Categories Gay-hieronta

Sexi pojat seksisuhde homo

sexi pojat seksisuhde homo

Yrittäkää röllit nyt edes vähän. Meno kuin erään tunnetun röllin viesteissä. Tein uuden käyttäjän, koska muutama tuttu tietää että demitän epäsäännöllisen säännöllisesti. Oon nyt muutaman päivän miettinyt asiaa ja puhunut myös omalle parhaalle kaverilleni siitä. Pettäminen on mun mielestä väärin. Olisin jo näyttänyt poikaystävälle ovea mikäli hän olisi tehnyt jotain naisen kanssa.

Miksi miespuolinen henkilö olis yhtään sen hyväksyttävämpi? Toisaalta, oon miettinyt että jos se teki sen vain, koska oli humalassa. Tai entä jos se olikin vaan yksi hairahdus? Sanotaan, että jos kerran pettää niin pettää toisenkin kerran. Poikaystävä kuitenkin vaikuttaa todella katuvalta ja häpeää tekojaan selkeästi. Ehkä se oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kuten itse ainakin väittää. Jos humalatila poistaa estoja noin suuresti, en voi olla varma ettei sama tapahtuisi uudelleen ja mahdollisesti naispuolisen henkilön kanssa.

Pari päivää olin aika hämmentynyt ja surullinen. Nyt en oikeestaan tiiä mitä tunnen. Haluaisin huutaa jokaiselle vastaantulijalle, että mun poikaystävän paras kaveri pani sitä perseeseen. Toisaalta tyhjä olo, toisaalta surullinen mutta myös äärettömän vihainen ja pettynyt. En oo puhunut asiasta sen enempää poikaystävän kanssa, koska se välttelee aihetta. D Näissä jutuissa on aina se tietty kohta, jossa kaikki alkaa kuulostaa niin keksityltä. Täähä on jo iha uus rölli.

Olisiko sama asia jos hän olisi pettänyt sinua naisen kanssa? Oliko se vain kännisekoilua vai syttyikö heidän välilleen tunteita. Kannattaa miettiä, voisiko samanlainen tapaus syntyä uudestaan.

Kyllä minä ainakin kännissä huomaan onko kyseessä mies vai nainen. Oli trolli tai ei, niin mua naurattaa nää "olisi eri ääni kellossa jos olisi pettänyt tytön kanssa"-jutut.

Mitä väliä silläkin nyt sitten on? Muakin vituttaisi enemmän jos mua petettäisiin naisen kanssa, koska musta tuntuisi että se toinen olisi jollain tavalla mua parempi. Mies taas voi tarjota jotain mitä mä en, joten tavallaan olisin enemmän ok sen asian kanssa. Mun mielestä on ymmärrettävää, ettei näe saman sukupuolen kanssa pettämistä niin pahana. Toista miestä ei välttämättä ajattele samalla tavalla kilpailijana kuin naista, koska mies ei voi tarjota samaa kuin nainen ruumiinosien eroavuus.

Ei tule ulkonäköpaineitakaan, et "jos se nainen oli paremman näköinen", kun naisen ja miehen ulkonäköä ei voi niin suoraan verrata toisiinsa. Puhumattakaan siitä, että kyseessä oli mies, joka ainakin ennen identifioi itsensä heteroksi, joten hän ei välttämättä itsekkään humalassa tekohetkellä ajatellut asiaa niin pahana. Jos harrastaa seksiä sukupuolen kanssa, josta ei ole seksuaalisesti kiinnostunut, niin se seksi ei välttämättä ole niin intiimiä, tunteellista, henkilökohtaista, miten sen voikaan nyt sanoa.

Se on enemmänkin vaan kokemus, joka tehdään kerran ja todetaan sen jälkeen ettei enää ikinä. En sano, etteikö se olis yhtä paha asia kuin pettäminen naisen kanssa. En mä kuitenkaan olis lemppaamassa ketään, koska koko tilanteen huomioon ottaen, niin sun poikaystävä katuu tekoaan jo tarpeeksi pelkästään sen takia, et oli mennyt ystävänsä kanssa sänkyyn. Siihen lisäks se, et se petti sua tehdessään niin.

Tuskin se samaa olis mennyt tekemään naisen kanssa, koska luulen et hän pitää sitä asiaa päässään pahempana pettämisenä, koska hänen seksuaalinen kiinnostus kohdistuu naisiin. Ainakin sen tiedon pohjalta mitä hän on tuonut julki. Älä kuitenkaan anna liian helposti anteeksi, koska hänen täytyy tuntea sisuskaluissaan asti kuinka pahasti se teki sua kohtaan ja sun täytyy olla täysin varma, ettei sitä koskaan enää tule tapahtumaan. No koska se luo mielikuvan siitä, ettei homoseksi ole "oikeaa" tai heteroseksiin rinnastettavissa olevaa seksiä, eikä sitä tule ottaa yhtä vakavasti.

No eikai kukaan järkevä ihminen ajattele noin: D En mä ainakaan. Ei se heteromiehelle ole sama asia kuin naisen kanssa oleminen. Fyysisellä tasolla se on seksiä siinä missä muukin, mutta ei henkisellä tasolla. Mäkään en tajua miks saman sukupuolen kanssa pettäminen ois vähemmän paha. Musta tuntuu että niin ajattelevat ihmiset arvottaa homosuhteet vähemmän aidoiksi ja arvokkaiksi kuin heterosuhteet.

Pena nyt vaan vähän kokeili, ei sillä kumminkaan mitään suuria tunteita oo eikä tässä oo mitään uhkaa, koska se oli vaan kokeilu. Heteronormatiivisuus on vahvana tässä. Mieheni on kyllä ihan hetero vaikka paneekin miehiä. Tosin mustakin tarina kuulostaa keksityltä, mutta näin hypoteettisesti. Jos mun mies harrastaisi mun selän takana seksiä toisen miehen kanssa niin jättäisin jätkän kyllä miettimättä, koska eihän herrajumala hetero mies tee niin!

Ja mä en kyllä haluis miestä jonka seksuaalista suuntautumista mun pitäis vähääkään epäillä.. En ymmärrä mikä nykyään ihmisiä vaivaa kun ne tuntuu puolustavan kaikkea homoilusta feminismiin..

Toi oli raiskaus jos ei olisi rölli. Eli kaksi humalaista ei saa harrastaa seksiä koska se on aina raiskaus? DD En mä tota tarkoittanut. Se oli vaan ensimmäinen asia, joka mulle tuli mieleen. En olis tullut demiin, laitoin tän saman jutun eka vauvapalstalle. Molemmat on kuitenkin lähempänä kolmeakymppiä kuin kahta. Muistin kuitenkin teinivuosilta, että täällä oli suhdepalsta ja ajattelin kirjoittaa. Pelkästään tietämänsä seksuaalisen suuntautumisen perusteella on hölmö tehdä olettamuksia.

Seksuaalisuus ei ole pysyvä, eikä kaikki seksikokemukset ole samanlaisia. Ei pettäjällekään se joku kännissä tavattu pubiruusu välttämättä henkisellä tasolla merkitse samalla tavalla. Tai jossain suudelmien tasolla varsinkin se merkitys voi olla mitätön ihan seksuaalisesta suuntautumisesta ja suutelutoverin sukupuolesta riippumatta. No voihan se paljastua bisseksi tai vaikka kokonaan homoksi, ei sitä tiedä.

Ton viestin perusteella vaan päättelin et se on täysin hetero kokemuksen jälkeenkin. En voi tietää mitä mies pohjimmiltaan ajattelee, mutta viestin perusteella tuli sellanen fiilis et hän katuu asiaa kahdella eri tavalla, siks et meni panemaan miesystävänsä kanssa ja siks et samalla petti tyttöystäväänsä. Toki kaikki pettäminen on väärin ja sitä ei pitäisi tehdä, mutta mun pointti on kuitenkin se et ymmärrän miks joku ajattelee näin.

Mäkin ajattelen jossain määrin, vaikka pettäminen kenen kanssa tahansa on niin paha asia, että kenenkään ei pitäisi päästä siitä vähällä. Jos mies pettää naisen kanssa, niin sillon nainen voi ajatella et mikä hänessä itsessään on vikana, kun taas jos mies pettää miehen kanssa, niin asiaan on helpompi löytää syy, kuten esimerkiksi homoseksi itsessään. Mies vaan tahtoi saada peniksen bebaansa ja sitä nainen ei voi miehelle tarjota muutoin kun keinopeniksen muodossa, joten syy ei ole ollut naisen omissa puutteissa.

Toi oli raiskaus jos ei olisi rölli Mikä logiikka tässä nyt on? Harrastivat seksiä kännissä, ilmeisesti jopa aloittajan poikaystävän aloitteesta. Jos molemmat on olleet sillä hetkellä tilanteessa ihan mukana, ei tuossa ole mitään väärää. Jos joku mun kaveri mua humalassa suutelisi ja päädyttäisiin harrastamaan seksiä, ei mun ensimmäinen ajatus olisi että oon raiskannut sen: Kaikki on sallittua, vitun kukkahatut vaan haluu tehdä jostakin niin saatanan paheksuttavaa, ja näemmä melko hyvin onnistuneetkin, ainakin mitä nyt uutisia lukee.

En ole ollut vielä kertaakaan toisen pojan kanssa vaikka olis kivaa kokeilla yhessä on tehty kaikkea, ollaan usein saunassa kahestaan, en tiiä onko se jotain homoilua kun kaverin kanssa vaihetaan usein boksereita, kiihottaa kun sillä on tiukkoja boksereita. Ee kerta homoksi tee, toinen kerta on vuan kokkeilu ja kolomannesta nollaantuu. Kaikki kerrat on vain oman seksuaalisuutensa hakemista ja mielihalujen tyydyttämistä. Homous todellakin on mielessä.

Jos haluan mennä nussimaan tyttöjä hyi saatana niin ei se minusta heteroa tee vaan se on vain halu kokeilla eri asioita. Elämä on sitä varten. Tässä muutama rakentava fakta! Oman seksuaalisuuden tutkiskeluun kuuluu erinäisten kokeilujen läpi käynti.

Naisten välistä kanssakäymistä miehet pitävät eroottisena mikä ihme etoo miesten välisessä kanssakäymisessä? Seksi miesten välillä ei tarkoita aina "perse panoa" tässä vaiheessa mennään metsään ja pahasti. Ei seksi naisen ja miehen välilläkään ole pelkkää penetraatiota. Tai jos näin ajattelet naiset pitävät sinua varmasti huonona "panona".

Homofobisimmat ihmiset ovat tunnetusti pahimpia kaappihomoja ja parisuhteessa ensimmäisiä, jotka pyytävät kumppaniaan laittamaan sormen perseeseen ja runkatessaan käsi puristuu jalkojen väliin. Nauroin melkeen kurkku tukossa. Hei mieti ny, ei millää pahalla mutta toi on vitun homoa. Missä vitun maailmassa toi ei olis homoa.

Ei se homoo tee, jos silmiin ei kato. Jos haluaa seksiä saman sukupuolen kanssa niin harrasta ihan rauhassa. Jälkeenpäin voi miettiä oliko se homoa, ja jos vastaus on että kyllä niin mitäs siitä. Se ei sulje mitään pois. Ei pidä ensin kategorioida ja väitää että koska en ole homo niin en voi. Ei kerta homoks tee ja kymmenest nollaantuu. Ylempi kommentti on varastettu multa. No voi hyvä tavaton. Nyt järki käteen, lapset. Ei kertakokeilu homoa tee. Toisillakymmenillä ollaan uteliaita ja on ihan normaalia että joskus kokeillaankin - mä runkkasin muutaman kerran meidän uroskoiraa kun olin vuotias, eikä musta silti ole kehittynyt eläimiinsekaantujaa.

En katsele himokkain silmin naapurin kultanoutajatyttöä: Ei se homoksi tee jos kassit ei kolahtaneet yhteen. Kyllä olen itsekin kuullut että aika moni on jotain runkkausta kokeillut teininä kaverin kanssa tai muuta eivätkä silti ole homoja aikuisena, eli se voi olla ihan teinikokeiluja.

Tai tytöt voivat kosketella ja suudella toisiaan. Ehkä se jos ihan perspanoa pojan kanssa tekisi olisi jo hieman homompaa No homoahan se on, mutta ei siinä mitään pahaa ole hei. Awww, oisinpa ollu kärpäsenä katossa! Latinokulttuureissa se on homo joka antaa pyllyä, ei se joka panee Itse voisin ainakin kerran kokeilla kumpaakin, jos vain sopiva kaveri löytyy.

Homous on päänupissa, ei kyrvän nupissa. Itse nussin kolmosluokkalaisena yhtä ekaluokkalaista poikaa perseeseen enkä ees tajunnu mitä me tehtii ja mulla ei ees seisonu: D Löysää pippeliä yritin työntää sinne pyllyyn.

Homous tai heterous on synynnäistä ja pään sisällä. Vaikka harrastaisit sata kertaa miestenvälistä seksiä, ei se seksi pelkästään tee sinusta homoa. Tokihan se kertoo jotain mieltymyksistäsi, mutta se on eri asia.

Homo taas on homo, vaikka olisi neitsyt ja selibaatissa. Tai vaikka harrastaisi avioseksiä vaimonsa kanssa joka ilta. Teot ja suuntautuminen on kaksi eri asiaa. Tiedät kyllä itse, mikä olet. Homous on ehkä pään sisässä mut toi mitä teit ni on ihavitu homoa. Sanoo homofoobikko joka epäilee ja vihaa omia homoseksuaalisia ajatuksia ja haluja. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

No pankaa sit toisianne perkele jos se eka kerta ei tee susta homoa. Hyi vittu ku ootte homoja vitun 07 pikku paskiaiset ite oon vittu Ketään homoja pk seudulla. Tässä 03 poju mut ei kyllä ihan sieltä päi: Saaks suhun mitenkää yhteyttä oon itekki espoosta. Saisko suhun mitenkään yhteyttä. Lisätkää teidän kikit http: Sieltä löytyy about omanikästä seuraa! Jos työnsiy pippeliä anaaliin niin se on homoa niin kuin tuure boelius joka nuolee lätkäjätkä villeä munakarvoista. Oliko teillä vaatteet päällä?

Joku vuosi sitten tuli televisiosta YLE dokumetti Egyptiläisestä transusta joka myi itseään ja kauppa kävi. Dokkarissa kerrottiin ,että paikallisen käsityksen mukaan se joka antaa on homo eikä se joka panee,niinpä paikalliset perheenisät kävivät asiakkaina ihan heteromiehinä.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Kokeilin seksiä toisen pojan kanssa nyt on tämäkin koettu.. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä.

Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Oletko varma, että haluat jatkaa?

. 3. lokakuu Jos mies harrastaa seksiä muiden miesten kanssa, hän on homo- tai Tutkimusten mukaan lakkaamme koskettamasta poikia keskimäärin. tammikuu Nuorta poikaa? Anteeksi aluksi kun laitan ilmoitukseni tänne vaikka tämähän ei ole mikään homoseuranhaku-palsta mutta kokeilen tätä kautta. Blowjob (homo) homot (homo) handjob (homo) Twinks (homo). Lähde: DrTuber . Anal Seksi teini Isoisä vanha Gay Venäjä Poika Daddy isä. Lähde: XVideos.

Sexi pojat seksisuhde homo

Viestiketju alueella ' Yleistä keskustelua ' , aloittaja Wroomm , Miten homoseksuaalisten seksitavat eroavat heteroiden vastaavista? S euraavaksi keskustelemme homoseksistä ja miten eri tavoilla homoseksuaalit sitä suorittavat heteroihin verrattuna.

Seksuaalisen tasaarvon nimissä vaadin ettei tätä treadi lukita saati poisteta, minulla on oikeus tietää! Kaikki homoseksuaalit nyt kertomaan miten harrastatte seksiä samaa sukupuolta olevan kanssa. Onko pelissä tunteita, vai onko kyse enemmän siiä että laitetaan melaa hanuriin?

Suuri ero lienee ainakin siinä, ettei homojen tarvinne juurikaan elää puutteessa Jos vertaa heteromiehiin, niin ero on kuin yöllä ja päivällä. Toisin sanoen homot varmaankin harrastavat huomattavasti enemmän seksiä kuin heterot.

Lesbonaisten ja heteronaisten välillä sen sijaan ei varmaankaan ole suurta eroa tässä. Tee profiili ja ota selvää: Sen verran tiedän että ei läheskään kaikki homo miehet anaali yhdyntää harrasta. Kai se on ihan samanlaista kuin heteroillakin. Välillä vain pannaan ja välillä on tunteet enemmän mukana. Tuskin eroaa mitenkään heteroiden touhuista. Hän laittoi itselleen dildon ja tyydytti minut sillä. Sen jälkeen harrastimme seksiä niin, että hieroimme toinen toistamme vasten, ja se oli ihanaa.

Suhteeseemme kuuluu molemminpuolinen horjumaton luottamus. Hän oli harrastanut seksiä aikaisemminkin naisen kanssa. Tanssimista tiukasti, suutelua, rintojen puristelua. Oli mukavaa todeta, että olen tosiaankin hetero - en lesbo tai bi.

Osalla kyselyyn vastanneista oli seksikokemuksia samaa sukupuolta olevan kanssa nuoruusajoilta. Viimeaikoina on kumppaneinani ollut vain samaa sukupuolta olevia. Mies tietää mitä mies haluaa. He ovat olleet nuorempia, noin tai vuotiaita bi-miehiä.

Meillä kummallakin on takana avioliitto ja niistä upeita lapsia. Erinomaisia sen jälkeen kun hyväksyin oman seksuaalisen identiteetin. Ja nykyään on hiukan helpompaa osoittaa myös julkisesti homoseksuaalista rakkautta.

Elämme rekisteröidyssä parisuhteessa jo toistakymmentä vuotta ja seksi senkuin paranee ja paranee kerta kerralta. Kumpikin oppii vuosien varrella tuntemaan ja tietämään sekä lukemaan kehon nautinnon kieltä rakkaimmastaan. Onhan se selvää, ettei yli kuusikymppinen ole mikään alle kaksikymppinen villivarsa ja kova parinvaihtaja, vaan osaa arvostaa pitkäaikaista, lämmintä ja rakastavaa, hellää seksipartneria.

Nuorena miehenä minulla oli hyvä ystävä, joka halusi tutustua ja kokeilla seksiä miesten kesken ja me kokeilimme jokusen kerran. Se jäi niihin kertoihin. Vastaajista 55 prosenttia oli naisia ja 45 prosenttia miehiä. Uskottomuutta noin joka kolmannessa suhteessa. Näin yli vuotiaat haluaisivat piristää seksielämäänsä. Näin ikääntyminen vaikuttaa seksielämään. Viisi merkkiä siitä, että olet pitkäkestoisessa parisuhteessa.

Kuusi salaisuutta, jotka pysyvästi painoa pudottaneet tietävät. Olet täysin eri ihminen ja vuotiaana — tiettävästi pisin persoonallisuustutkimus koskaan julki. Edna-mummo, 94, urheilee 10 kertaa viikossa: Suomalaisilla on vähän ystäviä, mutta sitäkin tärkeämpiä — suhteet periytyvät vanhemmilta lapsille. Kasvot paljastavat, syötkö terveellisesti — ethän kärsi huonosta ravinnosta tietämättäsi?

Jo viiden kilon ylipaino voi nostaa syöpäriskiä puolella. Syöpäpotilaan hiustenlähtö vähenee tutkitusti tällä keinolla. Vähäinenkin sepelvaltimon kalkkeutuminen ennustaa sydänoireita jo kolmekymppisillä.

Välillä on helppo vaipua synkkyyteen ja surkutella, kuinka tylsää tai epäonnistunutta oma elämä on. Thoughtcatalogin kokoama lista on hyvä muistutus siitä, että todennäköisesti sinullakin menee oikeasti ihan hyvin.

Maksoit tässä kuussa laskut. Ehkä sinulle jopa jäi hieman ylimääräistä, jonka voit käyttää juuri niin kuin itse haluat. MTV3-kanavan torstai- ja perjantaiaamuissa nähdään jatkossa uusi tv-ohjelma, joka kantaa nimeä Hyvää Elämää. Raakel Lignellin juontamissa lähetyksissä käsitellään muun muassa ajankohtaisia terveysaiheita ja persoonia.

Pk-seuraa oulu inka gay tuominen alastonkuvat

ANAALIN VALKAISU GAY AASIALAISTA SEKSIÄ

: Sexi pojat seksisuhde homo

Sexi pojat seksisuhde homo 779
KLITORIKSEN STIMULOINTI SIWA AUKIOLOAJAT GAY HELSINKI Suomi sexiä sukkahousu fetissi homoseksuaaliseen
Sexi pojat seksisuhde homo Thai gay hieronta kajaani isoa kyrpää
Ruskea homoseksuaaliseen vuoto raskauden aikana monstercock Aasian homo Blowjob homo homot homo Twinks homo. Koirakuiskaaja Cesar Millan kertoi laittomasta teostaan menneisyydessään — tv-tähdellä vaikea tausta: Pena nyt vaan vähän kokeili, ei sillä kumminkaan mitään suuria tunteita oo eikä tässä oo mitään uhkaa, koska se oli vaan kokeilu. Jos poika pettää pojan kanssa, nii iha fine. Better hd porn