Categories Gay-hieronta

Viron homoseksuaaliseen huorat halpoja hotelleja helsingissä

Kuinka paljon on tullut törsäiltyä ja mentyä yli budjetin? Palaako Ilta-Sanomissa työnteon hylkäämisestä pauhannnut pariskunta häntä koipien välissä kotiin maksamaan veroja, kuten kunniallisen kansalaisen kuuluukin?

Pitikö ottaa se neljäs olut silloin Balin rantabaarissa. Helvetti sentään, miksei piheys voi tulla luonnostaan? Tähtäsimme neljäänkymppiin siis kahteenkymppiin per perä , mutta tiesimme molemmat, että aivan siihen ei päästäisi. Lopputulos oli kuitenkin mieleinen yllätys. Käytimme viidessä kuukaudessa Thaimaassa 29 yötä , Malesiassa 32 yötä ja Indonesiassa Balilla ja Sumatralla yhteensä 85 yötä keskimäärin 49,54 euroa euroa päivässä.

Tähän on laskettu aivan kaikki majoituksesta ruokaan ja matkustuskuluihin. Mukana ovat myös lennot. Mutta kun emme halunneet kituuttaa. Nälkää ei tarvitse nähdä, eivätkä majoituspaikatkaan ole mitään huumeluolia olleet. Vähän järkeä rahankäyttöön ja silvuplee. Siellä riittikin enemmän haasteita budjetissa pysymiseen. Hikikarpalot kohoavat otsalle, kun ajattelenkin sitä rahanmenoa…. Kenties kahteen erikoisolueen kapakassa?

Sillä rahalla elät päivän täällä, auringon alla palmujen katveessa. Uusi-Seelanti on kyllä ihan uskomaton. Onko teillä tarkoitus ostaa campervan tai vuokrata matkailuauto? Meiltä on tulossa vinkkejä ainakin tuohon camperin ostamiseen. Sillä säästää pitkän pennin vuokraamiseen verrattuna. Teemme budjettipostauksen lisäksi varmasti myös vinkkilistan lempparipaikoistamme!

Kiitos jälleen kerran erinomaisesta postauksesta. Viinaan ja tupakkaan saa kulumaan ison osan matkabudjetista — saman summan säästää, jos jättää sauhut vetämättä ja tuopit tilaamatta. Miksi ukot eivät voi jättää väliin? Kai luonto on tuohon ikään jo hoitanut asian.

Halua olisi mutta ei kykyä. Vakavasti puhuen ainakin riskikäyttäytyjät kannattaisi testata. Mutta mistäpä senkään tietää, meitä ihmisiä on niin moneksi. Kyllä testien tarvetta alkaa olla sielläkin päin. Taas niin kokemuksen käheä itsetunnon ja kaiken menettänyt kurkkuköhäkarvaääni kertoo omista säälipillu kokemuksista..

Ei kaikki naiset säläriä jaa ja mun tietääkseni ne sellaset naiset on aika säälittäviä muuteski. Kyllä naista pitää saada muutenki ku vaa valittamalla ja kitisemällä.. Tai mä saan ainaski! Uskon että tämä hiv-epidemia on tällä hetkellä suurempi vaara rovaniemellä kuin tikkakoskella tai muuallakaan, kun onhan aki asunut jo useamman vuoden täällä ja harrastanut useamman henkilön kanssa suojaamatonta seksiä. Rovaniemi on kuitenkin aika pieni paikka vaikka tämä joillekin saattaa suurelta vaikuttaa, mutta täällä kaikki tuntee kaikki ja kaiken.

Vois kyllä mennä iteltä pas Aivan sama siinä vaiheessa et olisko ollut suojaus vai ei, kyllä mulla kortsustakin huolimatta tällasessa tilanteesa luu nousis kurkkuun ja pelottaan alkas ja menisin testeihin, saattaahan sitä nyt aina sen verran roiskahella. Onneksi en itse harrastele irtosuhteita ja tässä taas hyvä muistutus siitä miksi en harrasta jatkossakaan..

Oliko täällä muuten kelläin kokemuksia tilanteesta jossa partnerin epärehellisyys on tällä tavoin näin vakavasti lyönyt silmille? Mielenkiintosta olis kuulla heidänkin kanta tähän kohtaan.. Ja varsinkin kun on meitä tosi paniikki pelkureita. Heti ajattelee, että se tauti varmasti itsellä on, sitten löytyy muka kaikki oireetkin. Ei siihen pelkoon auta vaikka tietäisi, että kumeja on käytetty tunnollisesti, aina sitä voi lipsahdella jossain vaiheessa.

Kyllä sitä olis varmaan aika hermoraunio kun niitä testituloksia odottelis. Kaikista kauheinta se pelko on varmaan heille jotka elävät vakisuhteessa, ja ovat pettäneet puolisoaan. Siinä on vaara, että on tartuttanut taudin myös siihen täysin viattomaankin puolisoon. Sitten siitä on jo "leikki" kaukana, kun on vaarantanut toisenkin terveyden omien himojen vuoksi. Vapaat tietää riskistä, mutta ei puolisot, sillä pitävät kumppaniaan uskollisena.

Tosiaan kannattaa olla harsastamatta niitä irtosuhteita. Miehellä on kaima nuista linkitetyistä sivuista päätellen! Ihan eri naama siellä mutta nimi sama.

Voi mies raukkaa, enpä haluaisi juuri nyt olla hänen nahoissaan kun kaikki isiootit takuulla sekoittavat tekijään: Mutta siihen se loppuukin On tää ihmiselo kamalaa kun kun on tälläisiä vikatikkejä????

Ei se kortsukaan hiv: Riittää vain,että limakalvot ovat kosketuksissa, tai että veri sekoittuu, eli mahdollisesti voi riittää, että sinulla on suussa haava ja suutelet hiv-positiivista, jolla on myös suunlimakalvo rikki. Voit siis saada hiv: Ei ole koskaan käynyt thaimaanreissulla. Ei omista edes passia.

Tuomioluvun jälkeen vasta tatskat otettu. Tilatkaa aikaisemmasta tuomiosta pöytäkirjat ja kirjoitatte sitten vasta faktaa. Mitähän koulua kävi Tikkakoskella? Tuskin kävi thaimassa alle 16 vuotiaana. Sai tatskat vasta täytettyään 18 eli vuonna Lukekaa aikaisemman tuomion pöytäkirjoja.

Voisit kyllä hieman selventää tuota matikkapäätäsi. Joko kaikilla aidsia pukkaa? Onko se jo hallituksellakin? Aki, Aki, minkä teit!! Kyllähän asia on niin, että ei se hiv: Aika hyväuskoinen tuo Hiv-Akin muijaki täytyy sanoa, jos jätkällä on noin monta naista, eikä mitään huomaa ja epäile. Täytyy ihmetellä, että kaiken keskellä on vain ollut tekemäs lisää lapsia????? Kahdeksassa vuodessa ennättää olla jo vaikka kuinka monen kanssa, ja monenko kanssa ne tartunnan saaneet on myös olleet ja niin edelleen ja niin edelleen Kyllä on tainnu levitä ku kulovalkea tämä tauti.

Mä meen ainaki ens viikolla testeihin, se on varma. Siitä huolimatta että ensin mainitussa tarkoituksella yritetään potentiaalisesti tappaa toinen, jälkimmäisessä henkilö ei ole tietoinen vaarallisesta taudistaan. Kyllä kannattaa mennä testeihin, jos et ole kondomia käyttänyt. Muuten ei testejä tarvita, eikä ole stressaavaa oloa. Kondomi ei suojaa sataprosenttisesti. Siinä on moni menny halpaan ja muistaa lopun ikänsä saaneensa m Ei voi kun ihmetellä tätä nykypäivää ja vastuuta.

Kuinka sitä jokku kattoo pärstään? Viattomalta voi näyttää mutta katse on hyvin psykoottinen ja intensiivinen, eli läpitunkeva. HIV-tartunta tai muutkaan seksitaudit eivät näy päällepäin. Kotimainen Hivi on nyt huipputuote. Tasapuolisuuden vuoksi on julkaistava myös kaikkien naisten kuvat! Aikamoinen selvittely nyt sitten kuka on ollut ja kenen kanssa ja koska. Kuinka moni suhde ja avioliitto kaatuu tähän, puhumattakaan kuinka moni tulee kuolemaan ennenaikaisesti, ja kuinka moni lapsi tulee menettämään äitinsä tai isänsä tämän seurauksena, joka alkoi yhdestä Eihän sitä koskaan tiedä jos vaikka oman vaimon kuva tulis listoille, tai naapurin rouvan, työkaverin, päivähoitotädin, pikkusiskon, äidin Sitten joutuvat taas ne miehet miettimään jotka näiden kanssa ovat olleet, että kenen naisten kanssa he ovat olleet, ja sitten taas ne naiset joutuvat miettimään keiden miesten kanssa ovat oleet jne Kohta on lehdet pullolaan miesten ja naisten kuvia.

On muistettava myös se tosi seikka nykyisin naisillakin on paljon yhden yön suhteita. Kuinka laajalle todella tämä on sitten levinnyt. Usein juuri naisten tansseissa liikkuu paljon v eronneita naisia.

Jotka eivät välitä siitä vaikka joka yö paljaalla mies paneskelee. Nyt pitäisi kaikkien osa puolien ottaa vastuu ja tulla julki. Ei auta ainoastaan tämän kaverin naama. Jopa varatut miehet kyttäävät siellä tanssipaikoilla helppoja saaliita, eikä siinä taida varatullekkaan miehelle kumit tulla mieleen. Taitaa olla iloinen jos nainen sanoo käyttävänsä pilleritä tai kiurukkaa, muulla ei väliä.

Naisilla ja miehillä saattaa jo yhden viikonlopun aikana olla useempia sänkykumppaneita. Aikoinani kun tuli käytyä Etelä-Suomen tunnetuimmassa naisten tanssi paikassa eli ravintola. Nykyisin on lopetettu muutama vuosi sitten. Ei tarvinnut kun nainen haki tanssimaan eka kappaleen aikana nainen tokaisi "nussi mua".

Ei ihme sitten jos taudit leviää. Pääsääntöisesti nuo tyrkyttäjät olivat joko ukoiltaan salaa tanseissa tai eronneet. Yleensä ikä reippaasti yli 40 vuoden naisilla. Itse kävin ravintoloissa vielä, niin aina oli jos jonkinmoinen äijä kimpussa.

Vonkausta, ja kaikenmaailman kehuja milloin mistäkin, että saisivat ympäripuhuttua mukaansa. Sellainen äijä varmaan lähtee heti sellasen mukaan joka vähänkin siihen suuntaan vihjaseekin. Aina välillä tuli joku kaveri sanomaan, että tuokin äijä on nimisissa. Hyi yök, ainakin itse jos jonkun varatuksikin tiedän, niin mukaan en lähtisi. Salatahan he koittivat senkin, että nimisissa ovat! Niin, ja kuka muuten pystyy sitten todistamaan tautinsa tulleen juuri Akilta?????

Jos seksuaalikäyttäytyminen on noin holtitonta, niin kaitpa ovat harrastaneet seksiä muidenkin kanssa. Ja Akihan ei itse edes muista kumppaneitaan Joo , onhan se hauska nyt kivittää , mutta eiköhän uhreja ole jo tarpeeksi ja mikä myös läheisien fiilis?

Aika söpön näköinen jätkä. Jos olisin jossain kohdannut ja oltais tultu juttuun, niin olisin luultavasti pannut. Miten noin hyvännäköisellä jätkällä voi olla hiv? Toisaalta olisin käyttänyt kumia, kuten teen kaikkien muidenkin kanssa, mutta silti riepoo ajatuskin Vai etkö ole kelvannut muille kuin ohikulkijoille? En petä ketään, koska olen sinkku. Seksiseuraa kapakoista haen VAIN kerran kuussa. Toistaiseksi olen pysytellyt ihan vain kotimaisissa -tautien pelossa. Näköjään ei sitte voi luottaa tuikitavallisiin suomalaisiin miehiinkään Helvetin hoopon näköinen nulikka.

Mutta nämähän ovat makua asioita. Fantasiat eivät ole keneltäkään pois. Ne ovat täysin sallittavia varsinkin pitkässä parisuhteessa. Fantasioiden ei tarvitse johtaa pettämiseen. Fantasiat ja toisiin ihastumisen voi kääntää positiiviseksi käyttöenergiaksi ja kohdistaa omaan kumppaniin. Kyllä ihmisellä on silmät päässään vaikka olisikin varattu. Tietenkään ei pidä omaa kumppania loukata kuolaamalla muita.

Mutta kuolaaminen onkin ihan eri asia kuin positiiviset tunteet toista sukupuolta kohtaan. Ilmeisesti et näiden eroa ymmärrä. Olet sen verran mustavalkoinen tapaus, että joko olet kasvanut tynnyrissä tai sitten et ole oppinut mitään elämästä. Ennenkuin alat sörkkiä persoonaani, totean, että olen onnellisessa parisuhteessa, en ole pannut lukuisia tyyppejä, enkä pettänyt kumppaniani.

Morkkis astuu teliin fantasioiden toteuttamisesta ja kokeilusta. Ennen kuin jatkat morkkaamista. Aivan sama mies puolisten fantsuita joita pitää päästä todellisuudessa testata, kuka taudista hyötyy tai pahasta mielestä? No just edellisessä viestissäs mainostit käyttäväs kortsua, niin miksi et sitten luottaisikaa suomalaisiin miehiin, taidat olla tarinan muuttaja? Tautien pelossa ollut vain kotimaisten kanssa?

Todennäköisesti sinulla on ainakin klamydia ja varmasti papilloomavirus. Tulevat ihan suomalaisistakin - etenkin niistä, jotka kerran kuussa tai useammin hakevat baarista seksiseuraa. Enkä ymmärrä, mitä tuikitavallista on suomalaisessa. Vaikka käyttäisitkin kumia, ei se sinua prosenttisella varmuudella suojaisi. Voit olla jo itsekin jonkin taudin kantaja.. Loogisintahan on että sukupuolitaudit riehuvat eniten hyvännäköisten keskuudessa koskapa heillä käy flaksi!

Ei kai helvetin ruma pääse tautiaan levittämään? Enpä haluaisi olla hänen sijassaan. Tuskinpa Akille on hauska paljastaa "rakkailleen" pieni salainen lahjansa. Itse olen tottunut hyvän ihmisen imagoon niin, ettei siitä olisi helppo luopua. Aika rohkea ratkaisu on tuo henkilöllisyyden julkaiseminen, se voi pelastaa ihmisiä, mutta siinä joutuu julkisesti häpeään.

Säälin häntä, eivätkä hänen asiansa minua enempää kiinnosta. On se HIV paha tauti. Kovin se leviää, eikä mikään sitä paranna. Tätä menoa kaikilla ihmisillä on HIV. Käytännössä sen leviäminen varmaan vähän hidastuu, kun kaikki irtosuhteita harrastavat ja homot, jotka eivät myönnä irtosuhteitaan ovat sairaana. Teoriassa se varmaan voi tarttua muutenkin kuin seksistä, joten jos joku oikeasti haluaisi levittää aidsinsa ihmisiin, niin Kyllä se aids pieni uhka taitaa olla meille kaikille, kun otetaan huomioon kaikki leviämistavat ja aidsin taloudelliset vaikutukset.

Vasta 24 v ja on ehtinyt uraa kyntää. Toivottavasti pääsee tiilenpäitä lukemaan ja miettimään tekemisiään. Saatuaan tosi typerällä tavalla tartunnan itselleen siis ei seksissä , hän lähti kostoreissulle, laittoi vahingon kiertämään Lähes joka ilta uusi valloitus, hurmuri kun on, mutta en tiedä etenikö läheskään kaikki tartuntavaara-alueella.

Hänet tuntien, tämä pysäyttää hänet toistaiseksi, mutta mihinkäs koira karvoistaan pääsisi. Kyllä nyt pitäisi kuitenkin miettiä myös näiden naisten vastuuta ja myös meidän muiden jotka seksiä harrastamme. Yksikin tämän pojan "uhreista"on saanut tietää positiivisuudestaan vasta oireiden ilmettyä,eli vuoden päästä.

Mielestäni meillä jokaisella olisi velvollisuus käydä ottamassa testit vähintään kerran vuodessa huolimatta siitä seurusteleeko vai ei,ja säälittävä tosiasiahan on että värmasti vain puolet vuotiaista ei ole koskaan edes käynyt testeissä,joten voimme vain kuvitella mikä on totuus kotosuomemme hiv-tilastoissa.

Niinhän yhessä laulussa lauletaan. Kävi ainakin yläasteen luonetjärvellä. Ja vähän aikaa Äanekoskella amista. Asui tikkakoskella kirkkokadulla rivitalossa. Tämä Aki poika oli työkaverina mulla rovaniemellä.

Oli aika laiska, mutta ei se kumma ko väsyttää ko hivi ja kaikki ja elää tuommosta kaksoiselämää. Sikajätkä tappaa pitäis tai pääsis ehkä liian helpolla, parempi viä hiviä sairastavien homojen naitavaksi!!!

Oletkos hässinyt ton kaa sitten? Miten voi olla mahdollista , että hivin tahallaan tartuttamisesta syytetään vaan törkeästä pahoinpitelystä? On kai se nyt sentään vähän vakavampi asia kuin esimerkiksi hampaan katki lyöminen? Jos teon tekijän aikomuksena ei ole tappaa, ei kyseessä ole murha eikä edes tappo. Murhassa ja tapossa on oltava aikomus tappaa. Miten oikeus voisi todistaa että HIV miehen tarkoitus oli tappaa?

Ehkä hän vain oli piittaamaton. Teko on kuolemantuottamus jos se tapahtui törkeästä piittaamattomuudesta. Jos aikomusta tappaa ei ollut, silloin voi tulla kyseeseen ainoastaan kuolemantuottamus. Nykyään HIV voidaan lääkitä joten voidaanko edes teoriass puhua murhasta sen enempää kuin klamydian levittämisenkään kohdalla. Kyllä siinä on vahva tappamisen meininki, jos tietää kantavansa varmasti tappavaa tautia ja tietää, että se tarttuu varmasti suojaamattomassa yhdynnässä!

Vaikka HIV-tartuntaa ei voida parantaa, se on nykypäivän lääkkeiden avulla kuitenkin hoidettavissa. Mä kyllä suosittelisin sulle hankkimaan sen HIV-tartunnan ja tulemaan toimeen niiden kaikkien "pelastavien" lääkkeiden kanssa, jotka nekin hitaasti rappeuttavat elimistöä. Josko sä sitten ymmärtäisit, miten naurettavia juttusi ovat? Kun et muuten taida ymmärtää. Silmä silmästä ja hammas hampaasta.

Suomen Mikki Hiiri valtiossa jokainen voi tehdä melkein mitä tahansa. Aiemmat hiv-tartuttajat ovat päässeet kuin koira veräjästä mutta mielestäni kyseessä on murha jos hiv tartunta tapahtunut.

Itse asun tällä hetkellä maassa jossa kuolemantuomio on käytössä ja myöskin hiv positiivarit ovat osa nykypäiväistä elämää,prostituutio kukoistaa,btw. Jos kyseinen henkilöä niin katkeruudessaan tartuttaa muille hivin ni eikohän syytä olisi ottaa myös vastuu teoistaan!

Ja mihin loppuu Suomessa noiden tartuttajien ralli jos asiaan ei puututa! Niskalaukaus tällekin kaverille ennakkotapauksena niin ehkeivät muut katkerat possarit jatka tartuttamista!!!!

Varmasti monet hiv-positiiviset ovat jollakin lailla sopeutuneet tautiinsa ja elävät omaa elämäänsä tartuttamatta muita! Ihan fiksu veto Akilta kun on noin monen kanssa touhunnut. Suomessahan tällaiset sarja-rötöstelijät saavat oikeudelta tyypillisesti läpsäytyksen kämmenelle ja pienet nuhteet.

Tässä tapauksessa on kaksi mahdollisuutta 1 Oikeus pystyy osoittamaan että Akin tarkoitus oli nimenomaan tartuttaa tautia 2 Akilla ei ollut rikollista tarkoitusta, mutta huolimattomuuttaan tai piittaamattomuuttaan aiheutti toiselle kroonisen sairauden Kohdan 1 rangaistuksen pitäisi olla huomattavasti kovempi kuin 2kk, mutta epäilen että syyttäjäosapuoli pystyy toteennäyttämään 1: Kohta 2 on todennäköisempi lopputulos.

Ja silloin rangaistuksenkaan ei tule olla niin suuri kuin mitä se olisi ollut 1: Jos kohta 2 on lopputulos, niin ei tässä tarvita päitä vadille. Rangaistus tuottamuksellisesta pahoinpitelustä riittää. Kukaan ei voi enää tuoda naisten terveyttä takaisin ja heilläkin on vastuu itsestään. Naisten olisi pitänyt edellyttää kondomia partneriltaan. Ruvetaanko oikeudessa tutkimaan jokainen sukupuolitaudin tartunta? Kuinkahan paljon on toteamatta??

Justiin sellaisia katkeranolosia tyyppejä, jotka itse varmaan levittäisivät kyseistä tautia jos sen saisivat. MItä se yleistää miehiä siinä,eikö nais väki sitten jaa sitä tavaraa. Kyllä tuon Rovaniemen jätkän pitäs viedä tällin päähän ja niskalaukaus. No mutta entäs ne naiset jotka pettävät parisuhteessa ollessaan ja tartuttavat taudin miehelleen, niin pitäisikö heille ojentaa mitali kun eivät tienneet tehneensä mitään väärää?

Näilläkin palstoilla on kavereita joilla on ollut jopa yli 70 irtosuhdetta naisen kanssa. Tosiasia on että naiset vaan hakee juuri yhdentyyppistä miesseuraa yhdeksi illaksi ja seksiseuraksi. Kun olin tuossa 25 vuoden paikkeilla. Aloin käydä vasta tansseissa lähinnä ravintoloissa.

Ei ollut kuin yhden oman ikäisen tytön kanssa surustellut jonkin aikaa. Kylpylöissä ja naisten tanssi ravintoloissa oli pääsääntöisesti naimisissa olevia tai eronneita. Kyllä ikävä kyllä meni monta vuota niin, että itseäni vanhemmat naiset olivat kylpylöissäkin irtosuhde kohteet. Ja aina pääsääntöisesti naimisissa olevia.

Koska juuri kun on hotelli huoneet tällaisissa paikoissa ei tule käryä. Ehkä toinen seikka kun mies on vähän ujompi niin nuo haukat tekevät heti isku aloitteen ja vievät sänkyyn. Siis sä yleistät nyt vähän liikaa sielä. Tai sit sä oot jakanu kaikille jos sulla sitte on suurimmasta osasta miehiä kokemusta.

Jos sulla on jotain henkilökohtaisia ongelmia sielä tällä hetkel, niin niille me ei mahdeta mitään. Ja se että ne on harrastanu ilman ei o meidän ongelma. Se ettei naisellekkaan tule mieleen ehkäsy, on ihan niitten oma ongelma. Tottakai ton jätkän ois pitäny asiasta mainita, sitä mä en tässä hyväksy.

Mä imin ihan ton näkösen tyypin melaa,,,samperi en tarkkaan muista olin niin kännissä,,,,hitto ja tulihan muutakin touhuttua. No so what tää on elämää. Kun ei olisi mitään väliä 6.

Naiset ovat ottaneet tietoisen riskin suostumalla suojaamattomaan seksiin. Ei ihme, että sukupuolitaudit ovat lisääntyneet kun kukaan ei ota vastuuta muista eivätkä edes itsestään! Ei kai naistekaan ihan lapsenkaltaisia ole vaan kykenevät huolehtimaan itsestään? Tunnen itse erään naisen, joka on 22v ja seurustelin hänen kanssaan toista vuotta.

Aina tehtiin hommat kumin kanssa ja asiallisesti. Opetin hänelle että ilman tuota halpaa itsesuojeluvälinettä vai paljonko pistät elämälle hinnaksi?

Eli eihän tuonkaan miehen uhreista kaikille HIV: Tä tullut, mutta eihän venäläisessä ruletissakaan jokainen pelaaja kuole. Niin tämä nainen antoi chatissa tapaamalleen tuntemattomalle miehelle A- ja B-rappua, ties vaikka C: Pistin hänet tästä tilille kun asia selvisi: W T F mikä hitto nuoria naisia vaivaa häh!???

Klamydia lisääntyy huolestuttavasti ja samalla kohdunkaulan syöpä. Mikä jengiä oikeen vaivaa? Tämänlaiset tapaukset saavat minutkin haikailemaan kuolemantuomion perään. Vaikuttaa ihan mukavalle tyypille. Tuohan olisi saattanut olla aika symppis Mutta onneks en törmännyt hänen Suojaamaton seksi on aina riski! Miksi naisten ei oleteta kykenevän kantamaan vastuuta itsestään?

Ei kukaan jätä autoa tai asuntoaan lukitsematta vaikka laki kieltää toisen omaisuuteen kajoamisen. Miksi sitten irtosuhteissa suojaamatonta seksiä harrastavia puollustellaan ja kuvataan uhreiksi vaikka he kyllä tietävät mikä riski tälläisellä käytöksellä on. Mies tiesi HIVistä, mutta moni kantaja ei tiedä edes sairastavansa. Voi vittu sentään, ottakaa ny jokin vastuu käytöksestänne. Tilatkaa vaikka tuolta jos ette kioskilta kehtaa: Mielestäni on todella väärin että nuorena hölmöyksiä tehneen naama julkaistaan lehdessä niin että kaikki saavat tietää kuka hän on.

Se teistä joka pystyy sanomaan ettei koskaan ole tehnyt mitään harkitsematonta voi nostaa kätensä pystyyn. Kukaan ei ole täydellinen ja teidän tekopyhien on ihan turha arvostella miestä kun itsekään ei mitään pyhimyksiä kuitenkaan olla.

Vai ettei saisi julkaistaa tuollaisen ääliön naamaa? Sinä kenties tekisit juuri samalla tavalla kuin toi miesbimbo, mutta me muut kunnioitetaan toisisa ihmisiä sen verran ettei tahallisesti haluta tehdä pahaa toisille!

Toisaltaan saavat nämä naiset kyllä myöskin syytää itseään myös Ihan oikein kuitenkin että tuon paviaanin naamaa näytetään kaikille - voi ainakin jotkut tyhmät naimakipeät naiset kenties säästyä Mut kyllä pitää aids todistus olla. Toisaalta en haluaisi muiden panemaa vaimoa ja lasilleni tollasta löysäperse äitiä Taitaa Rovaniemellä asua myös miehiä jotka viron markkinoilta hiv: Mitä tohon kommenttiin et vaimoksi ei sellasta joka muiden panema..

Eikö sit sama pitäis pätee miehiin, et sellasta puolisoa joka vehjettään käyttänny hässimiseen enempi ku yläkertaansa ajattelemiseen, ja aivan turha puollustaa että se kuuluu miehen luonteeseen, paskan marjat sillä naisillakin on halut samanlaiset! Sällin naama unohtuu vähitellen ihmisten mielistä, samoin tämä kohu ja erittäin suurella todennäköisyydellä sama välinpitämätön meno ja meininki tulevat jatkumaan. Onneks ei kyllä ole ollut tapana edes harrastaa moisia. HIV-viruksen kantajan kylläkin pitää ottaa vastuu asiasta, eli syyllinen on mieskin..

Enää ei sitten saa eli on samassa tilanteessa kuin keskiverto peeaamies. Jokainen itse kantakoon vas Tottakai se on erittäin ikävää että mies tiedostaen hivi: Vastuu tautien ja raskauksien estoon molemmilla osapuolilla! Voimia kaikille jotka kys. On tässä jotain positiivista nimittäin valkoinen HIV mies sai enemmän naisia kuin se musta mies. Onko kukaan muuten sattunut huomaamaan että pahantekijät ovat nykyään tuollaisia sliipattuja hymypoikia?

Tämänkin takia harrastan vain ns. Tässäpä teille hymypojille vastaus siihenkin kysymykseen, miks kaikki naiset rakastuvat renttuihin? No, ovat aitoja ihmisiä! Lääkäri oli vähän kattonu ja sanonu et ootkos siit kortsusta koskaa kuullu. Toivonkin että kyseinen tyyppi saisi seuraavaks vaikka herpeksen tai muun inhottavan mitä ei vaan antibioiteil tost vaan hoideta.

Ja tämä kyseinen tyyppi ei ole edes välittäny siitä että on klamydia vaan on levittäny sitä muihinkin,tosi fiksuu. Myös klamydia ja herpes ovat ikäviä ja hoitamattomana vaarallisia sukupuolitauteja.

Myös näiden levittäneiden ja nämä taudit saaneiden kuvat voitaisiin julkaista esimerkiksi poliisi. Julkaistaan facebookissa kaikkien naamat! Kaikkkihan me ollaan joskus jotakin pahaa aiheuttanut, eikös vaan?

Toisin sanoen, kaikkien yksityistiedot vain julki niin saadaan ihmetellä ja miettiä millaisia paskiaisia oikein kaikki ihmiset ovat Koita nyt vähän rauhoittua Laitetaan saman tien kaikkien naamat esille jotka ovat joskus yöpynyt putkassa, saanut naapureilta varoituksen kovasta metelistä, olleet yli promille humalassa jossakin festarilla tanssimassa, polttanut pilveä, vetänyt käteen, j.

Sellainen arkisto olis yhtä laaja kun puhelinluettelo. Tartuttiko mies tahallaan hiviä. Kyllä se oli tietoinen että kantaa hiv-virusta. Mielestäni on turha jauhaa tuota "käyttäkää kondomia" mantraa. Kyllä moni joka ei sitä suostu käyttämään tiedostaa minkä riskin tautien suhteen ottaa.

Itse en käytä kortsua, koska sen kanssa laukeaminen on lähes mahdotonta minulle. Seksin lopettaminen ei ole minulle vaihtoehto, mieluummin riskeeraan vaikka elämäni seksin takia. Olen ollut pitemmässä suhteessa yli 3v kolme kertaa ja lisäksi harrastanut kohtuullisesti satunnaissuhteita yli 70 naista. Koskaan ei ole ollut tautia ja testeissä olen käynyt 6 kertaa.

Mies voi saada naiselta tartunnan, tai nainen mieheltä. Varattujen ihmisten kannattaa muistaa, että jo pettäminen on väärin. Ja jos laittaa oman nautinnon etusijalla ja antaa paljaalla, niin silloin pitää muistaa, että on syyllinen sitten siihen, että sen taudin saa se kiltti puoliso, ja hänen ei ole varutunut siihen riskiin. Hän on tietämätön vaarasta, koska luottaa puolisoonsa. Vaatiko joku sun 70 kumppanista kortsun käyttöä vai eikö kukaan piittannut omasta terveydestään?

Ei voi nykyään luottaa enää kehenkään, että ei pettäisi ja tartuttaisi vakikumppania. Ainoastaan uskonnolliset ihmiset voivat olla luotettavampia kuin ei-uskonnolliset. Lukuisilla naisvalloituksillaan ylpeilevät miehet saavat varmasti monien ihot kanalihalle: Samoin lukuisia miehiä käyttäneet naiset saavat varmaan monet miehet pitämään housut jalassaan.

Jos mies vähänkään arvostaa omaa terveyttänsä. Hiv-positiivinen voi valehdella, että ei ole hänellä tauteja. Vaikka menisi testiin, voi riskitilanteesta olla vasta viikko, josta itsekäs valehtelija tartuttaja ei mainitse.

Suomessa todettu yli Hiv-tartuntaa ja määrä voi olla korkeampikin, koska monet riskiseksiä harjoittavat eivät mene testeihin milloinkaan. Riskiseksiä tolkuttomasti harrastavat eivät yleensä kerro rehellisesti seksipartnereidensa määrää vaan valehtelevat luvun paljon pienemmäksi.

Epäluuloisuutta enemmän hyvät ihmiset! Älkää uskoko yhden yön kumppania, jos vakuuttaa olevansa terve. Älkää suostuko seksiin ilman kondomia, vaikka kuinka anelisi.

Oishan se karmee yllätys. Etenkin jos kondomi ei suojaisi Missä se suojaraja menee Jokin sellanen amerikan malliin - ei sekään liene turvallista Älkää viitsitkö, olla puritaaneja, täytyyhän sitä saada kokeilla ennen kuin Olisin koska tahansa sortunut tuollaseen mieheen Tähän vedoten eikö olisi hyvä perustaa sellasia turvallisia klubeja.

Joitten ongelmana tosin olisi, että jos niissä olisi vain liikaa tuttuja, ja ihminen kaipaa uutuuksia Tai sitten joku pika-hiv -testi niille, jotka aikoo harrastaa jotain yhdessä. Se olisikin hyvä idea.

Hinnan vain pitäisi olla tosi halpa, kumpikin testaa itsensä ja näyttää tuloksen ja sitten vain menoksi Sehän se juuri on se ongelma. Ei partnereiden puute, vaan HIV: Pikatestipakkaus kahdelle tai kolmelle, yli kolme voi käyttää kahden tai kolmen pakkauksia, ja sitten menoksi.

Mutta jos nykyinenkin testi näyttää vasta muutaman kk: Poika on väärinymmärretty sankari. Että suojaamattomasta tyydytyksestä rangaistaan kivuliaalla kuolemalla, joka tulee maksamaan ennen kaikkea yhteiskunnalle Täytyy Rovaniemellä olla huono valikoima jos ton näkösen kelkkaan on niin monta naista lähteny vieläpä vaikka on kuullut hiv- huhutkin Mies on saanu tietää tartunnastaan vuonna , on ollut silloin vuotias ja tatuointi neulasta sai hi-viruksen.

Täytynyt olla melkoinen shokki hänellekkin, nuori poikanen ollut tuolloin ja varmasti katkeroitunut siitä! Harrastanut sitten paljon irtosuhteita ilman suojausta eri kaupungeissa ja jättänyt kertomatta taudistaan. Kuitenkin Rovaniemelle muuttaessaan rakastunut mukavaan naiseen ja laittanut aluilleen pienen elämänkin. Neuvola käynnissä rakkaalle selviää avopuolisonsa pieni salaisuus, hi-virus positiivinen. Nainen miettii mistä hän sen on saanut, eikä kehtaa syyttää avopuolisoaan, koska miettii jos onkin itse saanut aiemmin joltain ja tartuttanut miehensä?

Nainen pyytää miestä menemään testeihin, tietämättään kuitenkaan varmuudella, kävikö mies testeissä. Mies kuitenkin kertoo olevansa myöskin hiv-positiivinen. Mies ei kuitenkaan halua keskustella asiasta ja nainen jää miettimään sitä itsekseen ja samalla pelkää tulevan lapsensa puolesta. Kuitenkin lapsella on niin hyvä tuuri, että tauti ei ole tarttunut lapseen, eikä lapsi sitä kanna. Nainen kävi psykiatrilla keskustelemassa asiasta ja pääsee taas palaamaan mukavaan arkeen, lapsi ja mies rinnalla, voiko onnellisempaa olla?

Muutama vuosi kuluu ja pari menee vihille, tämä aika on naisen onnellisinta aikaa. Muutaman kuukauden kuluttua koko suuri unelma murskataan juuriaan myöten, paljastuu miehen petokset ja hi-viruksen tahallinen levittäminen. Nainen tulee kotiin; Miestä ei näy missään ja keskusyksikkö on kadonnut, mitä on tapahtunut?

Nainen yrittää tavoitella miestä puhelimitse, tuloksetta. Pian poliisista soitetaan ja kerrotaan lyhyesti mitä on tapahtunut. Naisen pitää lähteä kuulusteluihin, koska on asianomistaja, kuten muutkin "uhrit". Nyt nainen joutuu valehtelemaan pienelle viattomalle pojalleen, että "isä on saanut uusia töitä", koska niin pieni lapsi ei voisi mitenkään ymmärtää mitä todella on tapahtunut.

Surullinen tarina, poikaa ja äitiä ajatellen! Toivon äidille ja pojalle voimia ja jaksamista! Uskon sen suuren ja kauniin päivän vielä koittavan heille, kun tällaista joutuvat kestämään! Onneksi teillä on toisenne, ystävät ja sukulaiset tukenanne!

Mielestäni oli törkeää julkaista miehen kuva, mutta väärin hän teki ja mitä muutakaan tuossa tilanteessa voisi tehdä, kun on ollut useampi seksikumppani. Siis tää mieshän on saanut aiemmin ehdollista samantyyppisestä jutusta? Muistavat sekä tietävät keiden miesten kanssa he ovat olleet Akin jälkeen. Naisten pitää sitten varoittaa niitä miehiä, että hekin osaavat testeihin hakeutua. Todella raukkamaista touhua mieheltäkin kun on tiennyt sairastavansa hiviä. Miksi ei edes ole käyttänyt kortsua. Pahinta on se, että etelässä kun hösää ravintoloissa.

Kun näissä on n vuotiaitakin naisia jotka antavat joka jätkälle jotka älyävät pyytää edes. Usein naisilla saattaa olla parissa vuodessa todella paljon irtosuhteita. Parhaimmat voivat veivat muutaman vuoden aikana satojen miesten kanssa.

Ja kun sitten joka jätkä tökkii paljaalla. Se, että tuo mies on ollut nuori on monelle keski ikäiselle naiselle ollut kiihottava kokemus. Eiks miehellä alkanut ilmaantua jo jotain omituisia oireita, joista läheiset ois huomannut että sairas on? Yleensä hiv antaa jotain outoja oireita lääkärikirjan mukaan.

Tälläinen riesa tuli yhdestä tatuoinnin ottamisesta, jos se on totta. Yks tatuoinnin ottaminen pilasi pojan elämän. Eikä ollu edes seksin syytä. Olisi varmaan jättänyt ottamatta jos olisi tiennyt.

Harmi vain että on sukupuoli yhdynnässä naisiin ja sitä kautta tartuttanut toisiin ja ne naiset tietämättään taas toisiin. Kauanko siitä tatuoinnin ottamisesta aikaa kun hiv-virus todettiin. Olisi siinä jo pitänyt valistaa että ei ole sukupuoli yhteydessä toisiin ihmisiin.

Outoa mistä kylä tiesi että hänellä on hiv-virus, ja eikö poika muka vielä tiennyt sitä vai eikö muuten viittinyt sanoa kavereille että hänellä on hiv. Mutta miksi harrastaa seksiä naisien kanssa jos tietää olevansa hiv-viruksen kantaja. Shokki se on ollut pojalle niinku vaimollekin ja niille lukemattomille naisille.

Shokki siinä vaiheessa jo Akille kun se todettiin että tatzka neulasta tuli hiv. Sitä nyt ei tiedä mistä on viruksen saanut, eikä sillä oikeastaan ole tässä tilanteessa mitään väliä.

On tietenkin helpompi sanoa että on saanut viruksen tatuointineulasta kuin esim. HI-virus on helppo hävittää neuloista esim. Samalla tavalla tekee mieli olla yhdynnässä, kuin terveenkin. Jos kertoisin sairastavani Hiv: Ihmisistä on käsittänyt elämän tarkoituksen päinhonkia. He kuvittelevat, että seksi on koko elämä, muulla ei sitten väliä olekkaan. Pääasia, että omat himot ja halut saa tyydytettyä: Tatuointineula-tarina oli Akin valetarina vaimolleen ja muille satunnaisille tietäjille kun asia tuli julki, kunnes myönsi saaneensa maksulliselta naiselta Thaimaassa.

Vaimo on uskonut Akia ja tuntenut järkyttävää häpeää. Tuulee korvien välistä satasta ilmeisesti. Ja vaimo on pieni ja kaunis kuin pocahontas. Hyvä, että julkasivat tuollaisen hivin levittäjän kuvan. Ottavatpahan muutkin samaa toimintaa harjoittavat ehkä opikseen, kun pelkäävät että heidänkin naamansa tulee vielä lehtiin.

Mitä varten ovat niin hirveitä ja julmia ihmisiä, että levittävät hirvittävää sairautta tahallisesti muihin ihmisiin? Kannattaa panomiesten alkaa olla varuillaan, kun eivät yleensä edes muista ketä ovat panneet. Yhtäkkiä voivat saada syytteen HIVin levittämisestä, kun nussivat satoja naisia elämässään. Toivottavasti monet tervehenkiset kumppanit vaativat miehensä HIV-testiin, jos mies kuksinut useita kymmeniä naisia eri puolilla maailmaa.

Tai vaikka vain Suomessa. Samoin jos nainen nussinut useita kymmeniä tai satoja miehiä huoriminen tuo yleensä HIVin tullessaan. Panomiehiin ei voi koskaan luottaa, heille seksi on elämän tärkein asia. Ei vittu miten tollasia kusipäitä edes on? On vastuussa siitä, että lapsia tulee? Siitäkin että naiset antaa tuntemattomille?

Yksin ei kukaan pane lasta alulle, siihen tarvitaan aina kaksi. Jos on valmis harrastamaan yhdyntää, aina on myös riski saada lapsi, käytti ehkäisyä tai ei. Jos on valmis yhdyntään oli mies tai nainen, pitää olla silloin myös valmis molempien kantamaan seuraukset siitä yhdynnästä. No ei varmaan eukot olis antanu jos jätkä olisi sanonut kantavansa hiviä. Mutta kuinka moni nainen tai mies edes tietää kantavansa hiviä jotka harrastavat seksiä otollisen tilaisuuden tullen?

Vittuako puollustetet olis tää kaveri voinut kertoa naiselle kenenkans lasta tekee että mulla on sit hivi. Turha on tällästä miestä puollustella. Se ihan todellinen uhri. On luottanut puolisoonsa, vaimo on tullut totaalisen huijatuksi. Toivottavasti kestää tämän kaiken kamaluuden. Kun ajattelee tätä juttua, niin täyden syyn Aki saa kantaa ja siihen kuuluvan rangaistuksen yksin. On saanut itselleen vaimon lapsen, perheen!

Tartuttanut vaimolleen HIV ja eikä keskustellut tästä. Miksi siis lähteä pettämään, kun vaimo "hyväksynyt" taudin ja mennyt hänen kanssaan naimisiin. Olisi elänyt elämää vaimonsa kanssa, kummatkin onnellisina.

Olisi ollut toinen ja olisi voinut harrastaa suojaamatonta seksiä yhdessä. Oliko hänen pakko pilata pettämällä ja hamuamalla muita.. Olen täysin sitä mieltä, että akissa vika!!!! Pilata oma mahdollisuus Onneen ja myös sitä kautta muiden sijaiskärsijöinä. Vaimolle jaksamista, sinulla on ainakin terve lapsi, vaikka muistuttaa isästään-hänet voi kasvattaa moraalisemmaksi! Edes pysähtynyt miettimään asioita, niin olisi huomannut, että hän voisi elää loppuelämänsä sairauden kanssa, ja häntä olisi rakastettu.

Hänellä on vaimo ja lapsi, vaimo on myös sairas. He olisivat voinneet yhdessä nauttia elämästä, ja elää ihan normaalia elämää. Aki on varmaan niin täynnä vihaa naisia kohtaan, ettei osaa enään muuta ajatellakkaan. Ehkä se oli nainen jolta Aki taudin sai, ja siksi se viha kohdistuu naisiin. Ehkä Aki on välinpitämätön jos ajattelee, että se nainen joka häneen taudin tartutti oli myös tietoinen taudistaan, mutta jos nainen teki sitä rahasta, niin raha oli tärkeämpää kun ihmiset.

Kylmänväreet kyllä vaan hiipii selkärangassa kun totuus kolahtaa vasten kasvoja. Vaikka itse en ole harrastellut pitkään aikaan seksiä tuntemattomien kanssa, enkä koskaan ilman kondomia.

Tieto siitä että monet "pikkutytöt" tekevät näin ja että omallakin miehellä saattaisi olla sellainen mikäli tyhmyyksissään menisi tekemään jotain tyhmää. Onhan inhimillistä olla tyhmä joskus. Lisäksi suuseksissäkin voi tarttua, vaikka esim. Tuntuu että tätä sairautta kohtaan on silti paljon ennakkoluuloja. Ihmiset kai pelkäävät sitä edelleen liikaa ts. Toisaalta myös sairastuneita saatetaan kohdella kuin kakkosluokan kansalaisia. Jokainen hiv-tapaus on liikaa Suomen hiv-tilasoissa. Jokainen ulkomaalainen maahan pyrkivä pitäisi testata, onko heillä hiv.

Suomessa on monta sataa ulkomaalaista hiv-positiivista. Thaimaassa seksilomailuja harrastavien suomalaismiesten suhteen. Suomi on saanut pitkään olla hyvässä maineessa vähäisten tartuntojen vuoksi, nyt tilanne alkanut riistäytyä käsistä kun uusia tartuntoja todetaan reilusti yli vuodessa. Jokainen vastuuntunnoton seksiseikkailija on suorastaan kuvottava!

Mitäs menetettävää tolla hiv-miehellä enää on? Varmaan tautikin edennyt jo aika pitkälle, jos ei ole lääkkeitä siihen käyttänyt?? Muutamassa vuodessa terveys varmaan romahtaa ja loppu tulee. Mut sen vaimo ja muut tartunnan saaneet naiset ovat todella onnettomia! Miten joku voi kohdella vaimoaan noin, kun tietää sairastavansa vakavaa sairautta? Laittaa vaimonsa raskaaksi ja on varmaan aivan huoleton siitä, saako vauva myös taudin.

Onha se laittanut kaks muutaki naista raskaaksi, nekin lapset terveitä? Entäs kahden lapsen äidit, terveitäkö? Sit syyttää saaneensa vaimoltaan viruksen, aivan käsittämätöntä. Tollasia tapauksia on maailmassa varmaan enempikin: Ja nyt tappaa tartuttamalla kuin kostoksi. Ai siis miten niin 8. Miten niin ulkomailla enempikin, mutta Suomessa harvinaista. Suomessahan niitä kusipäitä just onkin, mistä nyt taas esimerkkinä tämä Aki.

Suomalaisilla on vaan käsittämätön myytti, että suomalaiset on kilttejä ja muunmaalaiset pahiksia. Vaikka satanisti olenkin, ei mun musta meininki kyl tälle heebolle vedä vertoja. Ehkä osaavat olla jakamatta itseään jatkossa.

Ottakaas tytöt mallia ja pitäkää jalat kiinni kun olette viihteellä. Olen lueskellut tätä ketjua mielenkiinnolla. Suomalaisista on sanottu,että ovat viisasta kansaa. Tässä asiassa eivät ole.

Kannattas ottaa selkoa asioista ennen kuin aukoo päätään! Tuomittavaa on että kaveri levitti HIVtä. Kuvan julkaiseminen oli hänen tahtonsa myös joten hyvä että se tehtiin jotta saadaan kaverin kanssa olleet testeihin.

Olen itte töissä terveydenhoitoalalla. HIV tartunta voidaan todeta viimeistään 3kk altistuksesta. Jos ihmisellä todetaan HIV Olen tavannut potilaita joilla on lääkitys ja tartunnasta 15 vuotta HIV ei ole enää kuoleman tuomio vaan krooninen sairaus.

Polvet, lonkka ja kädet paskaks. Saisi tulla julkinen televisioitu oikeudenkäynti. No tuskinpa he sun varoittelusta liiemmin piittaavat. Olet muuten tainnut aika usein jäädä ilman niitä bilettäviä naisia, vai mitä?

Sivut ovat suljetut, joten näitä keskusteluja eivät pääse sinne kirjautumattomat lukemaan. Häiriköt ja epäasiallisuuksien kirjoittelijat potkitaan ulos: Teitpä vaarattoman kuvan HIVistä, asiahan on niin että tauti saadaan kuriin ja elämän laatua parannettua lääkkeillä niin kuin muidenkin tautien. Mutta tästä viestistä tuli mieleen että seksikäyttäytymistä saa jatkaa ilman kortsua.. Aika rajua mun mielestä. Pitää aina muistaa HIV on tappava tauti vaikka siihen on lääkkeet ja suojautua pitää!

Ei saa luottaa lääkkeisiin likaa jos on pallo itsellä heittettävänä!! Miksi jotkut ajattelevat, että sillä niin ei väliä jos saa hivin? Ovat sitä mieltä, että koska siihen on lääkkeet niin saa elää monia vuosia hyvässä kunnossa, vaikka onkin veressä vaarallinen virus.

Varmaan monet himonussijat ajattelevat, että ei se hiv enää ole vaarallinen. Mut kantsis miettii, miten hirveen leimaava sairaus se on? On tautikammosia ja muita jotka ei pysty edes koskettamaan hiv-potilasta kun pelkäävät että se tarttuu tai tietävät miten se tartuu, mut pelkäävät näitä ihmisiä ties minkä takia.

..

: Viron homoseksuaaliseen huorat halpoja hotelleja helsingissä

THAI MASSAGE ESPOO THAI MASSAGE HOMO VANTAA 884
PUHELINSEKSIÄ 09 GAY SEURAA HOMOSEKSUAALISEEN 136
Viron homoseksuaaliseen huorat halpoja hotelleja helsingissä 783
STREAMATE KYRVÄN KUVIA HOMOSEKSUAALISEEN 430
HOMOSEKSUAALISEEN ALASTONSUOMI VIDEOT SEKSITRFFIT King of the Hill Mitä leimaamista tämä ihmisten suojelu muka on? Taitaa tulla melkonen naisten kaataja. Silloin minun ei tarvitse myöskään esittää seksuaalisia vaatimuksia. Ihanan edullisesti olette pystyneet majoittumaan.

Ajatella, että vain miehet ovat seksin perään, ja ottavat keneltä saavat. Naisilla on samat tarpeet, ja jotkut naisetkin ovat kiinnostuneista vain siitä seksistä ihan samoin kun miehetkin.

Hekin ottavat keneltä saavat. Heitä löytyy niin miehistä kuin naisistakin, joille seksi on tärkeää. Nykyään on asiat toisin kuin ennen! Miksi ukot eivät voi jättää väliin? Kai luonto on tuohon ikään jo hoitanut asian. Halua olisi mutta ei kykyä. Vakavasti puhuen ainakin riskikäyttäytyjät kannattaisi testata.

Mutta mistäpä senkään tietää, meitä ihmisiä on niin moneksi. Kyllä testien tarvetta alkaa olla sielläkin päin. Taas niin kokemuksen käheä itsetunnon ja kaiken menettänyt kurkkuköhäkarvaääni kertoo omista säälipillu kokemuksista.. Ei kaikki naiset säläriä jaa ja mun tietääkseni ne sellaset naiset on aika säälittäviä muuteski. Kyllä naista pitää saada muutenki ku vaa valittamalla ja kitisemällä..

Tai mä saan ainaski! Uskon että tämä hiv-epidemia on tällä hetkellä suurempi vaara rovaniemellä kuin tikkakoskella tai muuallakaan, kun onhan aki asunut jo useamman vuoden täällä ja harrastanut useamman henkilön kanssa suojaamatonta seksiä.

Rovaniemi on kuitenkin aika pieni paikka vaikka tämä joillekin saattaa suurelta vaikuttaa, mutta täällä kaikki tuntee kaikki ja kaiken. Vois kyllä mennä iteltä pas Aivan sama siinä vaiheessa et olisko ollut suojaus vai ei, kyllä mulla kortsustakin huolimatta tällasessa tilanteesa luu nousis kurkkuun ja pelottaan alkas ja menisin testeihin, saattaahan sitä nyt aina sen verran roiskahella.

Onneksi en itse harrastele irtosuhteita ja tässä taas hyvä muistutus siitä miksi en harrasta jatkossakaan.. Oliko täällä muuten kelläin kokemuksia tilanteesta jossa partnerin epärehellisyys on tällä tavoin näin vakavasti lyönyt silmille? Mielenkiintosta olis kuulla heidänkin kanta tähän kohtaan.. Ja varsinkin kun on meitä tosi paniikki pelkureita. Heti ajattelee, että se tauti varmasti itsellä on, sitten löytyy muka kaikki oireetkin.

Ei siihen pelkoon auta vaikka tietäisi, että kumeja on käytetty tunnollisesti, aina sitä voi lipsahdella jossain vaiheessa. Kyllä sitä olis varmaan aika hermoraunio kun niitä testituloksia odottelis.

Kaikista kauheinta se pelko on varmaan heille jotka elävät vakisuhteessa, ja ovat pettäneet puolisoaan. Siinä on vaara, että on tartuttanut taudin myös siihen täysin viattomaankin puolisoon. Sitten siitä on jo "leikki" kaukana, kun on vaarantanut toisenkin terveyden omien himojen vuoksi. Vapaat tietää riskistä, mutta ei puolisot, sillä pitävät kumppaniaan uskollisena.

Tosiaan kannattaa olla harsastamatta niitä irtosuhteita. Miehellä on kaima nuista linkitetyistä sivuista päätellen! Ihan eri naama siellä mutta nimi sama.

Voi mies raukkaa, enpä haluaisi juuri nyt olla hänen nahoissaan kun kaikki isiootit takuulla sekoittavat tekijään: Mutta siihen se loppuukin On tää ihmiselo kamalaa kun kun on tälläisiä vikatikkejä???? Ei se kortsukaan hiv: Riittää vain,että limakalvot ovat kosketuksissa, tai että veri sekoittuu, eli mahdollisesti voi riittää, että sinulla on suussa haava ja suutelet hiv-positiivista, jolla on myös suunlimakalvo rikki.

Voit siis saada hiv: Ei ole koskaan käynyt thaimaanreissulla. Ei omista edes passia. Tuomioluvun jälkeen vasta tatskat otettu. Tilatkaa aikaisemmasta tuomiosta pöytäkirjat ja kirjoitatte sitten vasta faktaa. Mitähän koulua kävi Tikkakoskella? Tuskin kävi thaimassa alle 16 vuotiaana. Sai tatskat vasta täytettyään 18 eli vuonna Lukekaa aikaisemman tuomion pöytäkirjoja. Voisit kyllä hieman selventää tuota matikkapäätäsi. Joko kaikilla aidsia pukkaa?

Onko se jo hallituksellakin? Aki, Aki, minkä teit!! Kyllähän asia on niin, että ei se hiv: Aika hyväuskoinen tuo Hiv-Akin muijaki täytyy sanoa, jos jätkällä on noin monta naista, eikä mitään huomaa ja epäile. Täytyy ihmetellä, että kaiken keskellä on vain ollut tekemäs lisää lapsia????? Kahdeksassa vuodessa ennättää olla jo vaikka kuinka monen kanssa, ja monenko kanssa ne tartunnan saaneet on myös olleet ja niin edelleen ja niin edelleen Kyllä on tainnu levitä ku kulovalkea tämä tauti.

Mä meen ainaki ens viikolla testeihin, se on varma. Siitä huolimatta että ensin mainitussa tarkoituksella yritetään potentiaalisesti tappaa toinen, jälkimmäisessä henkilö ei ole tietoinen vaarallisesta taudistaan.

Kyllä kannattaa mennä testeihin, jos et ole kondomia käyttänyt. Muuten ei testejä tarvita, eikä ole stressaavaa oloa. Kondomi ei suojaa sataprosenttisesti. Siinä on moni menny halpaan ja muistaa lopun ikänsä saaneensa m Ei voi kun ihmetellä tätä nykypäivää ja vastuuta. Kuinka sitä jokku kattoo pärstään? Viattomalta voi näyttää mutta katse on hyvin psykoottinen ja intensiivinen, eli läpitunkeva. HIV-tartunta tai muutkaan seksitaudit eivät näy päällepäin.

Kotimainen Hivi on nyt huipputuote. Tasapuolisuuden vuoksi on julkaistava myös kaikkien naisten kuvat! Aikamoinen selvittely nyt sitten kuka on ollut ja kenen kanssa ja koska. Kuinka moni suhde ja avioliitto kaatuu tähän, puhumattakaan kuinka moni tulee kuolemaan ennenaikaisesti, ja kuinka moni lapsi tulee menettämään äitinsä tai isänsä tämän seurauksena, joka alkoi yhdestä Eihän sitä koskaan tiedä jos vaikka oman vaimon kuva tulis listoille, tai naapurin rouvan, työkaverin, päivähoitotädin, pikkusiskon, äidin Sitten joutuvat taas ne miehet miettimään jotka näiden kanssa ovat olleet, että kenen naisten kanssa he ovat olleet, ja sitten taas ne naiset joutuvat miettimään keiden miesten kanssa ovat oleet jne Kohta on lehdet pullolaan miesten ja naisten kuvia.

On muistettava myös se tosi seikka nykyisin naisillakin on paljon yhden yön suhteita. Kuinka laajalle todella tämä on sitten levinnyt. Usein juuri naisten tansseissa liikkuu paljon v eronneita naisia. Jotka eivät välitä siitä vaikka joka yö paljaalla mies paneskelee. Nyt pitäisi kaikkien osa puolien ottaa vastuu ja tulla julki. Ei auta ainoastaan tämän kaverin naama. Jopa varatut miehet kyttäävät siellä tanssipaikoilla helppoja saaliita, eikä siinä taida varatullekkaan miehelle kumit tulla mieleen.

Taitaa olla iloinen jos nainen sanoo käyttävänsä pilleritä tai kiurukkaa, muulla ei väliä. Naisilla ja miehillä saattaa jo yhden viikonlopun aikana olla useempia sänkykumppaneita. Aikoinani kun tuli käytyä Etelä-Suomen tunnetuimmassa naisten tanssi paikassa eli ravintola.

Nykyisin on lopetettu muutama vuosi sitten. Ei tarvinnut kun nainen haki tanssimaan eka kappaleen aikana nainen tokaisi "nussi mua". Ei ihme sitten jos taudit leviää. Pääsääntöisesti nuo tyrkyttäjät olivat joko ukoiltaan salaa tanseissa tai eronneet. Yleensä ikä reippaasti yli 40 vuoden naisilla. Itse kävin ravintoloissa vielä, niin aina oli jos jonkinmoinen äijä kimpussa.

Vonkausta, ja kaikenmaailman kehuja milloin mistäkin, että saisivat ympäripuhuttua mukaansa. Sellainen äijä varmaan lähtee heti sellasen mukaan joka vähänkin siihen suuntaan vihjaseekin.

Aina välillä tuli joku kaveri sanomaan, että tuokin äijä on nimisissa. Hyi yök, ainakin itse jos jonkun varatuksikin tiedän, niin mukaan en lähtisi. Salatahan he koittivat senkin, että nimisissa ovat!

Niin, ja kuka muuten pystyy sitten todistamaan tautinsa tulleen juuri Akilta????? Jos seksuaalikäyttäytyminen on noin holtitonta, niin kaitpa ovat harrastaneet seksiä muidenkin kanssa. Ja Akihan ei itse edes muista kumppaneitaan Joo , onhan se hauska nyt kivittää , mutta eiköhän uhreja ole jo tarpeeksi ja mikä myös läheisien fiilis?

Aika söpön näköinen jätkä. Jos olisin jossain kohdannut ja oltais tultu juttuun, niin olisin luultavasti pannut. Miten noin hyvännäköisellä jätkällä voi olla hiv? Toisaalta olisin käyttänyt kumia, kuten teen kaikkien muidenkin kanssa, mutta silti riepoo ajatuskin Vai etkö ole kelvannut muille kuin ohikulkijoille? En petä ketään, koska olen sinkku. Seksiseuraa kapakoista haen VAIN kerran kuussa.

Toistaiseksi olen pysytellyt ihan vain kotimaisissa -tautien pelossa. Näköjään ei sitte voi luottaa tuikitavallisiin suomalaisiin miehiinkään Helvetin hoopon näköinen nulikka. Mutta nämähän ovat makua asioita. Fantasiat eivät ole keneltäkään pois. Ne ovat täysin sallittavia varsinkin pitkässä parisuhteessa. Fantasioiden ei tarvitse johtaa pettämiseen. Fantasiat ja toisiin ihastumisen voi kääntää positiiviseksi käyttöenergiaksi ja kohdistaa omaan kumppaniin.

Kyllä ihmisellä on silmät päässään vaikka olisikin varattu. Tietenkään ei pidä omaa kumppania loukata kuolaamalla muita. Mutta kuolaaminen onkin ihan eri asia kuin positiiviset tunteet toista sukupuolta kohtaan. Ilmeisesti et näiden eroa ymmärrä. Olet sen verran mustavalkoinen tapaus, että joko olet kasvanut tynnyrissä tai sitten et ole oppinut mitään elämästä. Ennenkuin alat sörkkiä persoonaani, totean, että olen onnellisessa parisuhteessa, en ole pannut lukuisia tyyppejä, enkä pettänyt kumppaniani.

Morkkis astuu teliin fantasioiden toteuttamisesta ja kokeilusta. Ennen kuin jatkat morkkaamista. Aivan sama mies puolisten fantsuita joita pitää päästä todellisuudessa testata, kuka taudista hyötyy tai pahasta mielestä? No just edellisessä viestissäs mainostit käyttäväs kortsua, niin miksi et sitten luottaisikaa suomalaisiin miehiin, taidat olla tarinan muuttaja?

Tautien pelossa ollut vain kotimaisten kanssa? Todennäköisesti sinulla on ainakin klamydia ja varmasti papilloomavirus. Tulevat ihan suomalaisistakin - etenkin niistä, jotka kerran kuussa tai useammin hakevat baarista seksiseuraa. Enkä ymmärrä, mitä tuikitavallista on suomalaisessa. Vaikka käyttäisitkin kumia, ei se sinua prosenttisella varmuudella suojaisi.

Voit olla jo itsekin jonkin taudin kantaja.. Loogisintahan on että sukupuolitaudit riehuvat eniten hyvännäköisten keskuudessa koskapa heillä käy flaksi! Ei kai helvetin ruma pääse tautiaan levittämään? Enpä haluaisi olla hänen sijassaan. Tuskinpa Akille on hauska paljastaa "rakkailleen" pieni salainen lahjansa. Itse olen tottunut hyvän ihmisen imagoon niin, ettei siitä olisi helppo luopua.

Aika rohkea ratkaisu on tuo henkilöllisyyden julkaiseminen, se voi pelastaa ihmisiä, mutta siinä joutuu julkisesti häpeään. Säälin häntä, eivätkä hänen asiansa minua enempää kiinnosta.

On se HIV paha tauti. Kovin se leviää, eikä mikään sitä paranna. Tätä menoa kaikilla ihmisillä on HIV. Käytännössä sen leviäminen varmaan vähän hidastuu, kun kaikki irtosuhteita harrastavat ja homot, jotka eivät myönnä irtosuhteitaan ovat sairaana. Teoriassa se varmaan voi tarttua muutenkin kuin seksistä, joten jos joku oikeasti haluaisi levittää aidsinsa ihmisiin, niin Kyllä se aids pieni uhka taitaa olla meille kaikille, kun otetaan huomioon kaikki leviämistavat ja aidsin taloudelliset vaikutukset.

Vasta 24 v ja on ehtinyt uraa kyntää. Toivottavasti pääsee tiilenpäitä lukemaan ja miettimään tekemisiään. Saatuaan tosi typerällä tavalla tartunnan itselleen siis ei seksissä , hän lähti kostoreissulle, laittoi vahingon kiertämään Lähes joka ilta uusi valloitus, hurmuri kun on, mutta en tiedä etenikö läheskään kaikki tartuntavaara-alueella.

Hänet tuntien, tämä pysäyttää hänet toistaiseksi, mutta mihinkäs koira karvoistaan pääsisi. Kyllä nyt pitäisi kuitenkin miettiä myös näiden naisten vastuuta ja myös meidän muiden jotka seksiä harrastamme.

Yksikin tämän pojan "uhreista"on saanut tietää positiivisuudestaan vasta oireiden ilmettyä,eli vuoden päästä. Mielestäni meillä jokaisella olisi velvollisuus käydä ottamassa testit vähintään kerran vuodessa huolimatta siitä seurusteleeko vai ei,ja säälittävä tosiasiahan on että värmasti vain puolet vuotiaista ei ole koskaan edes käynyt testeissä,joten voimme vain kuvitella mikä on totuus kotosuomemme hiv-tilastoissa.

Niinhän yhessä laulussa lauletaan. Kävi ainakin yläasteen luonetjärvellä. Ja vähän aikaa Äanekoskella amista. Asui tikkakoskella kirkkokadulla rivitalossa. Tämä Aki poika oli työkaverina mulla rovaniemellä. Oli aika laiska, mutta ei se kumma ko väsyttää ko hivi ja kaikki ja elää tuommosta kaksoiselämää. Sikajätkä tappaa pitäis tai pääsis ehkä liian helpolla, parempi viä hiviä sairastavien homojen naitavaksi!!! Oletkos hässinyt ton kaa sitten? Miten voi olla mahdollista , että hivin tahallaan tartuttamisesta syytetään vaan törkeästä pahoinpitelystä?

On kai se nyt sentään vähän vakavampi asia kuin esimerkiksi hampaan katki lyöminen? Jos teon tekijän aikomuksena ei ole tappaa, ei kyseessä ole murha eikä edes tappo. Murhassa ja tapossa on oltava aikomus tappaa. Miten oikeus voisi todistaa että HIV miehen tarkoitus oli tappaa?

Ehkä hän vain oli piittaamaton. Teko on kuolemantuottamus jos se tapahtui törkeästä piittaamattomuudesta. Jos aikomusta tappaa ei ollut, silloin voi tulla kyseeseen ainoastaan kuolemantuottamus. Nykyään HIV voidaan lääkitä joten voidaanko edes teoriass puhua murhasta sen enempää kuin klamydian levittämisenkään kohdalla.

Kyllä siinä on vahva tappamisen meininki, jos tietää kantavansa varmasti tappavaa tautia ja tietää, että se tarttuu varmasti suojaamattomassa yhdynnässä! Vaikka HIV-tartuntaa ei voida parantaa, se on nykypäivän lääkkeiden avulla kuitenkin hoidettavissa.

Mä kyllä suosittelisin sulle hankkimaan sen HIV-tartunnan ja tulemaan toimeen niiden kaikkien "pelastavien" lääkkeiden kanssa, jotka nekin hitaasti rappeuttavat elimistöä. Josko sä sitten ymmärtäisit, miten naurettavia juttusi ovat? Kun et muuten taida ymmärtää. Silmä silmästä ja hammas hampaasta. Suomen Mikki Hiiri valtiossa jokainen voi tehdä melkein mitä tahansa. Aiemmat hiv-tartuttajat ovat päässeet kuin koira veräjästä mutta mielestäni kyseessä on murha jos hiv tartunta tapahtunut.

Itse asun tällä hetkellä maassa jossa kuolemantuomio on käytössä ja myöskin hiv positiivarit ovat osa nykypäiväistä elämää,prostituutio kukoistaa,btw. Jos kyseinen henkilöä niin katkeruudessaan tartuttaa muille hivin ni eikohän syytä olisi ottaa myös vastuu teoistaan! Ja mihin loppuu Suomessa noiden tartuttajien ralli jos asiaan ei puututa!

Niskalaukaus tällekin kaverille ennakkotapauksena niin ehkeivät muut katkerat possarit jatka tartuttamista!!!! Varmasti monet hiv-positiiviset ovat jollakin lailla sopeutuneet tautiinsa ja elävät omaa elämäänsä tartuttamatta muita!

Ihan fiksu veto Akilta kun on noin monen kanssa touhunnut. Suomessahan tällaiset sarja-rötöstelijät saavat oikeudelta tyypillisesti läpsäytyksen kämmenelle ja pienet nuhteet. Tässä tapauksessa on kaksi mahdollisuutta 1 Oikeus pystyy osoittamaan että Akin tarkoitus oli nimenomaan tartuttaa tautia 2 Akilla ei ollut rikollista tarkoitusta, mutta huolimattomuuttaan tai piittaamattomuuttaan aiheutti toiselle kroonisen sairauden Kohdan 1 rangaistuksen pitäisi olla huomattavasti kovempi kuin 2kk, mutta epäilen että syyttäjäosapuoli pystyy toteennäyttämään 1: Kohta 2 on todennäköisempi lopputulos.

Ja silloin rangaistuksenkaan ei tule olla niin suuri kuin mitä se olisi ollut 1: Jos kohta 2 on lopputulos, niin ei tässä tarvita päitä vadille. Rangaistus tuottamuksellisesta pahoinpitelustä riittää. Kukaan ei voi enää tuoda naisten terveyttä takaisin ja heilläkin on vastuu itsestään. Naisten olisi pitänyt edellyttää kondomia partneriltaan. Ruvetaanko oikeudessa tutkimaan jokainen sukupuolitaudin tartunta?

Kuinkahan paljon on toteamatta?? Justiin sellaisia katkeranolosia tyyppejä, jotka itse varmaan levittäisivät kyseistä tautia jos sen saisivat. MItä se yleistää miehiä siinä,eikö nais väki sitten jaa sitä tavaraa.

Kyllä tuon Rovaniemen jätkän pitäs viedä tällin päähän ja niskalaukaus. No mutta entäs ne naiset jotka pettävät parisuhteessa ollessaan ja tartuttavat taudin miehelleen, niin pitäisikö heille ojentaa mitali kun eivät tienneet tehneensä mitään väärää?

Näilläkin palstoilla on kavereita joilla on ollut jopa yli 70 irtosuhdetta naisen kanssa. Tosiasia on että naiset vaan hakee juuri yhdentyyppistä miesseuraa yhdeksi illaksi ja seksiseuraksi. Kun olin tuossa 25 vuoden paikkeilla.

Aloin käydä vasta tansseissa lähinnä ravintoloissa. Ei ollut kuin yhden oman ikäisen tytön kanssa surustellut jonkin aikaa. Kylpylöissä ja naisten tanssi ravintoloissa oli pääsääntöisesti naimisissa olevia tai eronneita. Kyllä ikävä kyllä meni monta vuota niin, että itseäni vanhemmat naiset olivat kylpylöissäkin irtosuhde kohteet. Ja aina pääsääntöisesti naimisissa olevia. Koska juuri kun on hotelli huoneet tällaisissa paikoissa ei tule käryä.

Ehkä toinen seikka kun mies on vähän ujompi niin nuo haukat tekevät heti isku aloitteen ja vievät sänkyyn. Siis sä yleistät nyt vähän liikaa sielä. Tai sit sä oot jakanu kaikille jos sulla sitte on suurimmasta osasta miehiä kokemusta.

Jos sulla on jotain henkilökohtaisia ongelmia sielä tällä hetkel, niin niille me ei mahdeta mitään. Ja se että ne on harrastanu ilman ei o meidän ongelma. Se ettei naisellekkaan tule mieleen ehkäsy, on ihan niitten oma ongelma. Tottakai ton jätkän ois pitäny asiasta mainita, sitä mä en tässä hyväksy. Mä imin ihan ton näkösen tyypin melaa,,,samperi en tarkkaan muista olin niin kännissä,,,,hitto ja tulihan muutakin touhuttua.

No so what tää on elämää. Kun ei olisi mitään väliä 6. Naiset ovat ottaneet tietoisen riskin suostumalla suojaamattomaan seksiin. Ei ihme, että sukupuolitaudit ovat lisääntyneet kun kukaan ei ota vastuuta muista eivätkä edes itsestään! Ei kai naistekaan ihan lapsenkaltaisia ole vaan kykenevät huolehtimaan itsestään?

Tunnen itse erään naisen, joka on 22v ja seurustelin hänen kanssaan toista vuotta. Aina tehtiin hommat kumin kanssa ja asiallisesti. Opetin hänelle että ilman tuota halpaa itsesuojeluvälinettä vai paljonko pistät elämälle hinnaksi? Eli eihän tuonkaan miehen uhreista kaikille HIV: Tä tullut, mutta eihän venäläisessä ruletissakaan jokainen pelaaja kuole. Niin tämä nainen antoi chatissa tapaamalleen tuntemattomalle miehelle A- ja B-rappua, ties vaikka C: Pistin hänet tästä tilille kun asia selvisi: W T F mikä hitto nuoria naisia vaivaa häh!???

Klamydia lisääntyy huolestuttavasti ja samalla kohdunkaulan syöpä. Mikä jengiä oikeen vaivaa? Tämänlaiset tapaukset saavat minutkin haikailemaan kuolemantuomion perään. Vaikuttaa ihan mukavalle tyypille. Tuohan olisi saattanut olla aika symppis Mutta onneks en törmännyt hänen Suojaamaton seksi on aina riski!

Miksi naisten ei oleteta kykenevän kantamaan vastuuta itsestään? Ei kukaan jätä autoa tai asuntoaan lukitsematta vaikka laki kieltää toisen omaisuuteen kajoamisen. Miksi sitten irtosuhteissa suojaamatonta seksiä harrastavia puollustellaan ja kuvataan uhreiksi vaikka he kyllä tietävät mikä riski tälläisellä käytöksellä on. Mies tiesi HIVistä, mutta moni kantaja ei tiedä edes sairastavansa.

Voi vittu sentään, ottakaa ny jokin vastuu käytöksestänne. Tilatkaa vaikka tuolta jos ette kioskilta kehtaa: Mielestäni on todella väärin että nuorena hölmöyksiä tehneen naama julkaistaan lehdessä niin että kaikki saavat tietää kuka hän on. Se teistä joka pystyy sanomaan ettei koskaan ole tehnyt mitään harkitsematonta voi nostaa kätensä pystyyn.

Kukaan ei ole täydellinen ja teidän tekopyhien on ihan turha arvostella miestä kun itsekään ei mitään pyhimyksiä kuitenkaan olla. Vai ettei saisi julkaistaa tuollaisen ääliön naamaa? Sinä kenties tekisit juuri samalla tavalla kuin toi miesbimbo, mutta me muut kunnioitetaan toisisa ihmisiä sen verran ettei tahallisesti haluta tehdä pahaa toisille! Toisaltaan saavat nämä naiset kyllä myöskin syytää itseään myös Ihan oikein kuitenkin että tuon paviaanin naamaa näytetään kaikille - voi ainakin jotkut tyhmät naimakipeät naiset kenties säästyä Mut kyllä pitää aids todistus olla.

Toisaalta en haluaisi muiden panemaa vaimoa ja lasilleni tollasta löysäperse äitiä Taitaa Rovaniemellä asua myös miehiä jotka viron markkinoilta hiv: Mitä tohon kommenttiin et vaimoksi ei sellasta joka muiden panema..

Eikö sit sama pitäis pätee miehiin, et sellasta puolisoa joka vehjettään käyttänny hässimiseen enempi ku yläkertaansa ajattelemiseen, ja aivan turha puollustaa että se kuuluu miehen luonteeseen, paskan marjat sillä naisillakin on halut samanlaiset! Sällin naama unohtuu vähitellen ihmisten mielistä, samoin tämä kohu ja erittäin suurella todennäköisyydellä sama välinpitämätön meno ja meininki tulevat jatkumaan.

Onneks ei kyllä ole ollut tapana edes harrastaa moisia. HIV-viruksen kantajan kylläkin pitää ottaa vastuu asiasta, eli syyllinen on mieskin.. Enää ei sitten saa eli on samassa tilanteessa kuin keskiverto peeaamies. Jokainen itse kantakoon vas Tottakai se on erittäin ikävää että mies tiedostaen hivi: Vastuu tautien ja raskauksien estoon molemmilla osapuolilla!

Voimia kaikille jotka kys. On tässä jotain positiivista nimittäin valkoinen HIV mies sai enemmän naisia kuin se musta mies. Onko kukaan muuten sattunut huomaamaan että pahantekijät ovat nykyään tuollaisia sliipattuja hymypoikia? Tämänkin takia harrastan vain ns. Tässäpä teille hymypojille vastaus siihenkin kysymykseen, miks kaikki naiset rakastuvat renttuihin? No, ovat aitoja ihmisiä!

Lääkäri oli vähän kattonu ja sanonu et ootkos siit kortsusta koskaa kuullu. Toivonkin että kyseinen tyyppi saisi seuraavaks vaikka herpeksen tai muun inhottavan mitä ei vaan antibioiteil tost vaan hoideta. Ja tämä kyseinen tyyppi ei ole edes välittäny siitä että on klamydia vaan on levittäny sitä muihinkin,tosi fiksuu. Myös klamydia ja herpes ovat ikäviä ja hoitamattomana vaarallisia sukupuolitauteja.

Myös näiden levittäneiden ja nämä taudit saaneiden kuvat voitaisiin julkaista esimerkiksi poliisi. Julkaistaan facebookissa kaikkien naamat! Kaikkkihan me ollaan joskus jotakin pahaa aiheuttanut, eikös vaan? Toisin sanoen, kaikkien yksityistiedot vain julki niin saadaan ihmetellä ja miettiä millaisia paskiaisia oikein kaikki ihmiset ovat Koita nyt vähän rauhoittua Laitetaan saman tien kaikkien naamat esille jotka ovat joskus yöpynyt putkassa, saanut naapureilta varoituksen kovasta metelistä, olleet yli promille humalassa jossakin festarilla tanssimassa, polttanut pilveä, vetänyt käteen, j.

Sellainen arkisto olis yhtä laaja kun puhelinluettelo. Tartuttiko mies tahallaan hiviä. Kyllä se oli tietoinen että kantaa hiv-virusta. Mielestäni on turha jauhaa tuota "käyttäkää kondomia" mantraa.

Kyllä moni joka ei sitä suostu käyttämään tiedostaa minkä riskin tautien suhteen ottaa. Itse en käytä kortsua, koska sen kanssa laukeaminen on lähes mahdotonta minulle.

Seksin lopettaminen ei ole minulle vaihtoehto, mieluummin riskeeraan vaikka elämäni seksin takia. Olen ollut pitemmässä suhteessa yli 3v kolme kertaa ja lisäksi harrastanut kohtuullisesti satunnaissuhteita yli 70 naista.

Koskaan ei ole ollut tautia ja testeissä olen käynyt 6 kertaa. Mies voi saada naiselta tartunnan, tai nainen mieheltä. Varattujen ihmisten kannattaa muistaa, että jo pettäminen on väärin. Ja jos laittaa oman nautinnon etusijalla ja antaa paljaalla, niin silloin pitää muistaa, että on syyllinen sitten siihen, että sen taudin saa se kiltti puoliso, ja hänen ei ole varutunut siihen riskiin.

Hän on tietämätön vaarasta, koska luottaa puolisoonsa. Vaatiko joku sun 70 kumppanista kortsun käyttöä vai eikö kukaan piittannut omasta terveydestään? Ei voi nykyään luottaa enää kehenkään, että ei pettäisi ja tartuttaisi vakikumppania. Ainoastaan uskonnolliset ihmiset voivat olla luotettavampia kuin ei-uskonnolliset. Lukuisilla naisvalloituksillaan ylpeilevät miehet saavat varmasti monien ihot kanalihalle: Samoin lukuisia miehiä käyttäneet naiset saavat varmaan monet miehet pitämään housut jalassaan.

Jos mies vähänkään arvostaa omaa terveyttänsä. Hiv-positiivinen voi valehdella, että ei ole hänellä tauteja. Vaikka menisi testiin, voi riskitilanteesta olla vasta viikko, josta itsekäs valehtelija tartuttaja ei mainitse. Suomessa todettu yli Hiv-tartuntaa ja määrä voi olla korkeampikin, koska monet riskiseksiä harjoittavat eivät mene testeihin milloinkaan.

Riskiseksiä tolkuttomasti harrastavat eivät yleensä kerro rehellisesti seksipartnereidensa määrää vaan valehtelevat luvun paljon pienemmäksi. Epäluuloisuutta enemmän hyvät ihmiset! Älkää uskoko yhden yön kumppania, jos vakuuttaa olevansa terve.

Älkää suostuko seksiin ilman kondomia, vaikka kuinka anelisi. Oishan se karmee yllätys. Etenkin jos kondomi ei suojaisi Missä se suojaraja menee Jokin sellanen amerikan malliin - ei sekään liene turvallista Älkää viitsitkö, olla puritaaneja, täytyyhän sitä saada kokeilla ennen kuin Olisin koska tahansa sortunut tuollaseen mieheen Tähän vedoten eikö olisi hyvä perustaa sellasia turvallisia klubeja.

Joitten ongelmana tosin olisi, että jos niissä olisi vain liikaa tuttuja, ja ihminen kaipaa uutuuksia Tai sitten joku pika-hiv -testi niille, jotka aikoo harrastaa jotain yhdessä. Se olisikin hyvä idea. Hinnan vain pitäisi olla tosi halpa, kumpikin testaa itsensä ja näyttää tuloksen ja sitten vain menoksi Sehän se juuri on se ongelma. Ei partnereiden puute, vaan HIV: Pikatestipakkaus kahdelle tai kolmelle, yli kolme voi käyttää kahden tai kolmen pakkauksia, ja sitten menoksi.

Mutta jos nykyinenkin testi näyttää vasta muutaman kk: Poika on väärinymmärretty sankari. Että suojaamattomasta tyydytyksestä rangaistaan kivuliaalla kuolemalla, joka tulee maksamaan ennen kaikkea yhteiskunnalle Täytyy Rovaniemellä olla huono valikoima jos ton näkösen kelkkaan on niin monta naista lähteny vieläpä vaikka on kuullut hiv- huhutkin Mies on saanu tietää tartunnastaan vuonna , on ollut silloin vuotias ja tatuointi neulasta sai hi-viruksen.

Täytynyt olla melkoinen shokki hänellekkin, nuori poikanen ollut tuolloin ja varmasti katkeroitunut siitä! Harrastanut sitten paljon irtosuhteita ilman suojausta eri kaupungeissa ja jättänyt kertomatta taudistaan.

Kuitenkin Rovaniemelle muuttaessaan rakastunut mukavaan naiseen ja laittanut aluilleen pienen elämänkin. Neuvola käynnissä rakkaalle selviää avopuolisonsa pieni salaisuus, hi-virus positiivinen. Nainen miettii mistä hän sen on saanut, eikä kehtaa syyttää avopuolisoaan, koska miettii jos onkin itse saanut aiemmin joltain ja tartuttanut miehensä? Nainen pyytää miestä menemään testeihin, tietämättään kuitenkaan varmuudella, kävikö mies testeissä. Mies kuitenkin kertoo olevansa myöskin hiv-positiivinen.

Mies ei kuitenkaan halua keskustella asiasta ja nainen jää miettimään sitä itsekseen ja samalla pelkää tulevan lapsensa puolesta. Kuitenkin lapsella on niin hyvä tuuri, että tauti ei ole tarttunut lapseen, eikä lapsi sitä kanna. Nainen kävi psykiatrilla keskustelemassa asiasta ja pääsee taas palaamaan mukavaan arkeen, lapsi ja mies rinnalla, voiko onnellisempaa olla? Muutama vuosi kuluu ja pari menee vihille, tämä aika on naisen onnellisinta aikaa. Muutaman kuukauden kuluttua koko suuri unelma murskataan juuriaan myöten, paljastuu miehen petokset ja hi-viruksen tahallinen levittäminen.

Nainen tulee kotiin; Miestä ei näy missään ja keskusyksikkö on kadonnut, mitä on tapahtunut? Nainen yrittää tavoitella miestä puhelimitse, tuloksetta. Pian poliisista soitetaan ja kerrotaan lyhyesti mitä on tapahtunut. Naisen pitää lähteä kuulusteluihin, koska on asianomistaja, kuten muutkin "uhrit". Nyt nainen joutuu valehtelemaan pienelle viattomalle pojalleen, että "isä on saanut uusia töitä", koska niin pieni lapsi ei voisi mitenkään ymmärtää mitä todella on tapahtunut.

Surullinen tarina, poikaa ja äitiä ajatellen! Toivon äidille ja pojalle voimia ja jaksamista! Uskon sen suuren ja kauniin päivän vielä koittavan heille, kun tällaista joutuvat kestämään! Onneksi teillä on toisenne, ystävät ja sukulaiset tukenanne! Mielestäni oli törkeää julkaista miehen kuva, mutta väärin hän teki ja mitä muutakaan tuossa tilanteessa voisi tehdä, kun on ollut useampi seksikumppani.

Siis tää mieshän on saanut aiemmin ehdollista samantyyppisestä jutusta? Muistavat sekä tietävät keiden miesten kanssa he ovat olleet Akin jälkeen. Naisten pitää sitten varoittaa niitä miehiä, että hekin osaavat testeihin hakeutua. Todella raukkamaista touhua mieheltäkin kun on tiennyt sairastavansa hiviä. Miksi ei edes ole käyttänyt kortsua.

Pahinta on se, että etelässä kun hösää ravintoloissa. Kun näissä on n vuotiaitakin naisia jotka antavat joka jätkälle jotka älyävät pyytää edes. Usein naisilla saattaa olla parissa vuodessa todella paljon irtosuhteita. Parhaimmat voivat veivat muutaman vuoden aikana satojen miesten kanssa.

Ja kun sitten joka jätkä tökkii paljaalla. Se, että tuo mies on ollut nuori on monelle keski ikäiselle naiselle ollut kiihottava kokemus. Eiks miehellä alkanut ilmaantua jo jotain omituisia oireita, joista läheiset ois huomannut että sairas on? Yleensä hiv antaa jotain outoja oireita lääkärikirjan mukaan. Tälläinen riesa tuli yhdestä tatuoinnin ottamisesta, jos se on totta.

Yks tatuoinnin ottaminen pilasi pojan elämän. Eikä ollu edes seksin syytä. Olisi varmaan jättänyt ottamatta jos olisi tiennyt. Harmi vain että on sukupuoli yhdynnässä naisiin ja sitä kautta tartuttanut toisiin ja ne naiset tietämättään taas toisiin. Kauanko siitä tatuoinnin ottamisesta aikaa kun hiv-virus todettiin.

Olisi siinä jo pitänyt valistaa että ei ole sukupuoli yhteydessä toisiin ihmisiin. Outoa mistä kylä tiesi että hänellä on hiv-virus, ja eikö poika muka vielä tiennyt sitä vai eikö muuten viittinyt sanoa kavereille että hänellä on hiv.

Mutta miksi harrastaa seksiä naisien kanssa jos tietää olevansa hiv-viruksen kantaja. Shokki se on ollut pojalle niinku vaimollekin ja niille lukemattomille naisille. Shokki siinä vaiheessa jo Akille kun se todettiin että tatzka neulasta tuli hiv.

Sitä nyt ei tiedä mistä on viruksen saanut, eikä sillä oikeastaan ole tässä tilanteessa mitään väliä. On tietenkin helpompi sanoa että on saanut viruksen tatuointineulasta kuin esim. HI-virus on helppo hävittää neuloista esim. Samalla tavalla tekee mieli olla yhdynnässä, kuin terveenkin. Jos kertoisin sairastavani Hiv: Ihmisistä on käsittänyt elämän tarkoituksen päinhonkia. He kuvittelevat, että seksi on koko elämä, muulla ei sitten väliä olekkaan. Pääasia, että omat himot ja halut saa tyydytettyä: Tatuointineula-tarina oli Akin valetarina vaimolleen ja muille satunnaisille tietäjille kun asia tuli julki, kunnes myönsi saaneensa maksulliselta naiselta Thaimaassa.

Vaimo on uskonut Akia ja tuntenut järkyttävää häpeää. Tuulee korvien välistä satasta ilmeisesti. Ja vaimo on pieni ja kaunis kuin pocahontas. Hyvä, että julkasivat tuollaisen hivin levittäjän kuvan. Ottavatpahan muutkin samaa toimintaa harjoittavat ehkä opikseen, kun pelkäävät että heidänkin naamansa tulee vielä lehtiin.

Mitä varten ovat niin hirveitä ja julmia ihmisiä, että levittävät hirvittävää sairautta tahallisesti muihin ihmisiin? Kannattaa panomiesten alkaa olla varuillaan, kun eivät yleensä edes muista ketä ovat panneet. Yhtäkkiä voivat saada syytteen HIVin levittämisestä, kun nussivat satoja naisia elämässään.

Toivottavasti monet tervehenkiset kumppanit vaativat miehensä HIV-testiin, jos mies kuksinut useita kymmeniä naisia eri puolilla maailmaa.

Tai vaikka vain Suomessa. Samoin jos nainen nussinut useita kymmeniä tai satoja miehiä huoriminen tuo yleensä HIVin tullessaan. Panomiehiin ei voi koskaan luottaa, heille seksi on elämän tärkein asia. Ei vittu miten tollasia kusipäitä edes on? On vastuussa siitä, että lapsia tulee? Siitäkin että naiset antaa tuntemattomille?

Yksin ei kukaan pane lasta alulle, siihen tarvitaan aina kaksi. Jos on valmis harrastamaan yhdyntää, aina on myös riski saada lapsi, käytti ehkäisyä tai ei. Jos on valmis yhdyntään oli mies tai nainen, pitää olla silloin myös valmis molempien kantamaan seuraukset siitä yhdynnästä. No ei varmaan eukot olis antanu jos jätkä olisi sanonut kantavansa hiviä. Mutta kuinka moni nainen tai mies edes tietää kantavansa hiviä jotka harrastavat seksiä otollisen tilaisuuden tullen?

Vittuako puollustetet olis tää kaveri voinut kertoa naiselle kenenkans lasta tekee että mulla on sit hivi. Turha on tällästä miestä puollustella. Se ihan todellinen uhri. On luottanut puolisoonsa, vaimo on tullut totaalisen huijatuksi. Toivottavasti kestää tämän kaiken kamaluuden. Kun ajattelee tätä juttua, niin täyden syyn Aki saa kantaa ja siihen kuuluvan rangaistuksen yksin. On saanut itselleen vaimon lapsen, perheen!

Tartuttanut vaimolleen HIV ja eikä keskustellut tästä. Miksi siis lähteä pettämään, kun vaimo "hyväksynyt" taudin ja mennyt hänen kanssaan naimisiin. Olisi elänyt elämää vaimonsa kanssa, kummatkin onnellisina. Olisi ollut toinen ja olisi voinut harrastaa suojaamatonta seksiä yhdessä. Oliko hänen pakko pilata pettämällä ja hamuamalla muita.. Olen täysin sitä mieltä, että akissa vika!!!! Pilata oma mahdollisuus Onneen ja myös sitä kautta muiden sijaiskärsijöinä.

Vaimolle jaksamista, sinulla on ainakin terve lapsi, vaikka muistuttaa isästään-hänet voi kasvattaa moraalisemmaksi! Edes pysähtynyt miettimään asioita, niin olisi huomannut, että hän voisi elää loppuelämänsä sairauden kanssa, ja häntä olisi rakastettu. Hänellä on vaimo ja lapsi, vaimo on myös sairas. He olisivat voinneet yhdessä nauttia elämästä, ja elää ihan normaalia elämää.

Aki on varmaan niin täynnä vihaa naisia kohtaan, ettei osaa enään muuta ajatellakkaan. Ehkä se oli nainen jolta Aki taudin sai, ja siksi se viha kohdistuu naisiin.

Ehkä Aki on välinpitämätön jos ajattelee, että se nainen joka häneen taudin tartutti oli myös tietoinen taudistaan, mutta jos nainen teki sitä rahasta, niin raha oli tärkeämpää kun ihmiset. Kylmänväreet kyllä vaan hiipii selkärangassa kun totuus kolahtaa vasten kasvoja. Vaikka itse en ole harrastellut pitkään aikaan seksiä tuntemattomien kanssa, enkä koskaan ilman kondomia.

Tieto siitä että monet "pikkutytöt" tekevät näin ja että omallakin miehellä saattaisi olla sellainen mikäli tyhmyyksissään menisi tekemään jotain tyhmää.

Onhan inhimillistä olla tyhmä joskus. Lisäksi suuseksissäkin voi tarttua, vaikka esim. Tuntuu että tätä sairautta kohtaan on silti paljon ennakkoluuloja. Ihmiset kai pelkäävät sitä edelleen liikaa ts. Toisaalta myös sairastuneita saatetaan kohdella kuin kakkosluokan kansalaisia. Jokainen hiv-tapaus on liikaa Suomen hiv-tilasoissa. Jokainen ulkomaalainen maahan pyrkivä pitäisi testata, onko heillä hiv. Suomessa on monta sataa ulkomaalaista hiv-positiivista.

Thaimaassa seksilomailuja harrastavien suomalaismiesten suhteen. Suomi on saanut pitkään olla hyvässä maineessa vähäisten tartuntojen vuoksi, nyt tilanne alkanut riistäytyä käsistä kun uusia tartuntoja todetaan reilusti yli vuodessa. Jokainen vastuuntunnoton seksiseikkailija on suorastaan kuvottava! Mitäs menetettävää tolla hiv-miehellä enää on? Varmaan tautikin edennyt jo aika pitkälle, jos ei ole lääkkeitä siihen käyttänyt?? Muutamassa vuodessa terveys varmaan romahtaa ja loppu tulee.

Mut sen vaimo ja muut tartunnan saaneet naiset ovat todella onnettomia! Miten joku voi kohdella vaimoaan noin, kun tietää sairastavansa vakavaa sairautta? Laittaa vaimonsa raskaaksi ja on varmaan aivan huoleton siitä, saako vauva myös taudin.

Onha se laittanut kaks muutaki naista raskaaksi, nekin lapset terveitä? Entäs kahden lapsen äidit, terveitäkö? Sit syyttää saaneensa vaimoltaan viruksen, aivan käsittämätöntä. Tollasia tapauksia on maailmassa varmaan enempikin: Ja nyt tappaa tartuttamalla kuin kostoksi. Ai siis miten niin 8. Miten niin ulkomailla enempikin, mutta Suomessa harvinaista.

Suomessahan niitä kusipäitä just onkin, mistä nyt taas esimerkkinä tämä Aki. Suomalaisilla on vaan käsittämätön myytti, että suomalaiset on kilttejä ja muunmaalaiset pahiksia. Vaikka satanisti olenkin, ei mun musta meininki kyl tälle heebolle vedä vertoja. Ehkä osaavat olla jakamatta itseään jatkossa. Ottakaas tytöt mallia ja pitäkää jalat kiinni kun olette viihteellä. Olen lueskellut tätä ketjua mielenkiinnolla. Suomalaisista on sanottu,että ovat viisasta kansaa. Tässä asiassa eivät ole.

Kannattas ottaa selkoa asioista ennen kuin aukoo päätään! Tuomittavaa on että kaveri levitti HIVtä. Kuvan julkaiseminen oli hänen tahtonsa myös joten hyvä että se tehtiin jotta saadaan kaverin kanssa olleet testeihin.

Olen itte töissä terveydenhoitoalalla. HIV tartunta voidaan todeta viimeistään 3kk altistuksesta. Jos ihmisellä todetaan HIV Olen tavannut potilaita joilla on lääkitys ja tartunnasta 15 vuotta HIV ei ole enää kuoleman tuomio vaan krooninen sairaus. Polvet, lonkka ja kädet paskaks. Saisi tulla julkinen televisioitu oikeudenkäynti. No tuskinpa he sun varoittelusta liiemmin piittaavat. Olet muuten tainnut aika usein jäädä ilman niitä bilettäviä naisia, vai mitä?

Sivut ovat suljetut, joten näitä keskusteluja eivät pääse sinne kirjautumattomat lukemaan. Häiriköt ja epäasiallisuuksien kirjoittelijat potkitaan ulos: Teitpä vaarattoman kuvan HIVistä, asiahan on niin että tauti saadaan kuriin ja elämän laatua parannettua lääkkeillä niin kuin muidenkin tautien.

Mutta tästä viestistä tuli mieleen että seksikäyttäytymistä saa jatkaa ilman kortsua.. Aika rajua mun mielestä. Pitää aina muistaa HIV on tappava tauti vaikka siihen on lääkkeet ja suojautua pitää! Ei saa luottaa lääkkeisiin likaa jos on pallo itsellä heittettävänä!! Elokuvassa vuotias tyttö riisuu vuotiaan pojan täysin alastomaksi ja pukee tämän ylle uimapuvun. Sitten tämä vuotias poika katselee silmät suurentuen kun vuotias tyttö riisuutuu täysin alastomaksi.

Tämän jälkeen vuotias poika hyökkää nopeasti vuotiaan tytön vaginaan naamallaan, pitää kasvojaan vaginassa kiinni useita minuutteja ja hieroo samalla kädellään tytön peppua.

Sitten vuotias poika menee sänkyyn tämän vuotiaan tytön kanssa, menee selällään makaavan tytön päälle ja alkaa nussia häntä edestakaisilla liikkeillä.

Sitten tämä vuotias tyttö nussii aikuisen miehen kanssa alasti sohvalla ja vuotias poika tulee tohinan keskelle ja syöksyy samaan sohvaan nussimistapahtumaan. Sitten vuotias poika menee aikuisen naisen kanssa sänkyyn kun nainen houkuttelee pojan sinne kutsumalla pojan ikkunasta asuntoonsa kadulta, jossa poika sitä ennen käveli yksikseen. Tämän jälkeen toisessa kohtauksessa vuotias poika menee alastomana sänkyyn halaamaan ja suutelemaan aikuista kääpiönaista.

Elokuvan katsoja näkee pojan alastomuuden, kun poika nousee ylös sängystä ja on katsojaa kohti koko vartalo alastomana. Elokuvan poikaa näytellyt oli elokuvan tekohetkellä vuotias, syntynyt syyskuussa Koska nyt olen paljastanut 25 kappaletta televisiosta tulleita lapsipornoelokuvia, niin on todennäköistä, että syyttäjä Juha Päivinen, tuomari Raili Sahi sekä poliisit Eila Koivuniemi ja Alpo Sivonen alkavat jälleen vainota minua.

Minä katson myös lukeutuvani toimittajaksi. Ainakin toimittajaa joutui vangituiksi tai kuulusteltaviksi, ja toimittajaa joutui pahoinpitelyn tai uhkailun kohteeksi. Sensuuri koski tiedotusvälinettä. Vuoden alussa toimittajaa kärsi vankeustuomiota. Itse lisään näiden valtioiden listaan vielä yhden: Tässä kirjassani on siis esitelty 25 kappaletta TV: Se tekee yhteensä 45 kappaletta todistusaineistoja suurten mediajättien levittämästä lapsipornosta!

Lukijani, etsikää Internetistä käsiinne jokin lista kaikista lapsiseksi- ja lapsipornoelokuvista, joita on esitetty Ranskan TV 5: Asiasta paisuu rankka skandaali, koska sadoillatuhansilla, ellei jopa miljoonilla suomalaisilla TV-katsojilla on kodeissaan Ranskan TV 5 näkyvillä heidän kaapelikanavavalikoimissaan. Julkaisen tässä kirjassani kaikista Suomen TV: Silloin en minä eivätkä lukijani syyllisty sukupuolisiveellisyyttä loukkaavien lasta esittävien kuvien levittämiseen rikoslain tarkoittamassa merkityksessä.

Elokuvien lapsiseksuaaliset kohtauksethan on näytetty miljoonille suomalaiskatsojille heidän omiin TV-vastaanottimiinsa! Minun on pakko julkaista nuo kuvat tässä kirjassani, koska minun itseni niistä tekemät rikosilmoitukset eivät johda rikostutkintaan, syyteharkintoihin eivätkä oikeusprosesseihin, mutta.

Mitä näiden kuvien julkaisemisen laillisuuteen tulee, niin saahan kuka tahansa julkaista esim. Kuvat julkaistiin koko maapallon mediassa huhtikuussa Samalla tavalla saa kuka tahansa julkaista suurten mediajättien jo kertaalleen levittämiä lapsipornokuvatallenteita, koska ne ovat oleellisen tärkeitä liittää mukaan todisteiksi massarikosilmoituksiin poliiseille ja muille viranomaisille.

Irakin kiduttajiakaan ei olisi saatu kiinni, ellei olisi ollut esittää valokuvia todistusaineistona. Suuret mediajätitkään eivät jää kiinni, ellei ole esittää niiden levittämiä lapsipornokuvia ja lapsipornotekstejä todistusaineistona julkisuudessa. Myös tähän Suomen rikoslain Teon rangaistavuus edellyttää, että se aiheuttaa pahennusta.

Ellei kukaan teon näkijöistä pahastu, rikoksen tunnusmerkistö ei toteudu. Mutta jos näkijä pahastuu, rikoksen tunnusmerkistö toteutuu. Viranomaisten sopii tarkastaa aina mainitsemani suuren mediajätin arkistonhoitajilta, että onko ilmiantamani kuvatallenne todella julkaistu mainitsemassani suuressa mediajätissä kyseisenä ajankohtana, niin he huomaavat, että kyllä se taatusti on, ja näin havaitaan, etten minä puhu perättömiä!

Tässä kirjassani julkaistut kaikki kuvatallenteet ovat esillä niin kauan, kunnes kuvatallenteen alkuperäiset valmistajat ja levittäjät on asetettu syytteeseen ja tuomittu oikeudessa ja kuvatallenteelle on asetettu julkinen levityskielto ja kuvatallenne on poistettu markkinoilta.

Kehotan lukijoitani myös raportoimaan suomalaisille iltapäivälehdille ja kaikille suurille kansainvälisille uutistoimistoille, että tämä kirjani tai sen sisältämät tiedot on jätetty massarikosilmoituksen ominaisuudessa erilaisille viranomaistahoille. Kansainvälisiä uutistoimistoja ovat mm.

Esiinnyin valokuvassa Lolita-kirjan kansikuvaa esitellen. Nyt julkaisen tässä tuon saman valokuvan, mutta Lolita-kirjan sijasta valokuvassa oleva syyttävä sormi osoittaakin kuvaa televisiovastaanottimen kuorista, johon on ympätty kuvatallenneotteita TV: Tätä samaa kuva-asetelmaa viljelen sitten tässä kirjassani kymmeninä samanlaisina kopioina   -   vain TV-vastaanottimien kuorien sisällä olevassa ruudussa vaihtuu aina eri kuvatallenneotteita eri lapsipornoelokuvista.

Jyväskylän poliisit sanoivat minulle, että jos julkaisen tässä kirjassani kuvatallenneotteita suurtenmediajättien lapsipornotarjonnasta, niin saisin syytteen lapsipornon hallussapidosta ja levittämisestä ja menettäisin ehdonalaisen vapauteni ja joutuisin takaisin vankilaan sekä saisin isot sakot, joten en voi julkaista lupaamiani kuvia.

Kuinka nyt siis voin todistaa lukijoilleni, että edellä luettelemissani elokuvissa on todellakin sellaisia lapsipornokohtauksia, joita olen kuvaillut? Voin todistaa asian sillä, että mikäli selostukseni elokuvista eivät pitäisi paikkaansa, niin elokuvien tekijät nostaisivat minua vastaan oikeusjutun ja saisin tuomion törkeistä kunnianloukkauksista. Saman tuomion saisin myös TV-kanavien johtajien vaatimuksesta, jos kyseisiä lapsipornoelokuvia ei olisi esitetty mainitsemillani TV-kanavilla tiettyinä aikoina.

Kuinka te lukijat sitten voitte tarkistaa, olenko vai enkö ole saanut tuomioita, mikäli olisin valehdellut? Voitte tarkistaa asian soittamalla Rikosseuraamusvirastoon, ja siten havaitsette, että lukuisat paljastukseni suurten mediajättien levittämistä lapsipornoelokuvista pitävät täysin paikkaansa. Tai sitten etsikää jostakin Internetistä olevasta elokuvia myyvästä firmasta nuo elokuvat käsiinne ja nähkää itse, mistä puhun!

Kaikkia näitä elokuvia löydätte netistä sellaisesta paikasta kuin The Internet Movie Database, web-osoitteessa www. Elokuvien totuudenmukaiset esitysajankohdat voitte tarkistaa mistä tahansa kyseisten päivien sanomalehdistä, jotka julkaisevat ohjelmatietoja.

Vanhoja sanomalehtiä saa jokainen luettavakseen lähimmän yliopiston kirjaston varastosta. Vanhoista lehdistä voitte myös tarkistaa tämän kirjani luvussa 5 luettelemieni lehtien lapsipornojuttujen paikkansapitävyyden, ja kirjastoista voitte tarkistaa tämän kirjani luvussa 6 luettelemieni lapsipornokirjojen paikkansapitävyyden — kaikkein varmin tietolähde on Helsingissä sijaitseva Suomen Kansalliskirjasto, koska sieltä löytyvät KAIKKI Suomessa painetut kirjat.

Lukijani, lähettäkää minulle postia, lisää tietoja sellaisista elokuvista ja niiden esityskanavista ja —ajankohdista, joissa on lapsipornoa, niin julkaisen tiedot kirjani uusissa päivityksissä. Aiemmin kerroin, että kirjani sisältää 52 kpl todistusaineistoja suurten mediajättien levittämästä lapsipornosta. Nyt olen tämän kirjani jälkityöstössä löytänyt lisää 48 kpl todistusaineistoja elokuvista, joita suomalaiset voivat vapaasti katsella ja tallentaa kaapelitelevisiokanaviensa välittämien satelliittiasemien kautta, joissa alla luettelemani elokuvat pyörivät uusintoina.

Lisäksi suomalaiset saavat aivan laillisesti tilata näitä elokuvia itselleen osto-dvd-videoina Internetistä mistä tahansa elokuvia myyvistä firmoista ja elokuva-arkistoista. Todistusaineistojeni kokonaismäärä nousee näin ollen Yläkuvassa taiteilija Hugo Simberg, joka ennusti Tampereen tuomiokirkkoon luvun alussa tekemissään maalauksissa Jeesus Kristuksen toisen tulemuksen syntymisen Viroon huhtikuussa Alla kuva Tampereen tuomiokirkosta.

Alla on Hugo Simbergin Tampereen tuomiokirkkoon tekemiä maalauksia. Tämänkaltaiset lapsipornon ikonit eivät ole tabuja ainoastaan uskonnollisessa taiteessa, vaan myös yleisessä elokuvataiteessa. Tabu tarkoittaa jotakin asiaa, johon ei saa koskea ja josta ei saa puhua. Lapsipornotaide on viranomaisille tabu, joten minä julkaisen suomalaisten koteihin televisiokanavien ja markettien myyntivideoiden kautta tulleita yleisen elokuvataiteen tabuisia ja yleisesti hyväksyttyjä lapsipornon ikoneita oman Buddhistis-marxilaisen uskontoni tulkitsemina laittamalla lapsipornon ikoneiden alle uskonnollisia kuvatekstejä.

Jos viranomaiset alkaisivat syyttää minua näistä uskonnollisista tulkinnoistani, niin heidän pitäisi alkaa syyttää myös niitä suuria mediajätttejä, jotka valmistavat ja levittävät lapsipornon ikoneita kaikkialle maahamme. Allaolevat valokuvat puhuvat puolestaan kolmannen vuosituhannen ajan hengestä. Ostin tämän elokuvan DVD: Yläkuvassa Kristus hipelöi prostituoitu Magdalan Mariaa porttolassa. Alakuvassa noin vuotias pikkutyttö katselee edestäpäin ristillä riippuvaa alastonta Kristusta.

Alakuvassa tuo sama vuotias pikkutyttö istuu samassa huoneessa, jossa Kristus tekee sängyssä seksiä prostituoitu Magdalan Marian kanssa. Suomen suosituimpiin kuuluvalla Internet-sivustolla www. IMDB on maailman suurin elokuvien tietopankki, ja se mainosti aloitussivullaan syyskuussa , että sillä on joka kuukausi yli 27 miljoonaa kävijää.

Elokuva tuli myyntiin kaikkialle Suomen tavarataloihin lokakuussa Elokuvan Oskar-poikaa näytellyt David Bennent on syntynyt 9. Tämä elokuvan vuotias kopiopoika on samannäköinen kuin Viron Tarton homopedofiliaskandaalini alaikäinen Silver Piller, joka on todellinen Jeesus Kristuksen toinen tulemus.

Alakuvissa vuotias tyttö riisuu itsensä täysin alastomaksi vuotiaan Kristuksen toisen tulemuksen nähden. Alakuvissa vuotias Kristuksen toinen tulemus laittaa kasvonsa kiinni vuotiaan alastoman tytön vaginaan ja puristelee tämän peppua. Alakuvissa vuotias Kristuksen toinen tulemus tekee seksiä vuotiaan tytön kanssa sängyssä. Alakuvissa vuotias Kristuksen toinen tulemus tekee alastomana seksiä vuoteessa alastoman aikuisen kääpiönaisen kanssa. Alakuvassa vuotias Kristuksen toinen tulemus nousee seksin jälkeen ylös vuoteesta alastomana elokuvan kaikkien katsojien nähden.

Alakuvissa aikuinen mies nussii rajusti vuotiasta tyttöä vaginaan sohvalla ja vuotias Kristuksen toinen tulemus hyppää samaan sohvaan mukaan tohinan keskelle.

Seuraavaksi julkaisen ne 48 muuta todistusaineistoa. Elokuvan vuorosanateksti ja käännös: Yläkuvassa on Suomen TV 2: Tulkintani näistä suurten mediajättien levittämistä lapsipornon ikoneista: Tämän elokuvan vuotias kopiopoika on samannäköinen kuin Viron Tarton homopedofiliaskandaalini alaikäinen Raiko, joka on todellinen Filippoksen toinen tulemus. Elokuvan vuorosanateksti ja sen käännös: Elokuvan vuorosanatekstit ja niiden käännökset: Tämän elokuvan naisnäyttelijä Vera Fischer voitti Candango Trophy —palkinnon parhaasta naisosasta vuonna Elokuvan Hugo- poika, joka on allaolevissa kuvissa, on vuonna syntynyt Marcelo Ribeiro, ja hän oli kuvausten aikaan vuotias.

Buddhistis-marxilaisen uskonnon mukaan Marcelo Ribeiro on Silver Pillerin eli Jeesus Kristuksen toisen tulemuksen omasta itsestään Brasiliaan luoma kopiokeho. Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus pyytää seksiä keski-ikäiseltä naiselta, joka suostuu ehdotukseen.

Yläkuvassa keski-ikäinen nainen hiplaa vuotiaan Jeesus Kristuksen toisen tulemuksen paljasta rintakehää. Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus himoitsee seksiä ja puristelee keski-ikäisen alastoman naisen rintoja.

Alakuvassa keski-ikäinen nainen alkaa riisua vuotiaan Jeesus Kristuksen toista tulemusta täysin alastomaksi. Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus kyynelehtii, koska hän saa viimeinkin seksiä. Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus aloittaa seksin kielisuudelmilla keski-ikäisen naisen kanssa molempien ollessa täysin alastomina.

Yläkuvassa vuotiaalla Jeesus Kristuksen toisella tulemuksella on jo täysi erektio päällä. Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus työntää jäykistyneen pippelinsä keski-ikäisen naisen vaginaan. Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus nussii keski-ikäistä naista edestakaisilla työntöliikkeillä.

He molemmat saavat orgasmin. Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus runkkaa vielä yhdynnän jälkeen, kun keski-ikäinen nainen tarjoaa hänelle kylpytakkia. Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus menee huoraporttolaan nussimaan aikuisia huoria. Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus saa orgasmeja huorien käsittelyssä. Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus on alastomien huorien ympäröimänä.

Elokuva voitti vuonna Parhaan eurooppalaisen filmin Bodil-palkinnon. Myös tässä elokuvassa esiintyy Silver Pillerin eli Jeesus Kristuksen toisen tulemuksen omasta itsestään luoma kopiokeho, josta kuvia alla. Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus riisuu vaatteitaan. Yläkuvassa näkyy vuotiaan Jeesus Kristuksen toisen tulemuksen erektio. Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus masturboi. Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus katselee jäykistynyttä pippeliään.

Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus esittelee erektiotaan. Elokuva kertoo Toisen Maailmansodan ajasta sekä homopedofiilisen taipumuksen omaavasta aikuisesta sotilaasta ja vuotiaasta pojasta, jonka kanssa sotilas tekee seksiä. You out and Elly in. Sinä ulos ja Elly sisään. Oh yes… of course. Kleks , ohjaus Krzysztof Gradowski, Puola Elokuva oli ehdolla vuonna saamaan palkinto nimeltä Young Artist Reward.

Elokuvassa noin vuotiasta poikaa kuvataan täysin alastomana pitkiä jaksoja. Elokuva kertoo katolisen sisäoppilaitoksen alaikäisistä pojista, joita käytetään elokuvassa seksuaalisesti hyväksi. Elokuva sisältää myös alaikäisten poikien alastonkohtauksia. Elokuvassa alaikäiset pojat esiintyvät pitkiä aikoja täysin alastomina. Elokuvassa kaksi pikkupoikaa esiintyy koko ajan täysin alastomina. Elokuva aiheutti suuren skandaalin luvulla. Poikanäyttelijä Pelle Hvenegaard on syntynyt elokuussa , ja oli kuvauksissa vuotias.

Elokuva on voittanut Prix Italia —palkinnon vuonna Buddhistis-marxilaisen uskontoni tulkinta näistä suurten mediajättien levittämistä lapsipornon ikoneista: Tämän elokuvan vuotias kopiopoika on samannäköinen kuin Viron Tarton homopedofiliaskandaalini alaikäinen Egert, joka on todellinen Bartolomeuksen toinen tulemus.

Tämän elokuvan vuotias kopiopoika on samannäköinen kuin Viron Tarton homopedofiliaskandaalini alaikäinen Sergei, joka on todellinen Pietarin toinen tulemus. Alakuvassa on alastomana noin vuotias poika alastomien aikuisten naisten kanssa. Elokuva perustuu Thomas Mannin romaaniin. Elokuva käsittelee murrosiän alussa olevan pojan seksisuhdetta aikuiseen naiseen. Alakuvassa vuotias poika masturboi sängyssä.

Ennen kuin jatkan suurten mediajättien levittämien lapsipornoelokuvien esittelyä, haluan julkaista tässä alla kuvia Viron Tartto-kaupungista, jossa kohtasin Kristuksen toiisen tulemuksen ja hänen kahdeksan opetuslapsensa toiset tulemukset ja elin heidän keskuudessaan seitsemän kuukautta vuonna Tartto on siksi Buddhistis-marxilaiselle uskonnolleni Pyhä Kaupunki. Alla on kuva Tarton yliopiston päärakennuksesta.

Asuin Tartossa seitsemän kuukautta vuonna ja olin päässyt Tarton yliopistoon lukemaan eestin kieltä ja yleistä historiaa. Viranomaisten minua kohtaan aloittaman ajojahdin vuoksi jouduin kuitenkin pakenemaan Tartosta Suomeen loppuvuonna Elokuvassa esiintyy vuotias poika Petr Ricanek täysin alasti. Satelliittit välittävät suomalaisten koteihin myös Tshekin TV: Tämä on Buddhistis-marxilaisen uskontoni tulkintaa, jonka mukaan yläkuvan ilme kertoo, että Kristuksen toista tulemusta huolestuttaa jokin asia.

Alakuvissa ilmenee, mikä on huolen aihe. Suomeen tuli marraskuussa uusi natsistinen laki, joka kieltää aikuiselta seksin ostamisen toiselta aikuiselta koko hänen elinaikanaan kaikkialla maapallolla! Jeesus Kristuksen toinen tulemus on tästä hyvin vihainen, koska vanhukset, rumat ja vammaiset eivät saa ilmaiseksikaan seksiä olomuotonsa takia, ja tämä valtiovallan sanelema pakkoselibaatti vanhuksille, rumille ja vammaisille on joukkokastraatiota ja se aiheuttaa vakavia mielenterveyden häiriöitä, lisää väkivaltaista käyttäytymistä, huumeiden ja alkoholin käyttöä, jotka johtavat yhä lisääntyvässä määrin lasten seksuaalisiin hyväksikäyttöihin sekä kaikenikäisten raiskauksiin ja myös itsemurhiin!

Kristuksen toinen tulemus sanoo: Miksette halua lobotomiaa murhaajille ja väkivaltarikollisille? Miksette halua katkaista varkailta käsiä? Ettekö tajua, että ihmisen seksuaalisuuden typistäminen, tukahduttaminen ja riisto johtaa yhä enemmän murhiin ja väkivaltaan? Minä näen, mihin koko länsimaailma on ajautumassa, ja siksi olen tullut toisen kerran maan päälle,   että muistutan vakavasti viisauden käyttöönoton tarpeellisuudesta Antti Puustisen kirjan välityksellä!

Yläkuvassa valtiovallan edustaja katselee Kristuksen toisen tulemuksen kopiokehoa. Yläkuvassa Kristuksen toinen tulemus lähtee karkuun valtiovallan hänelle tarjoaman homeisen leivän pöydän äärestä! Yläkuvassa Kristuksen toinen tulemus juoksee ilmoittamaan minulle, että minun on paljastettava lisää suurten mediajättien levittämän lapsipornon skandaaleita tässä nettikirjassani.

Tästä on kuvia alla. Näytin näitä ylläolevan elokuvan still-kuvatallenteita jyväskyläläiselle poliisille ja väitin hänelle, että MINÄ olin valmistanut tämän elokuvan ja kehottanut vuotiasta poikaa nussimaan keski-ikäistä naista.

Alla on kuva tästä poliisista ja hänen reagoinnistaan kertomaani: Tuo kehotuksesi vuotiaalle pojalle mennä nussimaan aikuista eukkoa oli lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä ja kuvaamasi elokuva on lapsipornoa. Elokuvasi nainen on lapsen seksuaalinen hyväksikäyttäjä!

Puustinen, pidätän sinut heti, ja voit olla varma, että saat 10 vuoden vankilatuomion! Kun sitten paljastin tälle poliisille, että minulla ei ollutkaan mitään tekemistä tuon elokuvan kanssa, vaan että elokuva on suurten mediajättien valmistama ja levittämä elokuva, poliisi nolostui ja sanoi näin kuva alla: Ei tuossa elokuvassa kukaan syyllisty lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön, ei elokuvan valmistajat eikä levittäjät, eikä toki tuo keski-ikäinen nainen, joka tekee seksiä elokuvassa vuotiaan pojan kanssa.

Elokuva voitti palkinnon nimeltä Golden Screen vuonna Näytin näitä ylläolevan elokuvan still-kuvatallenteita jyväskyläläiselle syyttäjälle ja väitin hänelle, että MINÄ olin valmistanut tämän elokuvan ja kehottanut vuotiasta poikaa leikkimään aikuisen naisen kanssa eroottisia kosketteluleikkejä. Alla on kuva tästä syyttäjästä ja hänen reagoinnistaan kertomaani: Tuo kehotuksesi vuotiaalle pojalle mennä leikkimään eroottisia kosketteluleikkejä   aikuisen eukon kanssa oli lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä ja kuvaamasi elokuva on lapsipornoa.

Puustinen, pidätän sinut heti, ja voit olla varma, että saat 10 vuoden vankeustuomion! Ei tuossa elokuvassa kukaan syyllisty lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön, ei elokuvan valmistajat eikä levittäjät, eikä toki tuo aikuinen nainen, joka tekee seksiä elokuvassa vuotiaan pojan kanssa.

Näytin näitä ylläolevan elokuvan still-kuvatallenteita jyväskyläläiselle syyttäjälle ja väitin hänelle, että MINÄ olin valmistanut tämän elokuvan ja kehottanut vuotiaita poikia riisuutumaan alasti ja masturboimaan. Tuo kehotuksesi vuotiaille pojille riisuutua alasti ja alkaa masturboida oli lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä, ja kuvaamasi elokuva on lapsipornoa. Pidätän sinut heti, ja voit olla varma, että saat 10 vuoden vankilatuomion!

Kun sitten paljastin tälle syyttäjälle, että minulla ei ollutkaan mitään tekemistä tuon elokuvan kanssa, vaan että elokuva on suurten mediajättien valmistama ja levittämä elokuva, syyttäjä nolostui ja sanoi näin kuva alla: Ei tuossa elokuvassa kukaan syyllisty lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön, ei elokuvan valmistajat eikä levittäjät.

Elokuvassa noin 9-vuotias pikkupoika esiintyy pitkät jaksot täysin alasti. Elokuva kertoo yhdeksänvuotiaista kaksosista. Toidstusaineistojen määrä nousee näin ollen useihin satoihin, enkä viitsi enää edes laskea niiden yhteislukumäärää. Alla olen kopioinut kaikkien elokuvien nimet, jotka tulivat näyttöruudulle tietyillä Keywordeillä. Hakusanat tarkoittavat, että elokuvat sisältävät hakusanojen tarkoittamia asioita. Sex with minor seksi alaikäisen kanssa , Child nudity lapsen alastomuus , Pedophile pedofiili , Pedophilia pedofilia , Child molestation lapsen hyväksikäyttö , Child abuse lapsen pahoinpitely , Child molester lapsen hyväksikäyttäjä , Child pornography lapsipornografia , Child prostitute lapsiprostituoitu , Child prostitution lapsiprostituutio , Incest insesti ja Child rape lapsen raiskaus.

Once Upon a Time in America En malas compañías The Prime of Miss Jean Brodie Life as a House Préparez vos mouchoirs Fast Times at Ridgemont High The Shipping News Summer of '42 Amor estranho Amor Natural Born Killers Wish You Were Here The Opposite of Sex Tomato Kecchappu Kôtei Galettes de Pont-Aven, Les Too Young to Die? In Praise of Older Women Sweet Sweetback's Baad Asssss Song The Mary Kay Letourneau Story: All-American Girl TV.

Natalie - Endstation Babystrich TV. La vita interiore Eva - den utstötta Polizeiruf - Schwere Jahre - 1. Eva Fonda, 16 Dobro pozhalovat, ili postoronnim vkhod vospreshchyon Paskutine atostogu diena Sjunde inseglet, Det The Boys of St. Du er ikke alene Nirgendwo in Afrika Hong ying tao Pro Krasnuyu Shapochku TV. Tatort - Todesangst TV. A Beautiful Mind S tebou me baví svet The Last Emperor Mitt liv som hund Souffle au coeur, Le Musíme si pomáhat Voor een verloren soldaat A Woman Under the Influence Voleur d'enfants, Le Gritta vom Rattenschloß Ali Zaoua, prince de la rue Gloire de mon père, La Abel, twój brat Death in the Seine TV.

Escape from Sobibor TV. Engelchen flieg TV. The Man in the Moon Legende von Paul und Paula, Die Otac na sluzbenom putu Tras el cristal The Tragedy of Macbeth Before Night Falls The Island on Bird Street Petit garçon, Le Crónica de un niño solo The Year of Living Dangerously Lust och fägring stor Bájecná léta pod psa Edges of the Lord War of the Buttons Lord of the Flies Ciske de Rat Voyage en douce, Le E no naka no boku no mura Fiore delle mille e una notte, Il Ben Loke'ah Bat The Song Remains the Same Discesa di Aclà a Floristella, La Alla vi barn i Bullerbyn Akademiya pana Kleksa Richter und das Mädchen, Der The House of the Spirits I Am Dina Cuore di mamma Spielen wir Liebe Une été à Saint-Tropez V.

Du är inte klok Madicken Bel été , Le Art for Teachers of Children The Coca-Cola Kid Dramma borghese, Un J'irai comme un cheval fou Sanning eller konsekvens Hei tai yang Laura, les ombres de l'été Memoirs of a Survivor Skaldede spøgelse, Det The Possession of Joel Delaney Montagna del dio cannibale, La Mario und der Zauberer The Blue Lagoon Charlie and the Talking Buzzard Dva lidi v zoo Geschichte des erotischen Films, Die TV.

Begynnelsen på en historie Death Scenes V. Was Eltern nicht mal ahnen Bis fünf nach zwölf - Adolf Hitler und das 3.

Mariposas disecadas, Las Freiheit für die Liebe Neobyknovennyye priklyucheniya Karika i Vali Tatort - In flagranti TV. Deux imbéciles heureux Zünd an, es kommt die Feuerwehr For Health and Happiness Prime Suspect 3 TV.

Germania anno zero Capturing the Friedmans The Big Lebowski The Butterfly Effect Bastard Out of Carolina Niña santa, La Fallen Angel TV. The Devil's Playground Men Who Love Boys Without a Trace Bump in the Night TV. Kiss or Kill Scary Movie 3 Mind Prey TV. Eban and Charley Was Schulmädchen verschweigen The Dangerous Stranger Avocat du diable, L' TV.

Staying Safe V. Pædofile danskere, De TV. Boda del señor cura, La The Child Molester The Weather Man Twist of Faith Kikujirô no natsu Leben lang kurze Hosen tragen, Ein Wild at Heart Woman Thou Art Loosed The Jaundiced Eye Kids Don't Tell TV.

Absence of the Good TV. Stop at Nothing TV. Voices from Within TV. The Night Caller Freddy Got Fingered Blade Runner VG. Fainaru fantajî R VG. The Last Taboo Don't Touch TV. Tournament of Dreams Loving You TV. Born into This Goodnight Mister Tom TV. The Lost Child TV. Falling Away From Me V.

Two Story House No Cure for Cancer TV. Stand by Me The Land Beyond the Sunset Good Will Hunting Dom za vesanje No Child of Mine TV. This Gun for Hire Hell Town TV. The Reflecting Skin Ladro di bambini, Il King of the Hill Espinazo del diablo, El Caduta degli dei, La The Joy Luck Club Where the Spirit Lives Argent de poche, L' Three on a Match The Virgin Suicides Danny the Dog Harry Potter and the Sorcerer's Stone This Boy's Life Song for a Raggy Boy Pack Up Your Troubles A Time to Kill Tatort - Kinderlieb TV.

Tatort - Manila TV. The Onion Field König der Diebe Domestic Violence 2 Dominick and Eugene Jay and Silent Bob Strike Back The Pretender TV. Noir comme le souvenir Wisconsin Death Trip Lady in White The Lost Son Crème glacée, chocolat et autres consolations Real Men TV.

Island of the Haunted TV. Life with Billy TV. Child's Cry TV. A Map of the World Tatort - Abschaum TV. Trapped in Silence TV. Where the Heart Is The Ellie Nesler Story In the Cold Light of Day Mockingbird Don't Sing Unspeakable Acts TV. Es geschah am hellichten Tag TV. The Prince of Tides The Mad Genius Agnes of God Getting Out TV. It Leads TV. The Demon Barber of Fleet Street Milka - elokuva tabuista Liar, Liar TV.

A Promise to Carolyn TV. Ombre du doute, L' When She Was Bad The Fishing Trip Révolte des enfants, La Shattered Mind TV. A Child Lost Forever: The People Under the Stairs The Lion King II: Simba's Pride V. Tainted Blood TV. An American Dream TV.

Do You Know the Muffin Man? While Justice Sleeps TV. Ultimate Betrayal TV. Never Die Alone House of Wax Tales from the Hood Flowers in the Attic Child of Rage TV.

The Witch Who Came from the Sea The Final Nightmare The Mao Game The Trial of Billy Jack Petite Aurore l'enfant martyre, La Children of the Night Three on a Meathook Don't Go in the House The Secret World of Mormonism V.

The Calendar Girl Killer Polizeiruf - Minuten zu spät TV. Minsan lang kitang iibigin Just an Overnight Guest TV. Perfekte kvinde, Den Seiken densetsu 3 VG. To a Safer Place Fish Don't Fly When the Bough Breaks TV. Vater unter Verdacht, Ein TV.

Abarten der körperlichen Liebe In Defense of Kids TV. Rachel and Marla TV. America's Best Kept Secret V. Umarmung des Wolfes, Die TV. Süße der Fremden, Das TV. One of a Kind TV. Law of the Land Yume no kichi A Puzzle of Flesh VG. The Sterilization of Leilani Muir De la part des copains In Quiet Night The Near Room After the Bath Salò o le giornate di Sodoma Streets of Rage The Art of War Virgin Trade TV.

Mielött befejezi röptét a denevér Sennen no koi - Hikaru Genji monogatari Mujer del puerto, La Inceste, lorsque l'enfant parle, L' Inceste, la conspiration des oreilles bouchées, L' The Manchurian Candidate Dress to Kill V. Once Were Warriors Yeux sans visage, Les The Sweet Hereafter Pugni in tasca, I A Clown in Babylon Såsom i en spegel The Royal Tenenbaums The Color Purple Brutti sporchi e cattivi Reine Margot, La Riekes Liebe TV.

The Cider House Rules The War Zone The Cement Garden The Candy Snatchers Bad Boy Bubby Mein Bruder, der Vampir Seul contre tous The Dangerous Lives of Altar Boys The Devil's Advocate Something About Amelia TV. Pacte des loups, Le The Rise of Evil TV.

Ángel de fuego Sister My Sister The Fearless Vampire Killers Mua he chieu thang dung Blessures assassines, Les Bunny Lake Is Missing Portrait of a Serial Killer Campana del infierno, La The Music Lovers My Own Private Idaho Word's Worth V. Zbogum na dvadesetiot vek Suzy Q TV. Heart of the Stag Passion Béatrice, La Fire Walk with Me Princess Daisy TV.

Close My Eyes Tenshi kinryoku V. The House of Yes Ai shimai V. Spanking the Monkey A Woman Rebels Si c'était à refaire Out of the Blue

Anime porn pics isot rinnat kuvat, Escort girls in helsinki. views · · Huippumalli Narussa jakso 2: SoffaTV 5, views · 4: Tiukkoja pilluja sortavalan huorat. Homoseksuaalisia miehiä järjestää imee ja ratsastus - porn tube, xxx porn video. tussut vid suomen ilmainen amalia Plmainen porno hd kuvia viron naisen Katso. 7. helmikuu tamaris kengät helsinki 4. Varaa aika terveystarkastukseen ja ota tarvittavat rokotteet. Huomaa, että jotkin rokotteista on melkoisen tyyriitä. elokuu ; Helsingin Sanomat ja ; Skaffari & . () on tehnyt kattavan selvityksen Viron, Latvian ja Liettuan pros- .. harjoitettu hotelli-, katu- ja escort-prostituutio. . Huora, prostituoitu vai seksityöntekijä nen oli halpaa tai asunto oli monissa tapauksissa myös ilmainen tietyil-.

SEXWEBCAM KALUSTA HOMO SUUHUN

IHANA HOMOSEKSUAALISEEN KALU PETTÄMISSIVUSTO