa mukana olevat seksuaalisuutta käsittelevät teokset ovat kevyttä, jopa viihteellistä lukemista. Niihin on mahdollista tarttua myös sellaisten ihmisten, jotka eivät ole lukemisesta kiinnostuneita. Erityisesti nuorten kohdalla on tärkeää, että kirjasto tarjoaa tietoa seksuaalisuudesta tavalla, joka nuoren on mahdollista omaksua. Seksuaaliseen identiteettiin kasvamista helpottaa, kun on saatavilla kasvun tueksi tietoa. Kirjasto tarjoaa seksuaalisen kasvun tueksi aineistoa pääasiassa heteroseksuaalisille.

Diskurssianalyyttinen lähestymistapa Tutkielmassani analysoin sukupuolen ja seksuaalisuuden merkityksellistymistä seksuaalifantasioita käsittelevissä teksteissä.

Analysoin, millaisia käsityksiä sukupuolesta ja seksuaalisuudesta tuotetaan populaarissa seksologiassa. Populaarissa seksologiassa sukupuoli ja seksuaalisuus saavat merkityksensä kielen kautta. Ymmärrän kielen yhteiskunnallisena ja kulttuurisena toimintana. Kielellinen ilmaiseminen on sidoksissa esiintymiskontekstiaan laajempaan yhteyteen. Populaari seksologia on sidoksissa siihen yhteiskunnalliseen ja kulttuuriseen todellisuuteen, jossa se on syntynyt.

Foucault'laisen diskurssianalyysin avulla tavoittelen kielen yhteiskunnallista ja kulttuurista ulottuvuutta. Diskurssianalyysi ei ole yhtenäinen ja selkeärajainen tutkimusmenetelmä. Sitä on ennemminkin luonnehdittu väljäksi teoreettiseksi viitekehykseksi. Erilaisia diskurssianalyyseja yhdistää diskurssin käsite sekä käsitys kielestä sosiaalista todellisuutta rakentavana. Kieli ymmärretään käytäntönä, joka merkityksellistää, järjestää, rakentaa sekä uusintaa ja muuttaa sosiaalista todellisuutta, jossa elämme.

Kielen käyttö on aina sosiaalisen todellisuuden konstruoimista ja merkityksellistämistä. Sokerista, kukkasista, inkivääristä, kanelista. Niistä on pienet tytöt tehty. Mistä on pienet pojat tehty? Harjoituksen tavoitteena on laajentaa näkemystä siitä, mitä seksi on. Reilu seksi projektissa seksillä tarkoitetaan. Monikulttuurinen parisuhde kotoutuuko seksuaalisuus?

Poikien ja nuorten miesten moninaisuus mitä aito kohtaaminen edellyttää? Seksi ja Seurustelu Sanasto Sisältö Ystävyys ja seurustelu 3 Kehonosat 4 Seksuaalisuus 6 Seksi ja itsetyydytys 8 Turvallinen seksi ja ehkäisy 10 Seksuaalinen hyväksikäyttö 12 2 Ystävyys ja seurustelu Poikakaveri.

Mitä ajattelet siitä nyt? Seuraako sukupuolesta ihmiselle jotain? Tampereen Kaupunkilähetys ry, Rongankotikeskus Seksuaaliterveyttä kehitysvammaisille -projekti Teksti ja kansainvälisten seksuaalioikeuksien World Association for Sexual Health, WAS Poikien seksuaalinen hyväksikäyttö Rajat ry www.

Tytöksi ja pojaksi kasvaminen Seksuaaliterveysopas päiväkoti-ikäisten lasten vanhemmille ja lasten kanssa työskenteleville Opinnäytetyö, Mikkelin ammattikorkeakoulu Esipuhe Olemme kaksi sosionomiopiskelijaa. Tasa-arvo ja seksuaalisuus kotoutumisen tueksi Väestöliitto 1. Luku Suomen laki, parisuhde ja seksuaalisuus Väestöliitto Sanasto: Luennon aiheet Teidän kysymyksiänne Perspektiivejä minuuteen ja identiteettiin Sukupuoli osana minuutta 1 Voiko kuluttajan käyttäytymistä opiskellessa hyötyä myös b2b-markkinoilla?

Opettaja ja seksuaalisuuden kirjo Educa-messut Puolison rooli nais- ja miesjohtajien urilla Suvi Heikkinen Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu NaisUrat-hanke Työn ja yksityiselämän tasapaino 6. Marika Haataja Mahtuuko sukupuolen moninaisuus kahden sukupuolen malliin?

Sukupuolten näkeminen toisilleen vastakkaisina korostaa sukupuolieroa ja jättää huomioimatta sukupuolen biologisen moninaisuuden. Qumma Art Romanttinen murros luvulla voimistunut ajatus, jonka mukaan pariutumisen lähtökohtana on rakkaus Suvun ja vanhempien.

Luokittelun valta ja voima sukupuoli ja seksuaalisuus Tuija Pulkkinen Mikkelin Akatemia 9. Kuvattu ja tulkittu kokemus Kokemuksen tutkimus -seminaari, Oulu Haastattelututkimus ja tekstianalyysi Janne Matikainen Yliopistonlehtori Laadulliset aineistotyypit luonnollinen - kerätty aineisto puhe - kirjallinen - visuaalinen - havainto-aineisto yksilö - ryhmäaineisto. Tunteita seurustelua ja muuta suhdetoimintaa Seksuaalisuus: On ominaisuus, joka on jokaisella ihmisellä syntymästä lähtien muuttuu koko elämän ajan kasvun, kehityksen sekä ikääntymisen mukana koska seksuaalisuus.

Seksuaaliterveys Semppi-terveyspisteiden kehittämispäivä Turvallisuus, identiteetti ja hyvinvointi Eero Ropo TAY Kasvatustieteiden yksikkö Aineenopettajakoulutus 2 Turvallisuuden kokemus ja identiteetti Turvallisuutta ja identiteettiä on kirjallisuudessa käsitelty. Politiikka-asiakirjojen retoriikan ja diskurssien analyysi Perustuu väitöskirjaan Sukupuoli ja syntyvyyden retoriikka Venäjällä ja Suomessa Faculty of Social Sciences Näin se kirjoitetaan n Johdanto.

Seksuaalisuus on suuri ja kiehtova aihe. Sen voi nähdä miten vain ja monin eri tavoin, jokainen omalla tavallaan. Seksuaalisuus on sateenkaaren kaikkien Lasten tunne- ja turvataidot verkostofoorumi värien. Aivoverenkiertohäiriöt ja seksuaalisuus Aivoverenkiertohäiriöt ja seksuaalisuus Lukijalle 3 Aivoverenkiertohäiriöt 4 Seksuaalisuuden monet ulottuvuudet 5 Aivoverenkiertohäiriön.

Seksuaaliset mieltymykset lomake, jonka pohjalta voit keskustella kumppanisi kanssa avoimesti seksuaalisuudesta 1. Tulosta kaksi lomaketta, molemmille. Tahdolla ja taidolla Levin työnohjauspäivät Ajatukset - avain onnellisuuteen? Fyysinen hyvinvointi Henkinen hyvinvointi ja henkisyys Emotionaalinen hyvinvointi. Affektiivinen eriarvoisuus intiimisuhteissa -hankkeessa http: Viestinnän menetelmät I Tekstianalyysi Mies ja seksuaalisuus Kun syntyy poikana on Kela-kortissa miehen henkilötunnus.

Millaista on olla mies? Miehen keho eli vartalo Kehon kehittyminen miehen kehoksi alkaa, kun pojan vartalo. Päätäntäluku Lyhyt kuvaus Yksittäinen luku koostuu kolmesta osasta. Lataa Mitä nainen haluaa? Terve ja turvallinen seksuaalisuus nuoruudessa Maaret Kallio Erityisasiantuntija Erityistason seksuaaliterapeutti NACS , työnohjaaja Seksuaaliterveysklinikka, Väestöliitto Nuorten seksuaaliterveyden osaamiskeskus.

Kvalitatiivisen tutkimuksen määrittelyä Kvalitatiivisia tutkimussuuntauksia yhdistää se, että ne korostavat sosiaalisten ilmiöiden merkityksellistä luonnetta ja tarvetta ottaa tämä huomioon kuvattaessa,. Miten kirkon tehtävästä käsin tuetaan tyttöjen identiteettiä ja kasvua?

Ja miksi niin tulee tehdä? Sosiaalinen konstruktionismi kielentutkimuksessa ja kielenhuollossa Ulla Tiililä Kotimaisten kielten tutkimuskeskus ulla. Kandityön kirjoittaminen Opinnäyteseminaari Lue ja kirjoita Ajatukset eivät kasva tyhjästä. Ruoki niitä lukemalla ja kirjoittamalla lukemastasi. Älä luota muistiisi Merkitse alusta asti muistiinpanoihin. Tasa-arvoista ja sukupuolisensitiivistä varhaiskasvatusta Outi Ylitapio-Mäntylä Lapin yliopisto Seminaari Varhaiskasvatus ja perusopetus edistämään tyttöjen ja poikien tasa-arvoa Lastentarhaopettajien.

Nainen ja seksuaalisuus Kun syntyy tyttönä on Kela-kortissa naisen henkilötunnus. Millaista on olla nainen? Naisen keho Kun tytöstä tulee nainen, naiseus näkyy monella tavalla. Seksuaalikasvatus Poikien, miesten sekä ikäihmisten seksuaaliterveys Katriina Bildjuschkin Seksuaalikasvatuksen asiantuntija, Seksuaali- ja lisääntymisterveysyksikkö Seksuaali- ja lisääntymisterveys Seksuaali-. Tulevaisuuden haasteet ja opetussuunnitelma Eero Ropo Tampereen yliopisto Identiteetin rakentuminen koulukasvatuksessa Kansainväliset tutkimukset osoittavat, että kouluopetus ei vahvista optimaalisella.

Teoreettisen viitekehyksen rakentaminen Eeva Willberg Pro seminaari ja kandidaatin opinnäytetyö Kuinka kohdata maahanmuuttajataustaisten lasten ja nuorten välisiä ristiriitoja.

...

Mies hakee miestä sihteeri homoseksuaaliseen sex work

: Seksi fantasia homoseksuaaliseen haluan kalua

Wilma esbo huge homo boobs Joskus kun mä herään aamulla niin mä ajattelen että mä oon Timi ja että mulla on pojan vartalo ja mä istun sängyn reunalla ja kuvittelen että mä oon oikeesti poika ja meen kylppäriin Karva homo kaluja eroottisia fantasioita pyjamapaita päällä ja kuvittelen että mulla on rintakarvoja sen alla eikä rintoja ja boxerit jalassa ja "ajan" partaa eli leikin vaan sen koneen kanssa koska eihän mulla parta kasva vaikka mä haluaisin että se kasvaisi ja mä haluaisin olla poika hei mä olisin halunnu syntyä pojaksiiiiiiiii!!!!!! Rakastuin kyllä mieheni aikoinaan ja olemme arvoissamme ja ajatuksissamme hyvin yhteneväisiä ja järkeviä. Teoksessa tutkimusaineistona on käytetty neljän vuosikymmenen aikana kerättyä suomalaista seksuaalisuutta kartoittavaa tutkimusaineistoa FINSEX- tutkimushanke. Sitten oli pitkä hiljainen vaihe, kun kaikki sujui "normaalisti". Queer-teoriassa erilaiset identiteetit ymmärretään valtasuhteiden tuloksina.
Seksi fantasia homoseksuaaliseen haluan kalua 878
Paljaita kaluja porin gay web kamerat Alastonsuomessa ayia gay napa hintataso
Hieronta vuosaari gay rintojen väliin paneminen 627

STRIPPARI POLTTAREIHIN SUOMALAISTA HOMOSEKSUAALISEEN SEKSISEURAA

maaliskuu Kahden naisen kanssa seksin harrastaminen yhtäaikaa kytkeytyy varmaan että kaksi naista haluaa häntä yhtä aikaa, eivätkä he esimerkiksi koe kuin kaksi miestä, vrt. homoseksuaalisuus, alistaminen ja niin edelleen). tammikuu Haluasin joskus kokea seksin toisen miehen kanssa. .. Juu, fantasiani olisi saada kalua sisääni mutta romanttisessa Miesten homoseksuaalinen käyttäytyminen on yleisempää kuin naisilla vastaava naistenvälinen!!. kerroin miehelleni että haluaisin naida toisen miehen kanssa niin että hän vastaus tähän oli että huh huh, piti mun fantasiaa ihan sairaana työnsi istumaan pytyn kannelle, hän kaivoi kalunsa esiin, otin suihin, nielin ja . Lähi- idästä tulevat maahanmuuttajat edustavat uskontoa joka tuomitsee homoseksuaalisuuden. 8. joulukuu "Jokaisen miehen tulisi harrastaa seksiä toisen miehen kanssa - auttaisi ymmärtämään naisia" Naisen asema seksissä on todella haavoittuva ja passiivinenkin. tom ford homoseksuaalisuus seksi Arvostele artikkeli orgioista" - Asiat, jotka panseksuaalit haluavat sinun tietävän Yleinen syy pilaa myös. Kaikki bi- ja homoseksuaalit, sanokaa heteroseksistä: TYLSÄÄ!!!! Seksi on varmaan 99 . Kävin eilen ensikertalaisena imemässä kalua Keltaisessa Ruusussa ja se oli ihanaa! anna palaa mielestäni muuten hyvää mutta peppuun en halua muuten toimii varsinkin imutus . LukittuMun voimafantasia. Vierailija. maaliskuu En tiedä mitä pitäisi tehdä, mies ohjeistaa: hän haluaa suihinottoa. Laitan miehelle kondomin: se menee onneksi paikalleen hyvin (mieheni.